Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150025 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DesperateCry

• Üye
  • Yer: Ankara
Obradoviç'in takımı dinlendirdiği maç, iki maçlık haftadan sonra iyi oldu. Thompson biraz daha oynasaydı daha iyi olabilirdi, maçtan sonra da daha alışamadım falan dedi zaten.
Seyircisiz maç çok zevkli değildi de, farka rağmen Obradoviç'in bağırmasını duyabilmek güzeldi  8)
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2017, 19:21:01 Gönderen: DesperateCry »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
En az 15 sayı farkla kazanacağımızı düşünüyordum,yanıltmadı takım.Bildiğiniz yedeklerle ezdik.Bu sene çok geniş rotasyonumuz var.Sinan'ın transfer edilmesi ve coach'un Egehan'a güven aşılaması başlıca etken bu durumun oluşmasında.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
ezeli rekabet... ezerek rezalete dondu .....

Nereden nereye ... uzucu aslinda ben keyif almadim bugun.....

Hatta ilk ceyregi izlemedim bile ...

Euroleague ile yerel ligler arasindaki ucurum boyle artmaya devam ederse uzun surecte yerel liglerin bir anlami kalmaz ...

Bu arada Egehan in blogu cok iyiydi... cok umit vadediyor umarim devamini getirir....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
yorum bile yapmıyorum..adamlar açtılar biz de geçtik üstlerinden...öğrenilmiş çaresizliğin parkeye döküldüğü bir maçtı..
Ben bir tek egehanı beğenmedim. blok 10 yılda bir olur ama onun dışında dua etsin maç bitikti

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Maçta en ufak bir gerginlik dahi olmadı tam bir antrenman maçı havasında geçti.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Jason Thompson'ın üç rakip oyuncu arasında, yattığı yerden yaptığı asist de maçın jenerikleri arasına girebilir.

Maçın oyuncusu bence Melih'ti. Lider gibi oynadı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
yorum bile yapmıyorum..adamlar açtılar biz de geçtik üstlerinden...öğrenilmiş çaresizliğin parkeye döküldüğü bir maçtı..
Ben bir tek egehanı beğenmedim. blok 10 yılda bir olur ama onun dışında dua etsin maç bitikti

Ben de katılıyorum egehan konusuna..çok çok kötüydü..böle oynamaya devam ederse sonu berk gibi olur.. bu kadar yumuşak adeta antreman maçı hiçbişi yapamadı..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Yalnız forum da Giresunspor muamelesi yapıyor Galatasaray'a, daha 2. sayfada konu.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
Güzel bir antreman maçı oldu.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
taraftarsız maçın keyfi olmuyor
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Seyircisiz maç hakikaten seyrederken sıkıcı oluyor. Oyuncular, faullerden sonra birbirlerini yerden kaldırdılar, pozisyonları hiç uzatmadılar, belki seyirciden değil maçın stres katsayısının düşük olmasındandı bilemiyorum.
Açıkçası beklemiyordum bu kadar rahat bir maçı, özellikle de Vesely nin de dışarıda kalmasıyla geçensene f4 deki ilk 5 tamamen değişmişti. Thompson-Ahmet-Melli-Barış ne kadar etkili olabilir konusunda insanın aklına kötü senaryolar geliyordu.
Yukarıda da kenz (kusura bakma hopcam, bu kadar zaman oldu adını öğrenemedim) yazmış, sıradan bir lig maçı gibi geçti malesef. Çok ciddi bir kadro erozyonuna uğradılar, Aroyo, Ndong, Gordon lardan Renfroe (ki Mehmet Yağmur ve Emir i bile arar hale geldiler), Hopson, Hendrixe...
Wanamaker, Jason Thompson gibi yüksek beklentilerimiz olan oyuncuları fazla sahada göremedik, görsek de ne kadar gerçekçi olurdu bilemiyorum. Barış Hersek'in blok yapıp devamındaki hücumda sayı bulduğu bir maçtı işte.
Bu maçın bence en önemli mesajı, Kadro derinliğinin faydalarını görmeye başlıyoruz artık.
Geçen sene bu tür maçlarda bile Udoh, Bobby, Kalinic vs 20 dk üzerinde süre almak zorunda kalıyordu ama bu sene Melih-Guduric-Ahmet-Sinan aldı sürelerin çoğunu, Barış, Egehan falan Datomeden, Thompsondan fazla oynadılar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
yine de uzuluyor insan ...

GS macini heyecanla bekledigim, arkadaslarla mac oncesi atistigim... GS lilarla mac tartistigimiz gunleri ozledim ...

Ayhan bilir tahminen santiye mass-hole de mac izleme keyfini ... resmen o gunler geride kaldi ....

Boyle de zevki azaliyor ... Bir arkadas yazmis Giresunspor muamelesi yapiyorsunuz diye ama .. ben kendi adima o kadar ciddiye aldim bu maci... ilk ceyregini izlemedim bile ... macin saatini sabah forumda okudum ... o kadar onemsememisim ...

PS: adamlar ayni gun Bize sekiztasa ve tabzona yenildi ... cinconlular icin kotu gundu vesselam. 29 Ekimde ulkede cinconlular uzerinden kutlamalar yapildi ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
2 sene önce Melih bugünkü durumuna gelecek deseler hadi ordan derdim.  Sadece şutu düşünen bir oyuncudan, pozisyon uzmanına dönüştü. Şut, pas, penetre, post-up, savunma ne gerekliyse onu yapıyor. Dün bir pozisyoda Sloukas'a (bir Yunan guarda :) ) spacingi bozduğu için fırça kaydı. Obra'nın isteyen oyuncu için nasıl bir mentor olduğunun canlı örneği. Obra demiri işler gibi döve döve işledi. Egehan ise pek ışık vermiyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yalnız forum da Giresunspor muamelesi yapıyor Galatasaray'a, daha 2. sayfada konu.

Giresun kan alır bunlardan

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
dixon valencia macında sahada olur mu acaba? yoksa ksk macında mı baslar oynamaya....
kalina icin daha 3-4 mac bekleriz herhalde...15 gun falan.