Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150096 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Seyircisiz maç hakikaten seyrederken sıkıcı oluyor. Oyuncular, faullerden sonra birbirlerini yerden kaldırdılar, pozisyonları hiç uzatmadılar, belki seyirciden değil maçın stres katsayısının düşük olmasındandı bilemiyorum.
Açıkçası beklemiyordum bu kadar rahat bir maçı, özellikle de Vesely nin de dışarıda kalmasıyla geçensene f4 deki ilk 5 tamamen değişmişti. Thompson-Ahmet-Melli-Barış ne kadar etkili olabilir konusunda insanın aklına kötü senaryolar geliyordu.
Yukarıda da kenz (kusura bakma hopcam, bu kadar zaman oldu adını öğrenemedim) yazmış, sıradan bir lig maçı gibi geçti malesef. Çok ciddi bir kadro erozyonuna uğradılar, Aroyo, Ndong, Gordon lardan Renfroe (ki Mehmet Yağmur ve Emir i bile arar hale geldiler), Hopson, Hendrixe...
Wanamaker, Jason Thompson gibi yüksek beklentilerimiz olan oyuncuları fazla sahada göremedik, görsek de ne kadar gerçekçi olurdu bilemiyorum. Barış Hersek'in blok yapıp devamındaki hücumda sayı bulduğu bir maçtı işte.
Bu maçın bence en önemli mesajı, Kadro derinliğinin faydalarını görmeye başlıyoruz artık.
Geçen sene bu tür maçlarda bile Udoh, Bobby, Kalinic vs 20 dk üzerinde süre almak zorunda kalıyordu ama bu sene Melih-Guduric-Ahmet-Sinan aldı sürelerin çoğunu, Barış, Egehan falan Datomeden, Thompsondan fazla oynadılar.

Aslında Thompson şu an Avrupa'da eşi olmayan bir uzun ama alışma sürecinde..adam o kadar çok yönlü ki hücumda..şutu var, çabuk, ribaunt kovalıyor, bire bir adam geçer ki, şu ana kadar denemedi bile.... Onun yanına Ahmet de olur valla Mehmet de...Zamanında Maccabi'de oynayan Kenneth Barlow'dan sonra bu kadar potansiyellisi gelmedi...Bob Mcodoo falan da müthişti o 30'undan sonra gelmişti italya'ya, neredeyse bire bir kopyası Thompson onların...şu alışma dönemini bir atlatsa acayip şeyler izleriz 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Nunnaly'nin olmadığı her maçta üçlük yüzdemizin düşmesi de, dikkat edilmesi gerek bir detay. Maçı rahat kazandığımız için pek gündem olmuyor ama... Bir kenara not edilmeli.

Cemalex

• Ziyaretçi
Galibiyet aldatmasın ligde bu kadar kötü rakip bi daha arasan bulamazsın  ;D
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2017, 13:47:32 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Nunnaly'nin olmadığı her maçta üçlük yüzdemizin düşmesi de, dikkat edilmesi gerek bir detay. Maçı rahat kazandığımız için pek gündem olmuyor ama... Bir kenara not edilmeli.

o nanili'den değil bence Boby dönünce düzelir...bir de dün abartı boş şutlarda bizimkiler de konsantre olamadı..idmanda atılmazdı o kadar boşu

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Twitter'deki Fenerbahce taraftarlari yine Istanbul Borsasi gibiydi. 

Mactan onceki haftalarda: "Bu Guduric'ten bir sey olmaz.  Obra bile duzeltemez.  Bogdan'in yerine degil bunu 10 tane ayni oyuncudan alsak yine de ayni katkiyi alamayiz". 

GS macindan snore: "Bu Guduric'de ciddi bir potansiyel var. Biraz daha calisirsa bu is olacak".

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Pazar günü ilk 4 maçın 1'ini kazanabilen Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacağız. Umarım Bobby'nin döneceği maç olur.

NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2017, 01:13:03 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Tek galibiyetlerini Efes e karşı almışlardı galiba.
Hepimiz Bobby yi izleyeceğiz bu maçta, saati de güzel, 16:15 de başlıyor, pazar koşuşturması bitip eve döndükten sonra.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
41 galibiyetlik seri ile birlikte iç saha maçlarını daha önemser hale geldim.
Bakalım bu sefer yabancı sınırına kimler takılacak.Şu ana kadar kesik yemeyen tek yabancı Wanamaker.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Dadından yinmez armadada işler kötü gidiyor...Oku oku gül...
""Yenilmez Armada" isminden utanın. Yenilmediğiniz takım kalmadı."

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Sloukas ve Datome bu maç yabancı sınırına takılır, diyorum.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Dixon fiziksel olarak hazırsa maç eksiğini gidermek için belki wanamaker kenara gelir. Sene basından beri bitek o kenara gelmedi. Sinan-kostas-bobby orayı götürür. Bi de forvetlerden biri kesik yer bence datome-nunnally-guduric ten biri
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Vesely ve Wanamaker diyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Bence Vesely ve Sloukas kenarda olur
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Wanamaker ile Dixon'ı bir arada görmek isteyeceğini tahmin ediyorum. Bu sebeple Wanamaker'ı oynatabilir. Diğer yandan, her maç süre verdiği için dinlendirmek de isteyebilir. Aslında kararsızım yani. :)

Çevrimdışı franz392

• Üye
Wanamaker ve Datome yok.