Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150313 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bir de şu thompson geldiğinde serbest atış kaçırmıyordu şimdi o da bozuldu..hiç güven vermiyor..bu adam yıllarca nasıl nba yapmış diyorsunn..ah udoh ahh..giittin nba de havlu sallıyorsunn..meyse udoh olsa şu takımda çok ağır favori olurduk şimdi birsz çekişme olsun;)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçın hakemi Fatih Arslanoğlu hakkında geçen sezon yazdığım yazı;

https://fenerbasket.wordpress.com/2017/01/22/eyyamci-hakem-istemiyoruz/

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

İlaveten: Sırpça bilmediği halde, Obradovic'e küfür etti diye rapor düzenleyip ceza aldıran... Eyyamcı hakem istemiyoruz tezahüratına anons isteyen sicilli Fenerbahçe düşmanı... FATİH ARSLANOĞLU...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bizim açımızdan sicili bozuk Fatih Arslanoğlu olgusuna ilaveten bugünkü düdükleri açıkçası milli takıma oyuncu göndermeme kararına verilmiş bir ceza olarak algıladım. Ne desek boş. Vesely'nin pozisyonunda ise gözlerim Antiç'i aradı. O bu tür şeylere atılmaksızın mücadele içerisinde ince ince cevaplar veriyordu. Vesely CSKA finalinde Kulagin tarafından hacklenmişti, bugün de Doğuş Özdemiroğlu tarafından hacklendi. Bu tür bir pozisyonda sakatlanmamış olması büyük bir şans. Bu tür tiplere iç saha maçlarında gerekli tepki dozaj aşılmadan verilmeli. Sonuç olarak bütün maçları kazanacağız diye bir olay yok. Kazanmamız gerekenleri kazanalım...

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Lig bizim için tam bir formalitedir. Sakatlık , kaza ve yıpranma olmasın yeter bence. Play-off larda zaten rakip olmaz.

Milli takım meselesi çok sulanmaz umarım vesely e uyduruk ceza gelmesi maç ritmi açısından kötü olur.

Maç ise wilbekin başta olmak üzere klasik daçkalı oyuncuların senede 2-3 defa ellerine geçen kendilerini gösterme bir taraflarını yırtma maçlarından birine daha sahne oldu.

Nasıl da gaza geliyorlar şut soktukça maçı kazanınca hak vermek lazım avrupa şampiyonu farklı boyutun takımı ile oynuyorlar  ;D

Son 4 dk her hucüm faul çizgisine gittiler heralde , arkadaş belirtmiş 42 42 42 42 42 42 serbest atış nedir yahu  8)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı franz392

• Üye

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya

Bir bu birde Fatih Söylemezoğlu vardı zamanında bundan dahada eyyamcı idi. Emekli olduda kurtulduk o ipn.d.n. Az çekmedik hakemlerden. Bunun gibileri sokakta dövmek lazım ibrete alem olsun diye..
~ Zeljko's Soldiers ~

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah yüzümüze baktı da Veysel'in omzu veya suratı ciddi şekilde sakatlanmadı
O pozisyonu burnu kanamadan atlaması mucize
Çalınan faul düdğkleri ve wilbekin'in muhteşem oyununa bakınca maçın son dakikaya taşınması hem de Jan yokken önemli olay

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Allah yüzümüze baktı da Veysel'in omzu veya suratı ciddi şekilde sakatlanmadı
O pozisyonu burnu kanamadan atlaması mucize
Çalınan faul düdğkleri ve wilbekin'in muhteşem oyununa bakınca maçın son dakikaya taşınması hem de Jan yokken önemli olay
Sağlık olsun be Cem abi,her maçı kazanacağız diye bir şey yok,Vesely'i kaybetmektense bu maçı 1000 defa kaybetmeyi severim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
allah korudu vesely'i..cok kotu sakatlık olabilirdi..hattta 2 si birden..
omuz veya kol kırılması,
omuz veya kol cıkıgı,
elmacık kemigi kırılması..

oyle boyle sert bir faul degildi...

ekran basında direkt sportmenlik dısı, kasti fual diye izledik; bir baktık faulu vesely yapmıs...

bu derece mactan bir haber, basketboldan uzak, art niyetli hakemler..

ama f.arslanoglu'ndan ne beklersin...

bildigin danısıklı dovus ile milli takım hıncını aldı tbf...olacak is degil...

macı konusmak zaten yersiz..bu ortamda...

konusulması gereken bu hakemler ve federasyondur....kulup yapmaz acıklama ama obra yapacaktır herhalde..

• Ziyaretçi
Sağlık olsun be Cem abi,her maçı kazanacağız diye bir şey yok,Vesely'i kaybetmektense bu maçı 1000 defa kaybetmeyi tercih ederim .
öyle kardeşim spor bu yenilmek de var ama işte bu haksızlık hissi insanı sinir ediyor
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2017, 10:15:00 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Maçı seyrederken çok sinirleniyor insan. Özellikle de hem adamı kündeyle sırtından atıp hemde üsüne ürüyünce iyice saydrımıştım Doğuşa. Ama bakınca Vesely de o cüssesiyle sağlam düşmüş Doğuşun üstüne :) (keşke Shaq ın fiziğinde olsaydı). Malesef Vesely nin hareketi ihraç.. Orada Doğuş faul aldımı orasını anlayamadım. Birde üstüne Wilbekin in 3 lüğü gelince fark 12 sayı oldu birden. 4 kişi ile 12 sayı farktan, en iyi oyunlarından birini oynayan Wilbekin de varken ve Vesely, Sloukas, Datome saha dışında kalmışken ancak bu kadar dönülürdü. Canları sağolsun.
Vesely nin pozisyona takıldık ama asıl haksızlıklar maç içinde oldu, anlamsız fauller (Datomeye verilen 4. faul mesela), görüntüe bile bakmadan topu Daçka ya verdikleri pozisyon... 
Neyseki bir sakatlık vermeden maç bitti.

Çevrimdışı ata771

• Üye
 Yasin adlı biri çıkıp kare kare analiz yapmış doğuşu haklı çıkarmak için. Vesely in müdahalelerinden sıkılan doğuş en son o hareketi yapmış ona göre. Hadi diyelim vesely kolunu taktı karşısındaki oyuncuya ve oyuna saygı duyan hiçbir sporcu böyle bir müdahale yapmaz rakibine. Burada doğuşun yaptığı normal bir durum değil vesely nin herhangi bir sakatlık yaşamaması mucize.
 Geçen seneydi sanırım olynk kevin love a kolunu takıp adamı sakatlamıştı play offlarda adama ızdırap oldu play offlar.vesely nin yaptığı hareket yanlış ama doğuş un hakettiği buydu. Kalkınca bir de vesely e dik dik bakınca az bile yaptı vesely.
 Her hafta tbf youtube kanalından hakem kararları ile ilgili video yapıyor bakalım bu saçma maç hakkında ne diyecekler merakla bekliyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçı seyrederken çok sinirleniyor insan. Özellikle de hem adamı kündeyle sırtından atıp hemde üsüne ürüyünce iyice saydrımıştım Doğuşa. Ama bakınca Vesely de o cüssesiyle sağlam düşmüş Doğuşun üstüne :) (keşke Shaq ın fiziğinde olsaydı). Malesef Vesely nin hareketi ihraç.. Orada Doğuş faul aldımı orasını anlayamadım. Birde üstüne Wilbekin in 3 lüğü gelince fark 12 sayı oldu birden. 4 kişi ile 12 sayı farktan, en iyi oyunlarından birini oynayan Wilbekin de varken ve Vesely, Sloukas, Datome saha dışında kalmışken ancak bu kadar dönülürdü. Canları sağolsun.
Vesely nin pozisyona takıldık ama asıl haksızlıklar maç içinde oldu, anlamsız fauller (Datomeye verilen 4. faul mesela), görüntüe bile bakmadan topu Daçka ya verdikleri pozisyon... 
Neyseki bir sakatlık vermeden maç bitti.

abi veysel'in ihrac doğru ona laf etmiyorum ama Doğuş bildiğin orada veysel'i alıp kündeye yatırıyor. veysel orada biraz dirense ki o gücü var kolu omzu kötü bir sakatlık yaşayabilir ..

ayrıca kesinlikle maç içindeki haksızlık kısmına katılyıorum
ota boka faul çalan adamlar maçın sonunda Wanamaker'a temas etmelerine faul çalmadı amk aynı pozisyon onların olsa kesin faul çalarlardı.

42 serbest atış kullanmış
30 da biz
böyle sik gibi maç mı yönetilir

Cemalex

• Ziyaretçi
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim demiş atalarımız. Götsenin itinin arkadaşı olacak Doğuş denen bit yavrusundan başka ne beklersiniz ki. Vesely'nin sağlığında bir şey yok, önemli olan bu, koyverin maçı. Playoffta nasılsa hepsini üst üste koyar rovaşata çakarız.

O it arenaya geldiğinde taraftarımız gerekeni yapar. Bu konuda kinciliklerine sonuna kadar güveniyorum :)