Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154025 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Eskişehir bir cska değil..işimiz zor..

Çevrimdışı franz392

• Üye
Sloukas ve Nunnally yok. Vesely'nin kadroda olmasına şaşırdım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sanırım Sinan - Melih - Dixon üçlüsüne toplamda 60 dakikadan az süre vermeyecek.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Nunnaly'nin dinlendirilmesine çok sevindim. Kaç maçtır rakiplerin en atletik kısalarıyla o boğuşuyor, yetmez gibi zaman zaman uzunlarla eşleşip karşılarında kalmaya çalışıyor. Her hücumda perdeden çıkıp pozisyon almak için canını dişine takıyor ve bunların çoğunda top eline bile değmiyor. Cidden son haftaların ağır işçisi oydu. Kalinic'i çok da hatırlamadıysak, sayesinde... Ama Sloukas ve zaman zaman Wanamaker sağ olsunlar, bize sık sık Dixson'ın kullaklarını çınlattırdı.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Hoca yine uyuyan ve konstantre gözükmeyen Thompson’a acımadı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
macin basinda listeleri kacirdim ... dixon kadroda mi? biraz sure alir umarim ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Thompson'a hücum-faul olarak çalınan üçüncü faul, savunma faulünün katışıksız tanımıdır. Onun koşu yoluna çıkan ve her iki ayağı da daha hareket halinde olan Eskişehirli oyuncudur. Tartışması bile olmaz. Dünyada buna art niyetsiz hücum faul çalacak hakem bulunmaz. Ama bizim ülkemizde ne yazık ki, düdükleri kıçlarından ve ezbere öttürdükleri için oluyor böyle şeyler... Skandal bir düdük... Daha skandal olanı da, yorumcu ve spikerin tek kelime etmekten kaçınması... İt gibi biliyorlar yanlış düdük olduğunu...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu kadar ciddi ve diri olacağımızı hiç düşünmemiştim:)

Çevrimdışı badboys

• Üye
Vesely'e serbest atışlarda nazar mı değdi ne olduysa 8 de 3 onun bu yükselen serbest atış formuna yakışmadı :( :D
Resmen 3.periyotta ezdik geçtik.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
Bobby'de doğal olarak bir özgüven sorunu var.Rahatlıkla bitereceği pozisyonlarda bile tereddüt ediyor.
Egehan iyi oynuyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Vesely'e serbest atışlarda nazar mı değdi ne olduysa 8 de 3 onun bu yükselen serbest atış formuna yakışmadı :( :D
Resmen 3.periyotta ezdik geçtik.

kaciriyorsa bu macta kacirsin :) cokta tin
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı badboys

• Üye
kaciriyorsa bu macta kacirsin :) cokta tin
Aynen abi haklısın :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Maçın adamı elbette Melih'ti.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
Ben 2 3 maçtır guduric i begeniyorum. Gelişine göre güzel yol aldı. Birde hoca macın başında oynatıp kritik yerlerde onu riske etmeyip koruyor gibi.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Thompson'a hücum-faul olarak çalınan üçüncü faul, savunma faulünün katışıksız tanımıdır. Onun koşu yoluna çıkan ve her iki ayağı da daha hareket halinde olan Eskişehirli oyuncudur. Tartışması bile olmaz. Dünyada buna art niyetsiz hücum faul çalacak hakem bulunmaz. Ama bizim ülkemizde ne yazık ki, düdükleri kıçlarından ve ezbere öttürdükleri için oluyor böyle şeyler... Skandal bir düdük... Daha skandal olanı da, yorumcu ve spikerin tek kelime etmekten kaçınması... İt gibi biliyorlar yanlış düdük olduğunu...

çok doğru savunma iki ayağının üstünde sekiyordu resmen ama niyeyse hücum çalındı...