Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Tokat atma olayı deyince bende okkalı bir tokat bekledim. Ama gördüğüm kadarı ile hafif bir dürtme. Ha buna rağmen normal mi? denirse, olmasa daha iyi olurmuş ama çok büyütülecek bir konu değil. 

Kızmasını, bağırmasını bir yere kadar anlarım ama tokat olayı, atan kişi Obradoviç'te olsa asla kabul etmem. Dediğiniz gibi; Kadro dışı, takımdan gönderme, ne gerekiyorsa okey. Ama tokat olayı kabul edilemez.

abi bence hafif bir dürtme değil , çok detaya inmek gibi olacak ama bu hareketi omuzuna ve ya göğsüne doğru yapsa siz dediğiniz şekilde kabul etmek mümkün, ama direk surata yapılmış, bir de melihin suratına bakın kayıyor hafif, hafif tokat derim ben buna şahsen. En doğru tabir bence "hafif tokat".

bunu bana yapsa sesimi çıkarmayacağım 3 kişi var dünyada, melih için de obradoviç "baba" statüsündeyse ve onun için sorun değilse medyaya bok yemek düşer, ben niye yaptı neden yaptı demiyorum, ama buna tokat değil demek bence olmaz, ne varsa o , doğruyu konuşmaktan çekinmemek lazım.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
https://twitter.com/FBBasketbol/status/957971750809161729

Şu açıklamanın gelmesi bile medyanın ve sosyal medyanın ne kadar kötü ve çirkin bir yapıda olduğunun bir göstergesidir.Takımımızı az biraz takip eden biri zaten Melih'le koç arasında nasıl bir ilişki olduğunu bilir.Unutmayalım Melih Obradovic geldiğinden beri takımda olan tek isim.Mazlum felan biraz ağır kaçmış bence.Zamanında şu iki olay meydana gelmişti hatırlarsınız belki.

https://www.youtube.com/watch?v=P11oX_LqysU

https://www.youtube.com/watch?v=HG6xXaN6jEE

Biri Bjelica diğeri Bogdan nasıl bir oyuncuya evrildiklerini söylemeye gerek yok.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Pusuda bekleyen it çakal tayfası gün yüzüne çıkmış. Bırakın, kendi çaplarında goygoy yapsın garibanlar :D

Ekşideki şu entry'e güldüm:

"diğer yanağını uzatmayan melih mahmutoğlu ayıp etmiştir."
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2018, 09:26:11 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Ulen bi maçtan önce yazmadık , ondanda da yenileceğimiz tuttu. Uzun yolda meydana gelen küçük bir kaza olarak görmek lazım.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ulen bi maçtan önce yazmadık , ondanda da yenileceğimiz tuttu. Uzun yolda meydana gelen küçük bir kaza olarak görmek lazım.

:)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hocamın vurduğu yerde gül biter. Şaka bir yana hoca tabii ki oyuncular arasında ayrım yapıyor, kimine fazla yükleniyor, örnek yapıyor. Bogdan, Bjelica  hocanın şamar oğlanlarıydı, şimdi bir Melih kaldı. Ben Guduric yeni mazlum olur diyordum, ama ona fazla yüklenmiyor, biraz duygusal bir çocuk sanırım.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Hocamın vurduğu yerde gül biter. Şaka bir yana hoca tabii ki oyuncular arasında ayrım yapıyor, kimine fazla yükleniyor, örnek yapıyor. Bogdan, Bjelica  hocanın şamar oğlanlarıydı, şimdi bir Melih kaldı. Ben Guduric yeni mazlum olur diyordum, ama ona fazla yüklenmiyor, biraz duygusal bir çocuk sanırım.

Bence bu yüklenme olayı çok basit şeyleri unutttukları için oluyor, mesela geçen gün Melih topu pota altından cıkarmadı diye delirdi.. Takımın makine düzenince işlemesini istiyor bizim göremedigimiz ama devamlı uyardıgı, calıstırdıgı şeyler unutulunca deliriyor.. PErdeye cıkmama, perdeden cıkıp sut atma tarzı calısılmıs seyler unutulunca suratı kızarmaya başlıyor.. Dikkatli ve konsantresi yüksek oyuncularda çok fazla sorun olmuyor.. Bir ara thompsona da fırça atmaya başlamıştı sonra çok dikkatli oynamaya başladı..
Birde tabi çok hızlı bir şekilde motive etmesi gereken oyunculara biraz daha tolerans gösteriyor olabilir, wanamaker gibi..En azından benim gözlemlerim bu şekilde..

Çevrimdışı cembut

• Üye
Melih tokat konusunda basın çok artniyetli haber yaptı.. Açıklama yapmak zorunda bıraktılar adamı, rezillik oldu resmen..

Obra Melihe kıyak geçiyor aslında, MElih yetenekleri sınırlı ama çalışarak, uyarılarla biryerlere gelebilcek bir oyuncu, devamlı onun üzerine gidiyor.. KEndini ne kadar geliştirdi 3-4 senede görülüyor zaten.. Wanamaker mesela yetenekleriyle biryerlere geldi, onun için bunu kullanarak kariyerini devam ettirmesi normal ama MElihin düzen içinde kendini göstermesi gerekiyor bu sebeple takım düzenlerine uyuyor olması önemli.. MElihi şu anda bıraksak bir anda söner gider bana göre..

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Koçumuza yapılan bu çirkin haberlere lanet olsun. Vasat sevici yavşak basın alemi! Aradaki istisnaları çıkarırsak basketbolu, futbolu farketmesizin basın vasat sevici, karaktersiz tiplerle dolu.

Onlar için gergin, fatoş gibi tipler değerlidir.
Fenerbahçe!

libertafb

• Ziyaretçi
Gelsin gerekiyorsa bana vursun. Yeminle reis bana bir hata sonrasi böyle tokat atsa gurur duyarim. Obradovic lan bu.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben seviyorum böyle mağlubiyetleri. Tam olarak ara gaz oluyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Pazar-13.00
46 maçlık BSL iç saha galibiyet serimiz var.
Efes'le sahamızda yaptığımız son 8 maçı kazandık.
Efes, deplasmanda yaptığı son 10 resmi maçın sadece 1'ini kazanabildi(G.Antep)
9 handikapla favoriyiz.
Ergin Ataman faktörünün de etkisiyle bu maça gitmeyi düşünüyorum.
Kostas kesik yiyebilir.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 15:25:34 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
efes valencia maçında sürekli tempo düşürüp sete çevirdi maçı acaba bizim maçın taktiğini mi denediler..gerçi rakip çok eksikti ama alışılmış efes değildi sahada

hmetin

• Ziyaretçi
Umarım Kostas takılır.