Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Umarım ekşi suratlı Wanamaker takılır.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Obradovic, Ergin'le yaptığı son 6 maçın hepsini, son 10 maçın 9'unu kazandı.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 11:30:11 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı franz392

• Üye
Nunnally'nin dışında Sloukas yok.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Dixon-Sinan
Wana-Melih
Datome-Guduric-Egehan
Melli-Thompson-Barış
Vesely-Ahmet

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Kostasın form ve ruh durumunu da düşününce aslında kostasın lisansı kalinice mi verilse diyorum kendi kendime. Hem kalinic form tutar hem de zaten tr ligini bobby wana sinan çok rahat götürür bence
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı KRALLLLLLL

• Üye
  • Yer: ÇANAKKALE
Ergin Ataman MOLA ALAMADAN maç bitti :)))

CanCan

• Ziyaretçi
Bence gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimi için bu maç gece yarısından sonra oynanmalıydı zira RTÜK'ten kanala ceza gelebilir  ;D
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 13:41:34 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Sinan Güler'e bir türlü ısınamıyorum hataları çok batıyor gözüme.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Tek ruhsuz olan sloukas olsa, bizi tek aşağı çeken aziz yıldırım olsa hepsinden önce salondaki seyirciyi konuşmalı halletmeli.

CanCan

• Ziyaretçi
Tek ruhsuz olan sloukas olsa, bizi tek aşağı çeken aziz yıldırım olsa hepsinden önce salondaki seyirciyi konuşmalı halletmeli.

Salondaki seyirciyi konuşmak kolay, önemli olan salona gelip onlardan daha iyi seyirci olmak...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bu maçta yılın en iyi seyirci performansının yaşandığını düşünüyorum. Yapılan her hataya homurdayan, yapılan hakem hatalarına tepki veremeyen yığınlardansa bugün olduğu gibi bunu çok iyi beceren az sayıdaki nitelikli seyirci daha makbul benim nazarımda. Bugün çalınan ya da çalınamayan abuk subuk düdüklere yerinde tepkiler verildi, basketle sonuçlanmayan fakat doğru oynanan hücum setlerini alkışladılar. Mevcut seyirci -maçın sonlarında ortaya çıkan 100 beklentisi dışında- mükemmeldi. Bu maçta kadroda dahi olmayan bir oyuncunun ruhsuzluğunun zikredilmesine de anlam veremiyorum. Ki bence ismi geçen oyuncu form düşüklüğü yaşıyor, ruhsuzluk diye bir durum söz konusu değil.  Yazmayayım diyorum ama mecbur yazdırıyorlar, hakem üçlüsüne maşallah diyorum. 5 faulle çıkan 3 oyuncu, üst üste çalınan iki teknik faulle ihraç edilen oyuncu, zannedersiniz ki maç 60-59 falan bitti. Guduric in vücut teması olmaksızın yaptığı ayakla müdahaleye faul çalmaları skandaldı. Allah ıslah etsin...
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 14:57:40 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı franz392

• Üye
Güzel bir antrenman oldu. Wanamaker 3. çeyrekte 5 faule ulaşmasına rağmen takımın en skoreri oldu, skor dağılımı harika yani. Aleyhimize çalınan zorlama faullere rağmen hep rahattık. Bu akıcı oyun Brose maçında da devam edecektir.

Bu ergin'in maç sonunda girdiği tripler de basitliğini gösterdi. Öte yandan İsmail Şenol ve Murat Murathanoğlu'nun ergin hayranlığı, 100 sayıya ulaşmak istememizi yanlış bulmaları da komikti.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Güzel bir antrenman oldu. Wanamaker 3. çeyrekte 5 faule ulaşmasına rağmen takımın en skoreri oldu, skor dağılımı harika yani. Aleyhimize çalınan zorlama faullere rağmen hep rahattık. Bu akıcı oyun Brose maçında da devam edecektir.

Bu ergin'in maç sonunda girdiği tripler de basitliğini gösterdi. Öte yandan İsmail Şenol ve Murat Murathanoğlu'nun ergin hayranlığı, 100 sayıya ulaşmak istememizi yanlış bulmaları da komikti.

Ben obradovicin izin vermesine şaşırdım şahsen bir şey mi düşündü bilmiyorum.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Ben obradovicin izin vermesine şaşırdım şahsen bir şey mi düşündü bilmiyorum.

Braz spontane oldu da taraftar çok istediği için zorladı bizimkiler. Yoksa bitmiş bir maçta bile aynı hücumda üst üste 3 faul yapılmazdı, sonu güzel bitti ama :D

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
acikcasi ben de 100 sayi atmamizi yanlis buldum , keske daha fazla atsaydik 110 falan olsaydi.

bu siktigimin kompleksli hocasini boyle kudurtmak guzel