Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 149882 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
30 saniye farkla anketi kaçırdım. Açtım. Benden saniyeler önce açılmış... Benimkine onay vermedi. :)

Oyum elbette Thompson. Müthiş ağırlık koyuyor. Ahmet Düveroğlu'da fark yaratanlardan...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu arada, maçta koçun canını sıkan tek şey, sanırım fark 26'ya çıktıktan sonra sahaya sürdüğü Egehan öncülüğündeki beşin hücumda hiçbir şey üretememesi ve maçın bitimine dört dakika kala koçun yeniden ana beşe dönmek zorunda kalması olabilir. Çünkü fark 26'dan 13' iniverdi. O dört dakikalık bölüm dışında her şey güzeldi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Tapatalk tan açınca anket görünmüyor, yada ben beceremedi. Benim de oyun Thompson a.
Gençlerin birşey üretememesine çok da takılmamak lazım. Sinan, Egehan, Ergi, Barış ve Ahmet vardı galiba sahada...

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Banvit'i 4 maçtır yeniyoruz.
24 maçtır içerde, dışarda herkesi yeniyoruz.
40 maçtır BSL'de, sahamızda herkesi yeniyoruz.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Yeni sezon hayırlı olsun.Bu sezon rotasyonumuz genişledi,oyun içi opsiyonlarımız arttı.Cem abi twitter'da yazmıştı.Bobby,Nunnally,Kalinic,Vesely oynamayan oyuncularımız,yanlarına 4 numara ekle TOP8 takımı diye,aynen katkılyıorum Cem abiye.Egehan Arna,Ahmet Düverioğlu hatta Barış Hersek iyi süreler aldı ve bunun ligin ilk maçında olması daha güzel oldu.Thompson savunmada temastan kaçmıyor,ribaundlarda çok etkili,hücumda elimizi çok rahatlatıyor.Melli'nin topu yere vurabilmesi bizim için bir başka kazanç,artı agresif savunması,tam aradığımız 4 numara.Tadını çıkaralım.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Çok keyifli maçtı. Thompson özellikle çok keyif verdi. Melli henüz fizik olarak hazır olmadığından çabuk fauller aldı.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
Bu lig bizim için aşırı yumuşak... bir ara uyuya kalmışım o derece yani... karşı takım 10dk da 5 sayı attı. Rica ediyorum takımımızı çekelim bu ligden. Eurolig bile çok hafif gelecek diye düşünüyorum artık. Bizim gerçek ligimiz NBA 😎😎😎 Havaya bakarmısın 😊😊😊
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2017, 01:13:00 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
En önemli detay 9 farklı oyuncumuzun asist yapmış olması. 6 tanesi 2 ve üstü asist yapmış hem de. Asist yapmayan 2 oyuncumuzdan biri Sinan Güler ;D

İşte bizim takımın sırrı bu. 9 oyuncumuzun sayı dağılımı da 6-16 arası. Bu takım oyununu oynayıp üstüne de iyi savunma yapınca Avrupa şampiyonu oluyorsun.

Jason Thompson iyi yolda. Bize Ekpe'yi unutturacak tamamen çünkü hücumu ve ribauntu Ekpe'den çok daha iyi. Ah bir de çember savunması olsa, rakiplere korku salsa bloklarıyla.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2017, 03:27:11 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Jason in pozisyon bilgisi zayıf. Savunmadaki hatalarının asil nedeni şuan için bu. Bunun için de minumum 2-3 ay sabretmek gerekiyor

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
En önemli detay 9 farklı oyuncumuzun asist yapmış olması. 6 tanesi 2 ve üstü asist yapmış hem de. Asist yapmayan 2 oyuncumuzdan biri Sinan Güler ;D
Sinan da aslında Guduriç'e çok güzel bir asist yaptı ama turnike kaçtı  :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
haftaya efes ıcın acı bir mac olacak gene bence... :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ligin ikinci haftasında pazar günü Anadolu Efes'e konuk olacağız. Geçen hafta Karşıyaka'ya yenildikten sonra Euroleague'de de Real Madrid'e yenildiler. Bu sezon resmi maçlarda henüz galibiyetleri yok. Bence kolay geçmeyecek.

Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Guduric ve Nunnally dışarıda kalır diye tahmin ediyorum.
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2017, 17:22:52 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
efes maçlarını sinan erdem de mi oynuyor ?
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Kaybederiz hissi var ancak şu Efes'in bizi yenmesi için bayağı kötü oynamamız lazım.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Malaga maçı gözümüzü korkutmasın, Efes maçı şenlik olur  8)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis