Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 153260 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
efes maçlarını sinan erdem de mi oynuyor ?
Evet, biletler Tixbox'ta satışa çıkmamış sanırım hala.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Sakatlık olmasın yeter diye eğim bir maç. Koç bence bu maçtada rotasyonu geniş tutup yerlilere beklenenden fazla süre verecektir. Melli, Thompson ve Wanamaker gene kadroda olur alışma sürelerini kısaltmak için. Nunnally de oynar bence.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Efes'le yaptığımız son maçta İpekçi'de 27-4 ile başlayıp 39 sayı fark atmıştık ama öncesindeki 2 maçta da yenilmiştik Efes'e.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu maç önemli bir maç değil. Haftaya Milano maçını kesinlikle kazanmak lazım. Takımda yeni isimler olduğu için bslde alınabilecek mağlubiyetler önemli değil zaten play offta formda olduğumuzda bize rakip olabilecek kimse yok. Burada bugünkü dikkat edeceğimiz nokta bana göre Wanamakerı nasıl kullanacağımız olacak. Geçen malaga maçındaki gibi set şutörü rolüne geçecekse bize fayda sağlaması çok güç. Adamın güçlü yönü penetreleri. Zamanla topu paylaşmaya alışacaktır ama başta takımın geleceği için ona dizginleri vermek daha faydalı olacak duruyor. Öteki türlü hem o takımı aşağı çekiyor bizde onu :/

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Nunnally ve Datome yok. Guduric ve Melih'e güvenmiş koç. Tabii ki Wanamaker'ın nasıl oynayacağı çok kritik, sonraki maçlar için de olsa.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Melih beklenenin üstünde oynarken Melli de tam tersi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
guduric forma bile dolduramaz şu performansı ile..çok ekmek yemesi lazım. maçı kaybedeceğiz gibi geliyor..

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Hiç hazır değiliz.Efeste McCollum'u durduramıyoruz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu maç direk hocaya yazar..rakibe o da çalışmamış. KSK'nin içinden geçtiği takıma maç verdi. guduric'in şu maçın kadrosunda ne işi var...Datome bu kadar formdayken niye yok...Vesely niye şut atar...bir sürü bomba..
Bu mesajı yazdığımda 14'tü fark sonra kapattım maçı fark da erimiş ama farketmez...
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2017, 18:47:06 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Alışma süresinde çok maç kaybetmesek bari...
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Tamam bizim takım yeni ama efeste yeni takım bu skor fazla

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
elimize gelen maçı thompsonın kabızlığı yüzünden veriyoruz...zaten T Rob ile Barcelona'daki Serafin'in nasıl oynadığını gördükten sonra bunu niye aldık onu da anlamıyorum..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hocan ne yapmaya çalıştı bu maç anlamadım, idman maçı olarak gördü galiba.

Takımı tamamen eski oyuncular taşırken Datome ve Nunnaly'nin kadroya alınmaması büyük hataydı.

Ayrıca bu Melli, Thompson ve Guduric'e ne desem bilemiyorum. Ağzım açık izliyorum sadece.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
hoca hiç takmamış maçı bence...efes iki maçtır sadece ledo ve McCollum ile oynuyor ve bugün de oynadılar. önlem sıfır...mccolum da bitirdi işi..ribaunt konusu ayrı skandal..fark 1 sayıya inmiş iki hücum ribaundu ile hediye ettik adamlara