Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Maçlarda en çok Thomspm'ı dikkatle izliyorum. Ne yapıyor, neyi yapamıyor çabası pozisyon bilgisi ne durumda diye sürekli gözlüyorum. Bu maçta rakibin seviyesi düşük olsa da bazı konularda ilerleme katetmiş.

Öncelikle maçta yorumcu abi de bahsetti artık elini kolunu kontrolsüzce kullanmıyor. Saçma sapan tarzanvari hoplamalar zıplamalarda bulunmuyor. Diğer dikkatimi çeken nokta ise perde yaptıktan sonra içeri devrildiğinde kendisine pas gelirse dış atıcıyı çok iyi görüyor. Takımımızın oyunundaki temel taşlardan biri olan top paylaşımı ve boştaki adamı hemen görme işini başarıyla yaptı. 3 asistin yanı sıra asistin asistini de yaptığı bir iki pozisyon var. Bu maçta ribaundlarda da etkindi ama rakibin de yorgun ve fiizki açıdan eşleşebileceği adamı olmaması nedeniyle yanıltıcı olabilir. Yine de totalde başarılı bir oyun ortaya koydu. Baskonia maçında da devamını getirir umarım. Kısayı karşılamada da rakibe vereceği mesafeyi doğru ayarlamaya başladığında daha etkili olacak.

Bu mac kriter olamaz ama savunmada daha derli toplu goruntu verdi....  umarim ayni goruntuyu Boskonia gibi bir macta da verir....
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2017, 09:04:18 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
sloukas+gigi olur demistim...hoca tamamen yanılttı...wana+gudu yaptı...

bu sene sinan+melh+egehan+barıs+ahmet gibi 5 yerliden lig maclaırnda iyi katkı alıyoruz...takım iyi dinleniyor...

kostas 18, nunnally 19, datome 16, melli 16, thompson 19, vesely 7, dixon 16 dk oynamıs... 54 sayı 24 reb 16 asist katkı...7 oyuncudan

sinan 16, egehan 19 ,melih 16, barış 17, ahmet 21 dk sure almıs...35 sayı 9 reb 9 asist katkı..5 oyuncudan...

yerlilerin bu katkısı bizi hafta icleri cok rahatlatır...

• Üye
sinan mevzusuna gelince...

ne yazık ki biz taraftarda bir oyuncuya taktıgımız an sakız gibi uzatıyoruz meseleyi..

sinan 5-6 yıldan beri gs formasında oynadıgı oyundan cok farklı bir sisteme ayak uydurmaya calısıyor...zaten ondan once efes yılları kendi hatasındna bosa gitti...

ama tecrubesiyle zaman icinde rolunu bulacaktır takım icinde...malum biraz yası da var...

ben sinan dan ligde dixon (yaısndan dolayı) - kostas (cok kırılgan ve cok darbe almasından dolayı )in surelerini azaltıp maximum ne verebiliyorsa onu vermesini istiyorum..el icin cok buyuk beklentim yok zaten...
wana-sloukas ve simdi dixon dondukten sonra 1 numarada sans bulması cok zor..
zaten 2-3 numaralarda nunnaly-datome cok formda...gudu sure almak zorunda zaten genc yasta oturması icin geldi..ustune birde melih gibi oyunu cok gelisen bir oyuncun daha var..wana arada o bolgede sure alıyor mecburen cift guard oynarken..ustune kalina gelecek...yani sinan'dan el icin birsey beklemek bu rotasyonda cok ama cok anlamlı gelmiyor sakatlık yada ekstra bir faul problemi falan olmadıgı surece maclarda...

ligde de maximum ne katkı verirse kabulum...

ligde de simdiye kadar ne oynamıs..

1   BANVİT   00:13:50   6   0/0   0   2/4   50   0/0   0   0   2   2   0   1   1   0
2   EFES           00:09:16   2   0/0   0   0/1   0   2/2   100   0   1   1   0   0   0   0
3   ANTEP       00:14:01   6   3/4   75   0/1   0   0/0   0   0   3   3   5   1   1   0
4   GS           00:27:20   2   1/1   100   0/4   0   0/0   0   1   7   8   6   2   1   0
5   KSK           00:17:58   2   1/2   50   0/2   0   0/0   0   0   1   1   6   0   2   0
6   DAÇKA   00:03:44   0   0/0   0   0/0   0   0/0   0   0   0   0   0   1   1   0
7   ES-ES       00:16:01   8   1/2   50   2/5   40   0/0   0   0   0   0   4   2   2   0
8   B.ÇEK   00:15:48   2   1/2   50   0/0   0   0/0   0   0   0   0   4   1   3   0

8 mactada sure almıs..ortalama 15 dk...bir tek dacka ve nispeten efes maıcnda az sure almıs...

banvit-antep-gs-ksk-eskisehir maclarında verdigi katkı fena degil..hatta dun de 1-2 top kaybı haric oyle cok cok kotu degildi.

sadece kaybedilen efes ve dacka maclarında takımda kotu oynamıstı....sureleri de az...ama o maclarda tum sorumlulugu sinan'a yuklemek dogru degil herhalde...

mac basına 14.5 dk'da 3.5 sayı 1.9 reb 3.1 asist 1.0 top calma 1.4 top kaybı ise oynuyor...2 sayı % 64 - 3 sayı %24 - ft %100...

bana gore oyle abartılacak bir durum yok...sian'ı zaten alsın zaten takımı sırtlasın gotursun diye almamıstık...belki payı daha cok olurdu wana gelmeseydi son 1 ayda.....haa gelmemis olsaydı wana daha cok sey bekleyebilirdik sinan'dan...ama su an rolu de degisti bence takım icinde..

sanki sinan berk'in aldıgı sureleri alıyor takımda su an..belki biraz daha fazlası...berk niye gitti diye sormak dogru degil, cunku oynamadan pg olunmuyor...o yuzden mantıklı hamle bence yasca tecrubeli birini berk yerine lig rotasyonuna sokmak...

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
guduric de sakatlık varmış sanırım. belki baskonia maçı bile zora girebilirmiş

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Selamlar herkese. Bayağıdır iş yerinde anlayamadığım bir şekilde güvenlik nedeniyle girilemeyen site konumunda olduğu için foruma giremiyordum. Neyse ki artık girilebiliyor. :)

Konuya zart diye Sinan meselesinden dalayım. Ben Sinan'ın sıkıntısının bizim sisteme alışmaktan çok mental olduğunu düşünüyorum. Onca zaman Galatasaray'da oynayıp bize gelmek ne olursa olsun kolay karar vereceği bir hadise değildi. Bu transfer sonrasında Eurobasket'teki hali ile bizdeki hali paralellik gösteriyor. Kaldı ki milli takımda rol oyuncusu değil ana parça konumundaydı. Maç içerisinde içimden "Biraz terapiye ihtiyacı var." diye geçirmiştim ki maç sonrası da Obradovic'in Sinan hakkındaki açıklaması geldi. İpleri yine her zaman olduğu gibi patronun eline bırakıp Sinan'daki değişimi önümüzdeki süreçte izleyeceğimizi düşünüyorum. Euroleague'in ikinci yarısında Melih'te olduğu gibi hatırı sayılır süreler alacağını umuyorum.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
Sinan'ın koçun planları içinde önemli bir yeri olmadığını, bundan sonra da olmayacağını düşünüyorum. büyük oranda bunun performansıyla da alakası yok. inşallah sene sonunda kariyerine eurolig şampiyonluğu da ekleyecek

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Pazar, 15.15
Bugüne dek bunlara hiç yenilmedik.
5 maçlık bir galibiyet serimiz var.
9 handikap verilmiş.
Bakalım hangi yabancılar kadroda olmayacak?
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2017, 18:34:55 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Vesely-Wanamaker dedim ben.

Çevrimdışı Murat

• Üye
Bence Vesely -Nunnaly. Nunanly sürelerini Guduric-Melih kullanacak.

• Üye
bence vesely olmayacak....digeri kostas yada wana olur...rakip pg'leri dusununce bence kostas olmaz...wana'nın fizi avantajını kullanır rakip pg uzerinde (valinskas)...

sinan-ahmet-melih bayaa bir sure alır...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Vesely ve Datome dinlenir diyorum ama Datome yerine Nunnaly'de olabilir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
trabzon yine ezikliğini konuşturmuş maç biletlerinde barkod 2010-11 ile ilgili rakamlar koymuşlar..ya tam komedi bunlar

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Nunnally ile Datome oynamaz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Datome ve wanamaker yok
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı franz392

• Üye
Euroleague maçlarında sahada çok uzun süre kaldığı için haftalardır Vesely olmayacak diye düşünüyoruz ama tutmuyor :)

Bu arada maç başlamadan 2 anons yaptırmayı başardılar :D
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2017, 15:29:38 Gönderen: franz392 »