Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150604 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Az önce banttan izledim maçı; hangisinden başlasak bilemiyorum, rezaletler silsilesi. Tribünlerde açılan abuk subuk pankartlar mı, maç başlamadan yaptırdıkları ikinci anons mu, Vesely'i oyundan attırmaya yönelik olarak geliştirilen strateji mi, tribündeki barbarlıklar mı, Vesely'e çalınan teknik Melih'e çalınan sportmenlik dışı fauller mi, İkinci yarıda bomboş salonda Vesely'e küfür eden Trabzonlu yöneticiler mi, Tüm bu rezillikleri görüp de müdahale edemeyen güvenlikler mi, Vesely'e ve Egehan'a indirilen baltalara çalınmayan sportmenlik dışı fauller mi, bomboş salonda Trabzon'un attığı sayılardan sonra yapılan anonslar mı... Bitmez, rezillikler silsilesi. Bunlara değil 119 sayı 150 bile az, acımayacaksın...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu maç sonunda Türkiye liginin en çok sayı atan ve en az sayı yiyen takımıyız.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
her türlü rezillik var ama konuşan bir tane fb yöneticisi yok...kulüpten tek açıklama Melih'in diskalifiyesi ile ilgili...aziz efendi çıkıp konuşsa ya işte madem arası iyi hükümetle...bir de bütün rakipler Vesely ile Thompson'ın üstüne oynuyor..bu konuda da dikkatli olmaları lazım

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Twitter'da yazdım,burada da yazayım.Salona gidenlerin yüzde doksanı basketbol terimlerini google yazmadan sayamayacak tipler,2010-2011 şampiyonu FENERBAHÇE,zorlarına gidiyorsa başka yerlerine de gitsin.Bu arada dün yaşanan rezalet hakkında Aziz yine tek kelime etmedi.

Çevrimdışı DesperateCry

• Üye
Yönetim niye bir şey demedi? Çünkü galatasaray beşiktaşa yenilmişti ve akşamki futbol maçı önemliydi. Dün maçı izlemeyen çoktur, büyük ihtimalle Kadıköy'deydiler. Basket maçını izleyenler bile maçtan sonra direk futbol maçına odaklanmışlardır.  Ancak bugün yarın çıkar birisi.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2017, 09:13:30 Gönderen: DesperateCry »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
sallayın ya...beter olsun insanat sürüsü...

ben artık bu adamalrın yaptıklaırnı ayıplamıyorum...cunku ınsna yerine koymuyorum..

sorun bunlara onlem almayan federasyon ve siyasi anlayısta...yani bu is artık devletın ısı...onların ayıbıdır bu olanlar...

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • #10 İbrahim Kutluay
Maç hususunda konuşacak birşey yok. Sadece, Vesely'e tazyik yapıp diskalifiye olan lavuğun üzerine yürümesi nedeniyle maçın yıldızı benim için Jason.

Gelelim bu genetiğiyle oynanmış yangabuz sürüsüne. Senelerce "ah karadeniz insanı şöyle, vah karadeniz insanı böyle" romantizmi üzerinden pışpışlanan (bir de bunlar kendini üç kuruşluk akıllarıyla diğer karadeniz şehirlerinden üstte görürler), otobüse kurşun atan, tribünü taşlayan, yaptığı her türlü rezilliği "hırçın karadeniz insanı" kılıfıyla örtülen bu şer yuvasına karşı ne zaman yaptırımda bulunulacak?

Astıkları pankart skandal değil komik. Skandal olması içeriye alınıp asılmasına izin verilmesi, o ayrı hikaye. Ama yediden yetmişe hepsinin köpek gibi Kayseri'ye ve Bursa'ya maç sattığını biliyor olmalarına rağmen hala şike diye zırlayabiliyor olmaları ar damarlarındaki çatlaktan olsa gerek. Artık pankart mı asıyorsunuz, don mu atıyorsunuz, kurşun mu atıyorunuz, taş mı atıyorsunuz, stad direklerini söküp dübürünüze mi sokuyorsunuz, ne bok yerseniz yiyin, 2010-2011 şampiyonunun Fenerbahçe olduğu gerçeğini değiştiremezsiniz. İlerleyen süreçte insanlığa terfi edebilirseniz, belki bu gerçeği ufaktan hazmetmeye başlayabilirsiniz.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Jason kardeşime tam küfür ediyordum ki orada bir abilik yaptığı için tekrardan gönlümü kazandı
form konusunda laf etmiyorum öyle böyle bizimle bir seneyi geçirecek alabileceğimiz en iyi katkıyı almaya bakacağız
fikrimde yine sabitim sahada kalabildiği sürece mutlaka ve mutlaka faydalı olabileceği şeyler var özellikle hucüm tarafında mutlaka katkı verecektir.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Asıl Erdem Can adamdır, son adam girene kadar bekledi it sürüsünün önünde. Delikanlı adammış helal olsun.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Asıl Erdem Can adamdır, son adam girene kadar bekledi it sürüsünün önünde. Delikanlı adammış helal olsun.
Bu şubedeki herkes adamdır, hepsine saygımız ve sevgimiz sonsuz.
biz onların her daim arkasındayız

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
sözde hepsine görüntülerden dava açacaklarmış ama hikaye...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Jason kardeşime tam küfür ediyordum ki orada bir abilik yaptığı için tekrardan gönlümü kazandı
form konusunda laf etmiyorum öyle böyle bizimle bir seneyi geçirecek alabileceğimiz en iyi katkıyı almaya bakacağız
fikrimde yine sabitim sahada kalabildiği sürece mutlaka ve mutlaka faydalı olabileceği şeyler var özellikle hucüm tarafında mutlaka katkı verecektir.

Katılıyorum abi.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ts nin açıklamalarını okumayın siniriniz bozulur

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında dün Hayri Gür Spor Salonu’nda Trabzonspor ile karşılaşmıştır.

Söz konusu karşılaşma esnasında spor salonunda açılan pankart, maç boyunca edilen küfürler, salonda yaşanan sportmenliğe aykırı olaylar, sporcularımızın maruz kaldığı şiddet ortamı ve  Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı'nın hakaret ve iftira dolu açıklamalarıyla ilgili tarafımızdan suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Adamlar sadece siyaset üzerine kurulu bi açıklama gönderip sonra siteden kaldırdılar:))