Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Rahat maç olur
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2017, 19:29:45 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Tamam rakip zayıf falan ama 45 saat önce barça deplasmanı oynamış uzun bi seyahatten gelmiş bi takım için ilk yarı yine şiir gibiydik. 17 asist ve 7top çalma. Maşallah 😍😍
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
cidden ligin tadi kalmadi....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Son dakikalarda biraz ciddiyetten uzaklaştık onun haricin de özellikle top paylaşımı konusunda egehan ve guduriçi şahsen beğendim güzel iş çıkardılar. Ahmetin gelişimi herkesin malumu zaten..

Barış herseki izlerken üzülüyorum ne yalan söyleyeyim gram ilerleme yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Yanılmıyorsam yerli 5 ile son 5 dakika 18-2 lik seri yedik. İzlerken üzüldüm resmen. Bir takımın yedekleri ne olursa olsun kendisini hazır tutmalı. Bu şekilde seri verilmez.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Son periyodu oyuncular artık maç bitse de zuma ya gidip 2kadeh bişey içsek kıvamında oynadılar :) 25 asist 12top çalmamız çok güzeldi. Tüm oyuncular süre aldı ve hepsi  skora katkı yaptı.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Katılıyorum bu hususa..yerliler böle ruhsuz oynadıkça sadece diğer oyuncuları dinlendirmek için sahada olurlar

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Tofaş maçı geldi çattı. Lige fırtına gibi bir başlangıç yapan tofaş maçı nasıl sonuçlanacak merak ediyorum. Sıkışık EL fikstüründe bu maça ne kadar konsantre olabileceğiz bakalım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bizim bençin hemen arkasındaydım, Sinan'ın bacak arası pasında espriler, kahkahalar havada uçuştu bençte, Obra bile oyunuculara dönüp güldü.Kerem inşallah çekmiştir:)

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
3 periyot çok keyifliydi ama son çeyrek yanlış görmediysem 15-28 gibi bir skor oldu. bu konuda yerli oyuncuların biraz düşünmesi gerekiyor. bu noktalarda katkı vermeyip karar maçlarında süre beklemek çok saçma olacaktır.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
3 periyot çok keyifliydi ama son çeyrek yanlış görmediysem 15-28 gibi bir skor oldu. bu konuda yerli oyuncuların biraz düşünmesi gerekiyor. bu noktalarda katkı vermeyip karar maçlarında süre beklemek çok saçma olacaktır.

İşaret ettiğiniz nokta benim de dikkatimi çekti. Dönüp bir aynaya bakmaları lazım. Ek olarak Sinan'ı hırslı ve istekli gördüm. Form tutarsa Avrupa'da onu hesaba katmadan oyun stratejisi belirleyen takımların canını yakacaktır ki 7-8 en fazla 10 dakikalık performanslardan bahsediyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
85-59 falandı skor, sonrasında  85-72 oldu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bence de dikkat eidlmesi lazım...
obra'da kızar dıye dusundum 13-0 seri oldu...

ama cok basit 2 set sonu smac kactı..biri ahmet digeri barıs'la galiba...2 tane de faul kacırdı o sırada barıs....birazda sansszılıktan sayı bulmadık son 4 dk...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu hafta tofas macı geldi cattı.hem de deplasmanda..obra bence lig sıralaması icin bu maca buyuk onem verecek....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
85-59 falandı skor, sonrasında  85-72 oldu.

83-54'tü. 29 sayı fark 13'e indi ve işin ilginç tarafı bu fark inerken rakipte çoluk çocuk oynuyordu.