Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150706 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Melli ve Guduric dinlenir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Zorla kaybettireceksin :)
Bu takımın bende kredisi sonsuz
F4DE DE YENİLSE ben yine kızmam Hakan abinin dediği gibi çok üzülürüm ama yenilgi kredileri sonsuz bende
Ama F4ü de alacağız :)

İlla bi maç kaybedeceksek bu maç olsa fena mı olurdu. Her maç kazanmayı ben de çok istiyorum, bu takımın yenilmesi beni de çok üzüyor. Öte taraftan kredisi bende de sonsuz. Hem muhabbet olsun hem de herkes de benim gibi mi düşünüyor merak ettim.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Bu maçı alırsak tofaşla puan farkı 3 oluyor. Ikili averajda bizde olacağı için, kalan 3 maçın bir önemi kalmıyor.   

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maçı alırsak tofaşla puan farkı 3 oluyor. Ikili averajda bizde olacağı için, kalan 3 maçın bir önemi kalmıyor.   
Aldık bile ;)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
İçerdeki Beşiktaş ve İbb maçları iç saha serisi açısından önemli.Dağ gibi seri bozulmasın.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
İçerdeki Beşiktaş ve İbb maçları iç saha serisi açısından önemli.Dağ gibi seri bozulmasın.
O da doğru hocam. Gerçi biz ne dersek diyelim obra reis her maça aynı ciddiyetle hazırlayacaktır takımı.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com

beşiktaş maçı ne zaman biliyor musunuz
Fenerbahçe!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
cumartesai saat 13.00 de

mirinkirin

• Ziyaretçi
lig ikincisini daşşağa sardık maçın oyuncusu barış hersek. (dedi ama ahmet'e verdi)

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Son çeyrekte bi ara wana-Sinan-Egehan-Barış-Jason 5i varken çok hoş değil miydi? Aklımda direkt şu başlık canlandı :” Clutch time da sorumluluk almak istemeyen wanamaker a 3. 5 şoku 😂.”

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
30 yaşındaki adama 15 yaşında çocuk muamelesi yapmamız mı ayrı utanç, o adamın hali mi, yoksa koca ülkede şu takımda sorumluluk alabilecek bi oyuncu olmaması mı? Barış 10-15 sene önce en iyi gard en iyi forvet seçilen adamdı altyapıda, hale bak.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
30 yaşındaki adama 15 yaşında çocuk muamelesi yapmamız mı ayrı utanç, o adamın hali mi, yoksa koca ülkede şu takımda sorumluluk alabilecek bi oyuncu olmaması mı? Barış 10-15 sene önce en iyi gard en iyi forvet seçilen adamdı altyapıda, hale bak.
Normal. Bu durum biraz da Barış'ın sorumluluğu.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Barış Hersek neden Fenerbahçe'de oynuyor ? izlediğim en yeteneksiz basketbolcu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ahmet in oyunu çok umut vericiydi, Melih de beni çok yanılttı. Düne kadar hiç ışık görmüyordum ama bugün gitse yerine daha faydalı bir yerli oyuncu bulamayacağımızı gördüm. Yaptığı asistler, şut tercihleri... uzun süredir bu kadar isabetli karar verdiğini görmemiştim (oyum gene de Ahmete).

Barış ın hali beni de şaşırtıyor, üzüyor.  BSL nin geri zekalı bir istatistik sayfası var, Barış 15 maçta 2 saat 1 dakika 35 saniye oynamış, ( dakika falan yapıyor ortalamada). Sayı, ribaund vs hiç girmiyorum, ama ligde 12 maçta hiç süre alamamış olması, aldığı sürelerin de ya maç başında yada maç sonundaki olması gerçekten düşündürücü. Yani hiçbir ciddi maçta oynamamış.

Bu açıdan bakınca mesela ;

Melih, 27 maçta 21,6 dakika, ki sanırım ligde en fazla süre alan 2-3 oyuncudan birisi.
Egehan 20 maçta 10,7 dakika,
Ahmet 26 maçta 17,8 dakika,
Sinan 27 maçta 13,3 dakika,

Sinan ve Melih, geniş 1-2 numara rotasyonumuza rağmen gerekli katkıyı, fazlasıyla vermiş, Sloukas, Wanamaker, Bobby, Guduric, Nunnally ortalamada 20 dakikanın altında oynamış, Sloukas mesela 10 maçta kadroya girmemiş.

Uzun rotasyonumuz ise Vesely, Melli, Thompson, Ahmet, Barış dan ibaret, Kalinic ve Datomeden gelen katkıları saymazsak. Ama ligde Melli 25 maç oynamış, ortalaması 23 dakika. Ahmet 26 Maç. Barış açıkçası benim beklediğim seviyede katkı verememiş. Gelecek sene kadromuzda göremeyebiliriz gibi geliyor

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
seneye takıma bir tane de yerli 4 numar aiyi gidecek gercekten...

dixon haric...
sinan - melih - egehan - xxxx - ahmet gibi gercekten degerli bir 5 var bence yerli rotasyon icin...
orayı bakalım kimle doldururuz....