Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
It's time 2 say goodbye someone  ;)
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Kesinlikle Thompson yerine Vesely olmalı 2. maçta savunmada daha fazla sertlik gerekecek. Şimdi keşke Kalinic de kadroda olsa diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2018, 13:09:42 Gönderen: mertnowitzki »
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
aynen şimdi onlar seçim hazırlığı yapıyorlardır
çarşamba gelebilirler ama
yarın maç değişik bir maç olacak :)

parti var diyosun :D
Fenerbahçe!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maçın gidişatı önemli ama bu sefer daha rahat bir maç olursa
son 3 4 dakika güzel güzel tezahürat yaparız
ya aziz yıldırım ile son maçımız olur
veya o seçilir sarı tribün son maçı olur :)

Cemalex

• Ziyaretçi
Melli şahane oynuyor, tek eleştirim boş üçlükleri kullanmayıp sürekli içeri penetre etmesi. Çok daha güzel bir atış bulacağımız yapsın yapsın da bazen direk hücumu öldürüyor. Zaten setler boş şut bulmak için oynanıyor kendisi iyi de üçlükçü neden sakınıyor anlamıyorum.

Nunnaly üçlük atsın topla fazla oynamasın, topa yabancı cisim muamelesi yapıyor anlaşamıyor bir türlü topla. Sen üçlüğünü sok, en iyi yaptığın işi yap. Harika bir ceza kesici.

Kalinice lisans çıkarmak için neyi bekliyoruz acaba. Thompson kadar kimi koysan oynar. Kalinic 5 oynasın gene Thompson'dan fazla katkı sağlar. Takımın iq'sünü tek başına hatırı sayılır miktarda düşürüyor. Git artık

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
TRTSPORda ''%100 kazanacağım'' derken çok da rahattı dün. Sanki bir bildiği var gibi konuştu. Gerçi ''kaybetme ihtimalim var'' demeyeceğine göre elbette böyle konuşacak ama ne bileyim, Aziz Yıldırım bu. Kazanırsa ölünceye kadar kaybetmeden başkanlığa devam eder.  Kurtulmamız için bu haftasonu son şansımız.

Diğer taraftan JT'yi artık parkede görmek istemiyorum, yeter. Euroleague de bittiğine göre Vesely'yi dinlendirme mantığı kalmadı. Bandırma ve finalde Bursada maç kaybetmeden tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon oluruz, yeter ki enerji düşüren JT parkede olmasın.

Singleton'ı çok beğenirim ama alabiliyorsak Birch'ü alalım derim. Bu sezon çember savunması eksikliğini hissettik. Çemberi iyi savunan, atletik bir blokçu olan Birch bizim gibi savunma takımına kolayca adapte olur.

Çevrimdışı franz392

• Üye
TRTSPORda ''%100 kazanacağım'' derken çok da rahattı dün. Sanki bir bildiği var gibi konuştu. Gerçi ''kaybetme ihtimalim var'' demeyeceğine göre elbette böyle konuşacak ama ne bileyim, Aziz Yıldırım bu. Kazanırsa ölünceye kadar kaybetmeden başkanlığa devam eder.  Kurtulmamız için bu haftasonu son şansımız.

Diğer taraftan JT'yi artık parkede görmek istemiyorum, yeter. Euroleague de bittiğine göre Vesely'yi dinlendirme mantığı kalmadı. Bandırma ve finalde Bursada maç kaybetmeden tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon oluruz, yeter ki enerji düşüren JT parkede olmasın.

Singleton'ı çok beğenirim ama alabiliyorsak Birch'ü alalım derim. Bu sezon çember savunması eksikliğini hissettik. Çemberi iyi savunan, atletik bir blokçu olan Birch bizim gibi savunma takımına kolayca adapte olur.

Thompson cidden oynamasın artık, takıma zarar sadece. O %100 lafına da takılmaya gerek yok, yıllardır 'şampiyon olacağız, Şampiyonlar Ligine gideceğiz, 4. yıldızı dizi takacağız' gibi bir sürü yalanı var, herifin huyu bu  :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
köşede ismi lazım değil tayfa bile azizi bırakmış abi gelmiyolar maçlara ;D

Çatı kat köşeyi diyorsanız onlara zaten bedavadan bilet dağıtıldığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
maçın gidişatı önemli ama bu sefer daha rahat bir maç olursa
son 3 4 dakika güzel güzel tezahürat yaparız
ya aziz yıldırım ile son maçımız olur
veya o seçilir sarı tribün son maçı olur :)

Ağbi seçilse de bir yıla kalmaz istifa eder. Yalan yok çok şey yaptı ama özellikle son üç yılda mahvetti her şeyi. Ben daha sene başından itibaren Fenerbahçe'nin camia olarak bu kadar ruhsuz ve heyecan yoksunu olarak sezona başladığı bir dönem daha hatırlamıyorum. Ligde 8. olan kadro bile dolduruyordu tribünleri. Ligin ilk maçında Aydınspor'dan 6 tane yiyen kadro dahi dolu tribünlere oynadı.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Çatı kat köşeyi diyorsanız onlara zaten bedavadan bilet dağıtıldığını düşünüyorum.

aynen ben de bir kaç kez otopark girişinde dağıtılırken görmüştüm.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
aynen ben de bir kaç kez otopark girişinde dağıtılırken görmüştüm.

Kendileri salona genelde birinci çeyrek sonlarına doğru teşrif ederler ve maç momentumunun lehimize döneceği ya da dönebileceği anlarda "Ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" şeklinde zeka ve nükte kokan tezahürat  yapabilme özellikleriyle salondaki basketbol seyircisinin sinir sistemlerini derdest edecek potansiyele sahiptirler...

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
umarım Ali Koç bu yaz basketbol şubesi ile oturur ve seyirci konusunda ciddi bir kaç proje geliştirir. kombine almak EL maçlarını ucuza getirmek anlamına gelmiyor. belki kombineler için kolay değişim, gençlere ya da öğrencilere indirim gibi bazı adımlar atılmalı. bu görüntü hiç hoş değil. playoffların en düşük seyirci sayısı olan salonuyuz herhalde.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Geçen maçın en lakayit oyuncusu Melih'e şu ana kadar hiç süre vermeyerek, koç gerekli mesajı veriyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakem Zafer Yılmaz gözünün önündeki çizgi ihlalini çalmadı. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
hakemler iyice saçmaladı artık