Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Hakemler rakip takımlardan çok efor sarfediyorlar arenada. Hani faulleri falan geçtim artık oyunun objektif kurallarını da uygulayamıyorlar. Adam gözünün önünde steps yapan adama devam diyor hani desek ki nadir pozisyon aynısını 10 kere falan bizim kısalar yaptı sağ olsunlar. Lige heyecan katmak için kuralların içine sıçmaya gerek yok.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Banvite ve filipovskiyi tebrik etmek lazım. 2 maçta da çok iyi mücadele ettiler. Ama karşılarında avrupanın en iyi takımlarından birisi ve avrupanın en iyi koçu var.  Zorda olsa kazanmak güzeldi.  İç saha serimizi sürdürmekte iyi oldu. 

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Bi de hocam yine iyisini bilir de keşke Kalinanın lisans çıkarılsaydı da geçen seneki p.o. rotasyonuyla oynasaydık Melli+Wana eklemesiyle. Jt zaten yetersiz de James de beynini kapatıyor normal sezon bitince.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Herşeye rağmen Banvit bana sempatik geldi. düzgün bir takım ve oyunu güzelleştirmeye çalışıyor. bizim oyuncularıda tebrik etmek lazım yinede bir şekilde oyunu kurtarmayı başardılar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ne yazık ki, özellikle kısalarımız bir süredir formsuz. Wanamaker'ı saymazsak bu maçta hepsi döküldü.

Çevrimdışı ata771

• Üye
2 maçı da banvit bizden iyi oynadı maalesef ama maç sonu tecrübesiyle döndürdük. Artık biraz vites arttırmak lazım bandırmada bu oyunla ve bu saçma sapan hatalarla işimiz zor. Wanamaker ve melli dışında aklı başında hareket eden adam yok takımda. datome de nunnally yerine kadroda olmalı bence. 4 numaradan 2 ye kadar her yerde oynuyor iyi kötü. Nunnally çok zaaf oluyor. Dixon da baya kötü bir play off geçiriyor. Takımda doğru düzgün kısa yok katkı veren.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2018, 23:28:08 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Obradoviç seyirciye çok pis ayar verdi en sonunda. playoflarda burada 2 maçta toplam 6bin kişiye oynadık. benim oyuncularım daha fazlasını hakediyor dedi. gerçekten herkesin bir oturup düşünmesi lazım.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Zor ama bizim oldu, sonu şampiyonluk olsun.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Son 8 dakikasına 8 sayı önde girdiğimiz maçta son 2 dakikaya 5 sayı geride girdik. Az kalsın efsane seri sona eriyordu.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Koçun düşüncelerine saygım var. Yönetim de taraftar kadar suçlu seyirci çekememekte ama ben avrupada tepe takımlarda kendi liglerinde dolu tribünlere oynayan bir ekip göremiyorum. Pao dayken oly finalleri dışında orası da boş oluyordu. Bana biraz koçun takıma olan hırsını seyirciden çıkarmış gibi geldi bu açıklama. Ramazan ayı öğrencilerin final zamanı bence gayet mantıklı bir şekilde açıklanabilir koça bir şekilde ama yönetim kendi halinde takılıyor umrunda değil. Bir tane kombine devir sistemi bile getiremediler. Bu seyirciye sitem olayı kısmen haksız bence.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2018, 00:14:01 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Euroleague finali kaybettikten sonra odaklanmak çok kolay değil bu tür maçlara. Allah vere ligin diğer takımları ile açık ara fark var aramızda. Seyirci nasıl odaklanamıyorsa bu maçlara oyunculara da fazla kızmamak lazım. Öte yandan Banvit'teki Şehmuz'u biliyordum ama Rıdvan'ı ilk defa izleme fırsatım oldu bu iki maçta. Yerli oyuncularda sık rastlanılmayacak bir hızı var. 97 doğumluymuş. Sadece iki maç gösterge değil ama çalışırsa iyi yerlere gelebilecek sağlam kumaşı var gibi geldi bana.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Cuma, 20.45
7.5 handikapla favoriyiz.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2018, 23:21:25 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Bu maçta işi bitiririz inşallah

Cemalex

• Ziyaretçi
Bursa'da yaşayıp maça gitmek isteyen arkadaşlar var mıdır? Haberleşip beraber gidebiliriz. Arabayla 1 - 1,5 saat.

CanCan

• Ziyaretçi
Melih şu maçta süre alamıyorsa, sezon sonu yolcu olabilir...