Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150175 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Tofas antrenorunun açıklaması ne güzel, her iki pozisyonda da hakem hakkı. Yeterince hazirlanamamisiz demiş. Valla gözlerim doldu, helal olsun hocaya

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Koçun Aziz Yıldırım ile olan ilişkisi maç sonu açıklamalarından sonrada anlayabileceğimiz gibi gerçekten güçlü bir ilişkiymiş hem son maçlardaki seyirli azlığı hemde Aziz Yıldırım'ın gitmesi koçta üzüntüye yol açtığı belli.Panathianakos başında iken başkan değişikliğinden sonra yaşanan olaylardan dolayı temkinli yaklaşıyor şuan bana göre.İnşallah Aziz-Obra ilişkisi biran önce Ali Koç başkanımızla da olur ve kafalarda bir soru işareti oluşmaz.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bu salonda böyle bir atmosfer en son real madrid maçlarında olmuştu sanırım. Giden herkesin ağzına sağlık.koçun kafasında düşünceler  olması normal.sonuçta başkan değişmiş!sponsor gitmiş.Maç sonunda ali koç ile konuştuğu görüntülerden herhangi bir sıkıntı olmayacağı görünüyor bence. Yapabiliyorsak yabancı kaynaklı bir sponsor bulsak keşke çok iyi olur

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
çok keyifli maçtı. doya doya destekledik takımı.

özellikle ilk yarıda takıma büyük katkısı oldu atmosferin. süper başladık maça ve ilk yarıdan maçı bitirdik.

şimdi sırada perşembe günkü maç var.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Evet aynen öyleydi.Çok keyifli eğlenceli bir maç oldu.
Taraftar prangalarını kırmış , zincirlerinden boşalmış gibiydi ,  üzerindeki o ağır örtüyü yırtıp attı.
Zevkle heyecanla  tezahürat yapmayı özlemişiz  be , vay anasını ne durumlara düşürdü önceki bizi.
Allah yolumuzu açık etsin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Keşke şu seçim F4 öncesi olsaydı. Bu ligin zaten çok üstündeyiz. Adamların iki oyuncusu atıldı ama atılmasaydı da çok farklı olacağını düşünmüyorum. Rölantiye almasak zaten 50+ biterdi maç.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Keşke şu seçim F4 öncesi olsaydı. Bu ligin zaten çok üstündeyiz. Adamların iki oyuncusu atıldı ama atılmasaydı da çok farklı olacağını düşünmüyorum. Rölantiye almasak zaten 50+ biterdi maç.
aynen seçim yüzünden takım da belgrad'da tek başına bırakıldı
taraftar tam konsantre olamadı.
neyse seneye alırız :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Perşembe , 21.00
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2018, 03:21:58 Gönderen: kenz »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İlk maçtaki gibi bir coşku olmaz ama salonumuz yine dolu olur.
güzel bir galibiyet ile Bursa'ya 2-0 ile gideriz.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Cuma, 21.00
Maç Perşembe akşamı değil mi?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Koç' un her maç bir ödevi var. Şimdiki zor bir ödev... Bu maçtaki ödevimiz, Aziz Yıldırımın Ali Koç la birlikte maça gelmesi. Genelde Koç' a hep yanıt verdik.

Buna karşılık; Ali Koç ta kupayı kazanırsak, Aziz Yıldırımın ortak edilmesi, hakkının teslim edilmesi gerektiğine dair söylemi vardı, Mazbata töreninde. Aziz Yıldırımın, perşembe günü salona geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Üzülürüm, sadece Koç' un istediğini yerine getirememekten dolayı. Bakalım bu sefer neler olacak...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ataman soysuzu tofaş maçından sonra ne demiş? bi yerde göremedim :D
üç avans veririz dörtte biter demişti ama sonra elendiklerini öğrenince 'Kandırıldım, ben 4 maç sanıyordum' demiş

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Yine koyar geçeriz..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Maç Perşembe akşamı değil mi?
Evet, günleri karıştırmışım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda