Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Kadın Basketbol - Türkiye Ligi 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 56391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Kadınlar Basketbol Ligi

2. Devre

18. Hafta

18 Şubat 2018 Pazar

14:00 BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE  TRTAvaz
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2018, 00:39:55 Gönderen: kenz »
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bunlarla yaptığımız son 22 maçın 18'ini kazandık.Bu 4 mağlubiyet son 9 maçta geldi.
11 handikapla favoriyiz.Bir sürprize izin vermeyiz inşallah.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
İlk 19 dakika skoru:25-34
Sonraki 13 dakika skoru:36-13
ve 61-47 gerideyiz, rezillik...

Çevrimdışı franz392

• Üye
Şu takıma sakın transfer falan yapmasın bu gerizekalılar. Daha da para harcamasınlar boşuna.

hmetin

• Ziyaretçi
İnanılmaz sinirliyim.25-34 ondeyken ve 35-41 ondeyken yedigimiz aptalca serilerle su kotu takıma yenilmeyi basardık.3 maglubiyet var ucu de Botas,Mersin,BJK olmaması gereken aptalca maglubiyetler...

Oldu transfer yapılmasın.2M USD lik takıma transfer yapılmasın.30M USD harcanan takımı da gorduk.Efes gibi takıma yenildik.Hemen sapla samanı karıstırmayın.
Karsıda 5M luk YDU var.Kursk var.En az 8M luk UMMC var. Transfer yapılmasın.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2018, 15:37:23 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı franz392

• Üye
Erkek takımını ortaya atıp bunu söylemek hoş değil. Çok para harcandı diye bütün maçlar kazanılmak zorunda mı. Ordaki yapıyla bu rezilliği karşılaştırmak bile garip.

Transfer yapılacaksa yazın yapılacaktı (gerçi bu fırat şovmeninin çapı da belli ya), sezonun yarısı geçmiş zaten, bu saatten sonra ne transferi. Zaten her sene bir şeyler yapıp en sonunda yanlış koç veya eksik kadro ile batırdılar, artık tek beklentim Kursk veya Eka'nın finalde Ydü'ye yenilmemesi. Ligde zaten silindir gibi ezip geçecekler. Sonrasına Ali Koç gelince bakılır.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Haberim bile yoktu maç olduğundan, şimdi şans eseri skoru gördüm.
Ne kadar büyük bir rahatlık hissi veriyor maçtan bi haber olmak.
Bu takım ilgiyi de alakayı da zerre kadar haketmiyor zaten.

hmetin

• Ziyaretçi
Umarım Ali Koc gelince de konusacak bir Bayan-Erkek Voleybol,Basketbol takımlarımız olur.Hic sevmem ama Mehmet Ayan TV de artık FB Futbol Takımı olmaktan cıktı, FB Basketbol taraftarı diye bir taraftar olmalı boyle bir kavram var diyordu.

Rezillik dedigin yerde 2 FT atsa Parker ki Parker yani yine sampiyonduk.Didem Akın a giydiriyoruz yıllardır mesela GS daki 2 menejer bayana bakınca yine D. Akın iyidir diyorum.Ayrıca butce 4 lerden 1.8 e inmis.Hadi transferler 2.5 olsun.Ciddi bir butce kuculmesi olmus.Buna ragmen bu kadar keskin bakıs farkı olmamalı...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
F.Okul hala takımın başında. Saha avantaji gitti yine yazıklar olsun.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Umarım Ali Koc gelince de konusacak bir Bayan-Erkek Voleybol,Basketbol takımlarımız olur.Hic sevmem ama Mehmet Ayan TV de artık FB Futbol Takımı olmaktan cıktı, FB Basketbol taraftarı diye bir taraftar olmalı boyle bir kavram var diyordu.

Rezillik dedigin yerde 2 FT atsa Parker ki Parker yani yine sampiyonduk.Didem Akın a giydiriyoruz yıllardır mesela GS daki 2 menejer bayana bakınca yine D. Akın iyidir diyorum.Ayrıca butce 4 lerden 1.8 e inmis.Hadi transferler 2.5 olsun.Ciddi bir butce kuculmesi olmus.Buna ragmen bu kadar keskin bakıs farkı olmamalı...

Ali Koç gelince de konuşacak takımlarımız olmaya devam eder merak etmeyin.

30m bütçesi olan takım Türkiye kupasinda geçen sezonda ki gibi efese yenildi evet ama oradan sonra AVRUPA şampiyonu oldu. Final(de)lerde ezeli rakibi dahil tokatlanip tokatlanip geri dönmedi sürekli.. 

hmetin

• Ziyaretçi

Ali Koç gelince de konuşacak takımlarımız olmaya devam eder merak etmeyin.

30m bütçesi olan takım Türkiye kupasinda geçen sezonda ki gibi efese yenildi evet ama oradan sonra AVRUPA şampiyonu oldu. Final(de)lerde ezeli rakibi dahil tokatlanip tokatlanip geri dönmedi sürekli.. 
Hepimiz FB liyiz.Her maglubiyete her giden kupaya isyan ediyoruz/ediyorum.Bu takıma transfer yapılmasın vs demek dogru degil...Baslık acılırken bile varsa izleyeni diye acılıyor.Ben 2015 İst. F4 de tribundeydim.O gun de uzuldum,kahroldum.Ama bu takımı seviyorum,takip ediyorum.35 Kupa almıs 20 yılda bu takım duzenli F4 yapmıs birgun onu da alacagız yeter ki orada olalım hep, butce yarı yarıya azalmıs.Rakipler 3-4 katını harcamıs.Bu takıma transfer yapılmasın vs

Çevrimdışı franz392

• Üye
Cevap verilirken de alıntı yapılması daha sağlıklı olur. Şu anda sorun 1-2 transferden çok daha fazla zaten de neyse. Ali Koç şubeleri ahır yapmasa bari :D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Transfer yapıldı yapılmasına da nerede yahu bu transferler. Lig bitince, avrupadan elenince mi gelecekler?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
fırat okul denen afedersiniz ama capsız diyorum artık...
bu adama bu kadro emanet edilmez..
hele stewart falan hic teslim dilmez..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Kadınlar Basketbol Ligi

2. Devre

18. Hafta

BEŞİKTAŞ 71-62 FENERBAHÇE

Beşiktaş: Esra Erden Atacan 3, Kübra Siyahdemir 5, Mosby 11, Wheeler 23, Radosavljevic 8, Zellous 19, Sevgi Uzun 2, Burcu Çiğil

Fenerbahçe: Birsel Vardarlı Demirmen 6, Dabovic 9, Powers 11, Tuğçe Canıtez 2, Vaughn 13, Ayşe Cora 14, Verameyenka 6, Pelin Derya Bilgiç 1

1. Periyot: 15-18

2.Periyot: 33-34

3. Periyot: 55-47
FENERBAHÇE