Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Kadın Basketbol - Türkiye Ligi 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 55978 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bir yabancı daha aldığında Vera neden gitmek zorunda. Ydu 6 yabancı + 1 devşirme ile oynuyor. Biz 5 yabancı + 0 devşirme ile oynuyoruz.  Ayrıca Esra varken Vera diye başlayan bir cümle kurmak insanın moralini bozuyor :)

Vera gitmek zorunda değil abim. Esra da kiytirik maçlar dışında oynamasin. Elimizde q olsa vaughn/vera değişmeli oynar ve tilbe 3 ü lig için pota altını kurtarır kisalari da full yabancı oynardik. Şube yine hata yapti ve biz iki yabancı uzunla oynamak zorunda kalicaz hep. Bu daBirsel reise mahkum olacaz demek bence. Ydu ya gittik devşirme oyuncuyu kaptirdik o q belasi da şampiyon yaptı takımını.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2017, 14:32:32 Gönderen: ertugrul_solomon »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Vera gitmek zorunda değil abim. Esra da kiytirik maçlar dışında oynamasin. Elimizde q olsa vaughn/vera değişmeli oynar ve tilbe 3 ü lig için pota altını kurtarır kisalari da full yabancı oynardik. Şube yine hata yapti ve biz iki yabancı uzunla oynamak zorunda kalicaz hep. Bu daBirsel reise mahkum olacaz demek bence. Ydu ya gittik devşirme oyuncuyu kaptirdik o q belasi da şampiyon yaptı takımını.

Haklısın yoldayken okudum yazdım. Yanlış anlamışım.Şube hiç bir şeyi doğru yapmıyor ki Hep bir hamle eksik kalıyor. Tilbeye güvenip Grudayı tutmadılar ama avrupada ciddi sıkıntı olacak bu durum

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Şu Stokes'u Türk yapıp kadroya katsak keşke. Bugün de 18s 15r yapmış.
Geçen sene de öyle bir söylenti çıkmıştı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu takıma uzun devsirme lazım...
stokes fikri cok dogru...keske olsa...

ama su asamada en mantıklısı lig icin nevin bile olur...cunku bu sene olmayacak o is sonucta...esra ile olmaz bu is...en azından tecrubeli nevin'i kullanabiliriz bu sene icin...

seneye gene sil bastan yapmazlar umarım...
plum ve powers tutarsa super...

yada bir yolunu bulsunlar su deshields denen kızı alsınlar ve turk yapsınlar...yani devsirmeye gore planın belrilersin...ama bizimkiler devsirme olmadan yola devam ediyorlar ya kafam basmıyor bunu...ulan yıllarca devsirmelerle oynadın..simdi ne oldu?
o zaman dabo yerine uzun alırsın takıma iste...kısa devsirme yaparsan...mesela gray bile olur..
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 10:29:29 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
maca gelirsek...

elestirim hocaya..mac erken koptu ama
pg-sg melisa
sg-sf merve

oynayabilecek 2 kız var elinde yetenekli...daha once oynatmalıydı son 2 dk da degil..
bu 2 kız cok onemli bizim icin...

gelelim diger oyunculara..

birsel ve vera macta fark oldugundan az sure aldılar...zaten biliyoruz bu 2 liyi...bu ikili gecen sene oynadıklaır gibi oynarlarsa tum sezonu (son 2 ay gibi) cok fayda verirler..
pelin giderek gelisiyor...ama biraz daha az denemeli sut isini..biraz da pasını gelistirmeli..
tilbe'yi cok begendim...gelisme kaydederse bu sekild eoynayıp, cok iyi bir yerli uzunumuz olur seneye...
vaughn'u begendim..bilegi duzgun ve cok kuvvetli..pota altında mal lavender gibi sacma sekilde bitirmiyor...guclu bitiriyor..orta mesafesi de var...is yapacak takımda...
plum bence idare etti ama cok akıllı oyuncu..faydası olacak..
dabo...cok ama cok iyi sutor...uzerine set yaratıldıgı an cok skor bulur..bence eksigi topla potaya gitmek...uzerinde calısılmalı...o zaman basklarına bos dıs sut imkanı dogar en azından...
tugce emek veriyor hala..savasıyor..bence her zaman kadroda olabilir...ama cok fazla sut cekmemeli...gerci bu mac rakip zayıftı...powers yoktu..mecbur sorumluluk aldı 3 numarada...
ayse...hic anlam veremiyorum...gereksi gereksiz hareketler...her eline geleni sallamak derdi..her topta penetre yapayım derdi..basit oynamalı..esas gorevinin ceza sutu ve savunma oldugunu kavramalı..

ve esra..hala bizim takımda ne isi var merak ediyorum...ona verecegimiz paranın biraz fazlasına katkı alacagın devsirme uzun alırdın daha iyi...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Ayşe Cora = Tuğba Palazoğlu

hmetin

• Ziyaretçi
Cok sey soylemek istiyorum da yutuyorum.2 saattir TRT Turk de mac yayını bekliyorum.Nerde mac TRT?

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Mersin Büyükşehir Belediye 55-64 Fenerbahçe

FENERBAHÇE: Kia Vaughn: 24s, 11rb, 3tç,5tk Kelsey Plum: 18s,2tç Tuğçe Canıtez: 6s,6rb

MERSİN BŞB: Marica Gajic: 17s,10rb,2tk,2tç Asena Yalçın: 9s,9as,3tk,5tç Krystal Thomas: 6s,12rb
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Kadınlar Basketbol Ligi

3. Hafta

22 Ekim 2017 Pazar

17.15 Fenerbahçe – Bornova Beckerspor 
Fenerbahçe Metro Enerji Arena
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Kadınlar Basketbol Ligi

3. Hafta

Fenerbahçe 87–61 Bornova Beckerspor 

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Kadınlar Basketbol Ligi

4. Hafta

29 Ekim 2017 Pazar

16.00 İstanbul Ün. - Fenerbahçe
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Kadınlar Basketbol Ligi

4. Hafta

29 Ekim 2017 Pazar

16.00 İstanbul Ün. - Fenerbahçe

yayın varmı

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
FENERBAHÇE

Çevrimiçi iloturo

• Üye

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
https://www.youtube.com/watch?v=Bw4vrW61iPM&feature=youtu.be

Teşekkürler
77-83

Bu hocayla bukadroyla maçlar kıtı kıtına gidecek belli
Yakın Doğu AGÜ ye 40 sayı atmış bizde sonlara doğru alıyoruz
Quigley'i GS ye kaptirmayi,Gruda'nın yollanmasini, Sanders gibi bir devsirmenin alınmamasını hazmedemiyorum