Gönderen Konu: NBA'in En İyi Power Forveti Kim?  (Okunma sayısı 7922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
NBA'in En İyi Power Forveti Kim?
« : 13 Aralık 2013, 15:28:32 »
Baştan söyliyeyim, shooting gard oylamasında kariyerine hürmeten Kobe Bryant'ı seçeneklerin arasına aldığım için pişman oldum. Anket amacından sapıyor. İnsanlar şu haline bakmadan kariyerine oy veriyor. Bu nedenle Tim Duncan, Kevin Garnett, Dirk Nowiztki gibi isimleri özellikle şıkların arasına almadım. itiraf ediyorum, özellikle Duncan halen en iyilerden birisi, bu listede kesin olmalıydı. Ama biliyorum ki, yine kariyeri yüzü suyu hürmetine hak ettiğinden fazla oy alacak. Bu nedenle liste dışı bıraktım. iyi yaptım. Keşke Kobe'yi de bıraksaydım. Sene olmuş 2014. Olmasa da kaç gün kalmış? :D

Evet, NBA'in en iyi 4 numarasını soruyorum beyler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: NBA'in En İyi Power Forveti Kim?
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2013, 15:29:37 »
vallaha bu sene muazzam oynuyor , inanılmaz sakin oynuyor ama çok güven veriyor ...
izlemesi de keyifli
ayrıca kesinlikle All Star ilk 5i hak ettiğini düşünüyorum

LaMarcus Aldridge
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 15:30:07 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2013, 15:34:30 »
vallaha bu sene muazzam oynuyor , inanılmaz sakin oynuyor ama çok güven veriyor ...
izlemesi de keyifli

LaMarcus Aldridge

Bugün Houston karşısında da parmak ısırtan rakamları var: 31 sayı, 25 ribaunt.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2013, 15:36:04 »
izlemesi de keyifli

LaMarcus Aldridge

Bugün Houston karşısında da parmak ısırtan rakamları var: 31 sayı, 25 ribaunt.

22/12 iç saha isabeti de saygı duyulacak bir isabet abi ... acayip rahat oynuyor en güzel kısmı o ...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2013, 00:56:57 »
Lamarcus aldridge..

Yalnız cevresindeki takım da cok iyi. Bu bakımdan Kevin Lovea haksızlık oluyor. Hele de gecen günkü spurs macını izledikten sonra acıdım adama :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2013, 03:57:00 »
Baştan söyliyeyim, shooting gard oylamasında kariyerine hürmeten Kobe Bryant'ı seçeneklerin arasına aldığım için pişman oldum. Anket amacından sapıyor. İnsanlar şu haline bakmadan kariyerine oy veriyor. Bu nedenle Tim Duncan, Kevin Garnett, Dirk Nowiztki gibi isimleri özellikle şıkların arasına almadım. itiraf ediyorum, özellikle Duncan halen en iyilerden birisi, bu listede kesin olmalıydı. Ama biliyorum ki, yine kariyeri yüzü suyu hürmetine hak ettiğinden fazla oy alacak. Bu nedenle liste dışı bıraktım. iyi yaptım. Keşke Kobe'yi de bıraksaydım. Sene olmuş 2014. Olmasa da kaç gün kalmış? :D

Evet, NBA'in en iyi 4 numarasını soruyorum beyler.

Kobe Bryant hala daha ligin en iyi iki numarası bence. Sakatlıktan önceki performansı da farklı değildi. Bir iki aylık bir dönemden mi bahsediyoruz ki abi?

Ayrıca Duncan şuradaki çoğu isimden daha iyi hala daha. Tamam dediğin şeyde haklısın ama Duncan'a ihanet etmiş gibi hissediyorum şu an.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2013, 07:00:38 »
bu sorunun iki cevabı var Aldridge ve Love. Ancak birini seçebildiğim için daha çok sevdiğim Aldridge'e verdim oyumu.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2013, 10:47:40 »
Listeye bakınca NBA'e ne kadar ilgisiz olduğumu farkettim.Hiçbir oyuncuyu tanımıyorum.Bosh ve Boozer'a kulak dolgunluğum var sadece  :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2013, 11:26:46 »
Listeye bakınca NBA'e ne kadar ilgisiz olduğumu farkettim.Hiçbir oyuncuyu tanımıyorum.Bosh ve Boozer'a kulak dolgunluğum var sadece  :D

Hocam, bu listeye Dirk Nowiztki, Tim Duncan ve Kevin Garnett gibi basketbol tarihine geçmiş efsane power-forvetleri niçin almadığım konusunda bana hak verdirecek bir mesaj yazdığınız için size çok teşekkür ederim. İşte, benim bu efsanelere listeyi kaptma nedenim, "kulak dolgunluğu" ile verilecek oyların önüne geçmekti.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2013, 11:39:21 »

Hocam, bu listeye Dirk Nowiztki, Tim Duncan ve Kevin Garnett gibi basketbol tarihine geçmiş efsane power-forvetleri niçin almadığım konusunda bana hak verdirecek bir mesaj yazdığınız için size çok teşekkür ederim. İşte, benim bu efsanelere listeyi kaptma nedenim, "kulak dolgunluğu" ile verilecek oyların önüne geçmekti.
Bunlardan birini görsem atlardım hemen, ama üçünü de göremeyince oylayamadım çaresizce :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2013, 11:44:36 »

Bunlardan birini görsem atlardım hemen, ama üçünü de göremeyince oylayamadım çaresizce :D

Size ip ucu vereyim: 2010'da Türkiye'de düzenlenen dünya basketbol şampiyonasında Batur abinin FB Tv'de öve öve bitiremediği bir Kevin Love var. 2012 Olimpiyat kadrosunda da vardı; her ne kadar 2010'daki etkiyi gösteremese de... :)

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2013, 11:40:50 »
Bu soruya direkt gözüm kapalı cevap verememe sebebim kafamda kurduğum takımda hangi 4 numarayı görmek isterim oldu :)
Ama açıkçası Love geçen yıl sakatlığı yaşamamış olsaydı bu yıl bir üst seviyede daha olup tartışmaya bile girmezdik yinede LOVE :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2013, 12:24:24 »
SeZonun şuana kadar MVP'si olan LaMarcus Aldridge gitti oyum..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2013, 12:41:07 »
LaMarcus Aldridge, sadece bu sene değil yıllarda güzel skorlar üreten verimli işler yapabilen bir oyuncu.Önceki senelerde Portland'ın takım olarak istikrarsızlığı ve başarısızlığı, Aldridge'in başarısını da gölgede bıraktı.Bu sene ki üst düzey Portland performansıyla Aldridge'de yıllardır ilgiyi sonunda buldu

Kevin Love ise bu sezona güzel başlayan isimlerden özellikle dün geceki Memphis karşısındaki oyunuyla da parak ısırttı.

Fakat benim oyum özellikel Chris Paul'ün transfer edilmesiyle birlikte kendini bulan ve takımdaki lider oyuncu özelliğini koruyan, takımına maç kazandıran Blake Griffin'e

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #14 : 18 Aralık 2013, 12:48:04 »
Aha, bir Golden State'li daha geldi. :)

Her ne kadar ben Griffin'i değil en iyi, yıldızlar arasında sayarken bile "acaba" diye durup iki defa düşünsem de, Ahmet A.'ya hoşgeldin diyorum. Ne de olsan altın köprünün savaşçılarından... :)