Gönderen Konu: Fenerbahçe / Erkekler Türkiye Kupası (2017-18)  (Okunma sayısı 18408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Anadolu Efes | Türkiye Kupası Çeyrek Final
« Yanıtla #90 : 14 Şubat 2018, 22:00:44 »
Wanameker son looser bir gavatsin bunu kaç kere kanıtladin yeter anladık yapma
Ayrıca ;
Melih bu taraftar bunu unutmayacak

Ne çekiyorsak ben Fenerbahçe çocuğuyum diyen sporcu olamayan taraftar oyunculardan çekiyoruz bunu da buraya yazıyorum. Kaptanlığa yakışır bir şekilde mücadele etmemek nedir gördük.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #91 : 14 Şubat 2018, 22:02:51 »
Wana yerine Sloukas olsaydı bu maç böyle olmazdı gibi geldi bana. Eğer Wana seneye kalacaksa şu rezilliklerine sabretmenin bir anlamı var ama yine gitmeye kararlıysa en azından artık bir kaç maçın son topunu Bobby'e kullandırmak lazım.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #92 : 14 Şubat 2018, 22:04:11 »
Obra wana yı oyunda tutarak taviz veriyor..onun yaptıklarının 10 da birini yerli oyuncu yapsa sahaya atlıyıp alır kenara..wana bu takımın oyuncusu filan değil bu çok net..

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #93 : 14 Şubat 2018, 22:06:04 »
Şu şerefsize yenilmek üzdü, bu kupada zaten şansımız tutmuyor. Datome haftalardır dökülüyor ama diğer iki 3 numara da sakat, bizdeki şans da yani... Wanamaker'ı 1 değil 1.5 numara olarak kullanmamız gerekiyordu sezon başından beri. Sloukas'ın hâli yüzünden fazla sorumluluk verildi ona. Ayrıca Thompson'da sıktı artık. Yine önemli bir maçta bütün yükü Vesely ile Melli'ye bindirdi.

Tahmin ettiğim gibi anlık sinirle, ezbere yorumlar yapılmış, Sloukas oynayıp kaçırsa aynı lafları na gidecekti bu kez. İkisi de son top oynayamıyor evet de koç neden böyle bir maçta asıl 1 numarasını oynatmıyor onu da düşünelim. Umarım çeyrek finalde veya F4'te son top sıkıntısı çekmeyiz.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2018, 22:09:14 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #94 : 14 Şubat 2018, 22:12:16 »
Sene başından beri diyorum. Wanamaker kendine daçkada zannediyor halen.gelmekte nazlandığı takım avrupa şampiyonu.hala bi cool havalarında. Adamda vücut dili sıfır, enerjisini takım arkadaşlarına aktaramıyor.emiyor takımın ritmini enerjisini bennet gibi.savunmada kasmıyo kendini. Kaska tüm guardların aq.bence bize uymadı usta.kan uyuşmazlığı var.o oyundayken boby de saçmalıyo.wana 1 nunaramı 2 mi daha onu oturtamadık.takım oyununa katkısı bence beklenenden cok az.vesely sürekli yürek koymasa coktan sıçarız da işte vesely saolsun.takım iyi savunma yapamıyor çoğu zaman.sürekli sayı yiyoruz ve çıkartması zor oluyor.mesele efes maçı değil. Koduğumun malları ne atsa girdi. Önemli değil takım dinlenir 5 gün.ama wanamaker daha cok başımızı yakar son toplarda demedi dmeeyin.sloukas boby cok daha iyi ikili bence.ister 20 atsın wana, takımı oynatamıyor, savunmaya sertlik katamıyor.buna guduric, datome de eklenince savunma sertliği düşüyor malesef.umarım sene sonu şu wana dan kurtuluruz da, şu güzel takımı oynatabilecek bir guard alabiliriz.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #95 : 14 Şubat 2018, 22:12:52 »
Maçın tek kazancı guduric bogdanovic kadar oyuncu olacak bence 2 sene içinde farklı oyuncular falan diyorlar ama ben bir fark göremiyorum. Bu sene için diğer kısa adamların bir şeyler yapması lazım ama hepsi birbirinden gerizekalı çok büyük sıkıntı. Şu 100 sayı olayını erginee yapmak doğru ama amk çocuğu oradan takımını gazlamış çok büyük hata oldu
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2018, 22:17:24 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #96 : 14 Şubat 2018, 22:13:29 »
Obra wana yı oyunda tutarak taviz veriyor..onun yaptıklarının 10 da birini yerli oyuncu yapsa sahaya atlıyıp alır kenara..wana bu takımın oyuncusu filan değil bu çok net..
Abi tmm wana sıçış hep de potansiyel bakımından şampiyon olacaksak wananın iyi oynamasına ve sorumluluk almasına ihtiyaç var. Maalesef bogdan sonrası hala liderliği net alıp sürükleyecek bir kısa bulamadık. Bir de şu Türkler muhabbeti sıktı artık. Gördük Türkleri kaptan yaptığın 4 sene emek verdiğin adam seni itin köpeğin ağzına sakız ediyor. Kenan'da gördük Semih'te gördük o böyle bir sürü örnek çoğaltılabilir. He 1-2 genç çocuk olsun tmm ama bundan sonra mümkünse ne kaptan olsunlar ne de sorumluluk alsınlar.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #97 : 14 Şubat 2018, 22:14:09 »
Bu arada maçı kaybettiğimiz an farkı 1'e indirmişken Guduric'le kullandığımız saçma hücumdu. Guduruc sahanın en iyisiydi bence ama orada top kaybı yapınca artık olmayınca olmuyor hissine kapıldım ben. O pozisyonda öne geçseydik bence farklı olurdu bence.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #98 : 14 Şubat 2018, 22:16:34 »
Maçın tek kazancı guduric bogdanovic kadar oyuncu olacak bence 2 sene içinde farklı oyuncular falan diyorlar ama ben bir fark göremiyorum. Bu sene için diğer kısa adamların bir şeyler yapması lazım ama hepsi birbirinden gerizekalı çok büyük sıkıntı. Şu 100 sayı olayını erginee yapmak doğru değil ama amk çocuğu oradan takımını gazlamış çok büyük hata oldu

Guduric ile ilgili tespitlere katılıyorum...

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #99 : 14 Şubat 2018, 22:17:49 »
Maçın tek kazancı guduric bogdanovic kadar oyuncu olacak bence 2 sene içinde farklı oyuncular falan diyorlar ama ben bir fark göremiyorum. Bu sene için diğer kısa adamların bir şeyler yapması lazım ama hepsi birbirinden gerizekalı çok büyük sıkıntı. Şu 100 sayı olayını erginee yapmak doğru değil ama amk çocuğu oradan takımını gazlamış çok büyük hata oldu
Aynen katılıyorum. Bu sene pişsin yavaştan diye beklediğimiz 22 yaşındaki çocuk kısalar arasında en çok güven veren oyuncu oldu. Hala eksikleri karar vermede hataları var ama ne olursa olsun şu maçta koyduğu yürek çok önemli.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #100 : 14 Şubat 2018, 22:18:08 »
Bu arada maçı kaybettiğimiz an farkı 1'e indirmişken Guduric'le kullandığımız saçma hücumdu. Guduruc sahanın en iyisiydi bence ama orada top kaybı yapınca artık olmayınca olmuyor hissine kapıldım ben. O pozisyonda öne geçseydik bence farklı olurdu bence.

Bu yoruma da katılıyorum fakat Bogdanovic'in de hata yapa yapa geçen yılki seviyeye geldiğini hatırlatmak isterim...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : 14 Şubat 2018, 22:18:20 »
Yaz aylarında Wanamaker bu takıma gelmemeli derken bu günleri tahmin ediyordum. Yok efendim profesyonellikmiş neymiş efendim her oyuncu NBA'de oynamak istermiş şu anda ne olduğunu görüyoruz. Bu seviyelerde öyle profesyonellik falan yetmiyor. İçinde o ateş o ihtiras yoksa olmaz. Bu takım Khimki değil ! O ölü eşşek bakışlarını da alarak önümüzdeki sezon NBA'ye gitsin Wana efendi...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #102 : 14 Şubat 2018, 22:18:47 »

Şaka maka bu tarz maçlarda geriden gelen takım farkı 1-2 sayıya indirdikten sonra öne geçme fırsatını kullanamazsa maçı kazanma ihtimali çok düşük oluyor.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #103 : 14 Şubat 2018, 22:21:20 »
Tüm kısaları toplasan bir Bogdan etmiyor maalesef. Geçen sene de buna benzer çok maçımız vardı aslında ama hep Bogdan alıyordu ipten. Bugün bir de ribaundlara hiç konsantre değildik. Ya saçma sapan şutlar soktular ya da ribaundunu alıp sayı yaptılar. Hele bir ribaund pozisyonu vardı ki Vesely en son çıldırdı yardımcı olmayan arkadaşlarına. O ribaundları bari vermesek saçma sapan şutlara rağmen öne geçip momentumu ele alıp maçı yine rahat kazanırdık.

libertafb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #104 : 14 Şubat 2018, 22:22:33 »
Üzüntüm sadece su pici sevindirmemizden dolayi. Thompson dan hic katki alamadik. Datome de ciddi özgüven eksikligi var haftalardir. Dunston yanlis hatirlamiyorsam 40 dk oynadi.