Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83666 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Marko Gudurić ''The Next One''
« Yanıtla #150 : 01 Ocak 2019, 00:42:05 »
EL'de üç sayı yüzdesi en yüksek olan oyuncu(%57.58)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #151 : 03 Ocak 2019, 15:58:39 »
Uzun yıllar bizde kalmak istiyormuş, hattâ uzun yıllar kalacağına eminmiş.

2 yıl sonra Avrupaya fazla gelen, elit bir 2 numarayken bu sözlerini unutmaz umarım.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #152 : 03 Ocak 2019, 17:55:40 »
Siz Bogdan seversiniz ama Bogdan gider ben gitmem demiş... Seviyorum böyle duygularını gizlemeyen oyuncuları. Lauvergne de öyle. İkisi de daha fazla sevgiyi hak ediyor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #153 : 03 Ocak 2019, 19:42:54 »
Fenerbahçe Beko‘nun başarılı oyuncusu Marko Guduric ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu ve uzun yıllar sarı-lacivertli takımda kalmak istediğini söyledi.

Ülkesinde yayın yapan Sport Klub’a konuşan Guduric, sezonun geride kalan bölümü, Fenerbahçe Beko günleri ve Zeljko Obradovic hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sezonun geride kalan bölümünde artık sakatlık sorunu olmadığı için daha güçlü ve iyi antrenmanlar yapabildiğini belirten Guduric, “Ayrıca takımdaki ikinci senem. Sistemi biliyorum. Maçlarda takıma katkı yapmam daha kolay oldu. İyi oynuyor, güzel sonuçlar alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic’in sistemine de değinen Guduric, bu sistemin temel özelliklerinin disiplin ve her oyuncunun rolünü bildiği bir takım oyunundan geçtiğini vurguladı.

Guduric, takım olarak iyi oynadıkları ve bireysel olarak oyunda daha çok kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Benim üstlendiğim rol savunmaya enerji katmak, en agresif oyunculardan biri olmak ve hücumda takım arkadaşlarıma şut imkanları yaratmak. Bu sezon topla çok daha fazla oynuyor olmak ve takım arkadaşlarıma şut şansları oluşturmak hoşuma gidiyor.”

Oyun kurucu özelliklerini ve fiziğini güçlendirmek istediğinin altını çizen Guduric, Euroleague’de bir hafta içinde iki maç oynamadıkları dönemlerde bireysel antrenmanlar yaptığını belirtti.

Guduric, başta Zeljko Obradovic olmak üzere geçen sezon kulübe yeni geldiğinde herkesin kendisini olağanüstü karşıladığını belirterek, “Ben de dinlemeye ve öğrenmeye, iyi bir öğrenci olmaya çabalıyorum.” yorumunu yaptı.

Sarı-lacivertli takımda uzun yıllar kalabileceğini kaydeden Guduric, “Geçen sezon yeni geldiğimde de 10 yıllık sözleşme imzalayabileceğimi söylemiştim, zira kulüpteki organizasyon ve insanlar beni çok etkilemişti. Aynı hislerim bu yıl için de geçerli. Daha devam eden sözleşmem var. Geleceğin neler getireceğini göreceğiz, ama kesinlikle kendimi uzun süre Fenerbahçe’de görüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #154 : 05 Ocak 2019, 12:34:56 »
2 sene sonra Orlando Magic yıllık 10m'dan 4 yıllık sözleşme önerdiği zaman bu röportajı hatırlatabilecek birileri lazım. Bence Cem Ağrak yapar o işi. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #155 : 05 Ocak 2019, 13:46:38 »
%58.97 ile euroleague'de en iyi 3 sayılık atan oyuncu.
9.6 satı 2 rib 2.3 asist ile oynuyor
Krılıma anı vs umursamıyor artık mental eşiği aştı. Yürüye dur koçum

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #156 : 05 Ocak 2019, 14:15:20 »
ışık gözükmeye başladı heralde yanlız arada fazla parlıyor gözleri alabiliyor.. Uzun süre bakmamak lazım..

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #157 : 05 Ocak 2019, 15:56:31 »
En yuksek yuzdeli ucluklerin cogunu son ceyrekte attigini dusunursek suan oyuna dogrudan etki eden oyuncularda ilk 2-3 e girer herhalde

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #158 : 05 Ocak 2019, 16:21:17 »
Gelişimine masallah diyorum. Sutların girip girmemesinden ziyade sayıyı attıktan sonra tribünlerle kurduğu etkileşim en buyuk eksiğiydi. Özgüveni yerinde ve istikrarlı bir şekilde devam ediyor ama yeni bogdan falan fazla uçtuk bence. Play offlar ve f4ler yaratır Kahraman'ları. Bekleyip gorelim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : 05 Ocak 2019, 17:13:30 »
Gelişimine masallah diyorum. Sutların girip girmemesinden ziyade sayıyı attıktan sonra tribünlerle kurduğu etkileşim en buyuk eksiğiydi. Özgüveni yerinde ve istikrarlı bir şekilde devam ediyor ama yeni bogdan falan fazla uçtuk bence. Play offlar ve f4ler yaratır Kahraman'ları. Bekleyip gorelim.
Abi yeni bogdan olamaz kimse bogdan olamaz
Olmasın hep onu sölyürpum farklı oyuncular, farklı özellikleri olan oyuncular
O da bizim için iyi bir guduriç olsun.
İnsanlar vazgeçmeli bu bogdan ekpe vs vs
Yeni takım yeni oyuncular yeni hikayeler

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #160 : 05 Ocak 2019, 17:51:19 »
Sevgili büyüklerim;

Siz niye bu kadar takıldınız 'Yeni Bogdan' mevzusuna onu pek anlamadım. Dün forumda maç konusunda bu mesajı ben attığım için üzerime alıyorum haklı olarak.

Michael Jordan, NBA için bir markadır, efsanedir, ulaşılabilecek en büyük seviyedir. Onun içindir ki, Wade'den tutun da Kobe'ye, Kobe'den tutun da LeBron'a kadar büyük yıldızlar için 'Yeni Jordan' tanımlaması ya da kıyaslaması yapılır. Bu Jordan'ın büyüklüğü kadar, ona ulaşmaya çalışan yıldızlar için de bir motivasyon kaynağıdır. LeBron ve Jordan da çok farklı tarzda oyuncular ama dominasyon anlamında bu tip benzerlikler üzerinden gidilebiliyor.

Guduric'in oyun anlamında Bogdan'a çok benzer yönleri var. Çalışkanlığı, gelişimi, oyun içinde üstlendiği rol ve sisteme katkısı çok paralel ilerliyor.

İnsanlar, geçmişe dönüp eski yıldızlarını anımsar ve o yıldızların bıraktığı tadı başka bir yıldız da gördüğü zaman keyiflenir. Kendi adıma Guduric'i izlerken Bogdan'ı izler gibi keyif alıyorum. Bunu dile getiriyoruz diye de yemediğimiz laf kalmıyor. En iyisi bir süre yazmayıp, uzaktan okumak.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #161 : 05 Ocak 2019, 19:07:23 »
Ağbiler, şimdiden gideceği zamanı düşünmeye, tartışmaya başlamışsınız. Durumun tadını çıkarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #162 : 05 Ocak 2019, 19:44:54 »
Dün bi sayıdan sonra tribüne dönüp gayet saf duygularla bakması, heyecanlanması, adam sanki 20 senedir Fenerli, altyapıdan çıktı, Bartu, Lefter, Selçuk, Rı**an posterleri ile büyüdü. Helal olsun sana koçum benim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : 05 Ocak 2019, 21:46:54 »
Sevgili büyüklerim;

Siz niye bu kadar takıldınız 'Yeni Bogdan' mevzusuna onu pek anlamadım. Dün forumda maç konusunda bu mesajı ben attığım için üzerime alıyorum haklı olarak.

Michael Jordan, NBA için bir markadır, efsanedir, ulaşılabilecek en büyük seviyedir. Onun içindir ki, Wade'den tutun da Kobe'ye, Kobe'den tutun da LeBron'a kadar büyük yıldızlar için 'Yeni Jordan' tanımlaması ya da kıyaslaması yapılır. Bu Jordan'ın büyüklüğü kadar, ona ulaşmaya çalışan yıldızlar için de bir motivasyon kaynağıdır. LeBron ve Jordan da çok farklı tarzda oyuncular ama dominasyon anlamında bu tip benzerlikler üzerinden gidilebiliyor.

Guduric'in oyun anlamında Bogdan'a çok benzer yönleri var. Çalışkanlığı, gelişimi, oyun içinde üstlendiği rol ve sisteme katkısı çok paralel ilerliyor.

İnsanlar, geçmişe dönüp eski yıldızlarını anımsar ve o yıldızların bıraktığı tadı başka bir yıldız da gördüğü zaman keyiflenir. Kendi adıma Guduric'i izlerken Bogdan'ı izler gibi keyif alıyorum. Bunu dile getiriyoruz diye de yemediğimiz laf kalmıyor. En iyisi bir süre yazmayıp, uzaktan okumak.

Karı tribi mi yapıyon amk
Yazmamak için bahane üretme

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #164 : 06 Ocak 2019, 00:16:11 »
Maalesef ne İlhan abiden ne de senden beklediğim reaksiyonu alamadım. Şöyle Derin Futbol tadında kapışmadık hevesim kursağımda kaldı. Yine de bu Guduric'in 'Yeni Bogdan' olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 00:16:38 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »