Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83640 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Marko ''The Next One'' Guduric
« Yanıtla #240 : 29 Ocak 2021, 12:55:57 »
Hem oyun hem de karakter olarak gösteriş yapmayı sevmeyen ancak oyunun her alanında takıma katkı veren müthiş bir karakter.
İyi insan marko paşa, iyi ki bizimlesin.
Ilk.geldiğindeki acemiligi de yok. Oyunu cok olgunlasmis. Takima liderlik eden 3 isimden birisi. Valla iyiki gelmis.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #241 : 05 Şubat 2021, 23:13:17 »
Şimdi bu adamın Bogdan'dan ne eksiği kalmış bana biri söylesin  :D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #242 : 05 Şubat 2021, 23:20:27 »
Çok büyük oynuyor. Avrupa'da her takımın 5ine gözün kapalı koy.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #243 : 05 Şubat 2021, 23:22:06 »
Gittiği gün çok sevinmiştim, geldiğinde de bu mu kurtarcak takımı ne gereği var demiştim ama bambaşka bir Guduric geldi. Kendinden emin, daha kuvvetli, aklıyla oynayan bi fişek gibi. Maşallah diyelim böyle devam.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #244 : 06 Şubat 2021, 00:30:15 »
Gittiği gün çok sevinmiştim, geldiğinde de bu mu kurtarcak takımı ne gereği var demiştim ama bambaşka bir Guduric geldi. Kendinden emin, daha kuvvetli, aklıyla oynayan bi fişek gibi. Maşallah diyelim böyle devam.

İlk geldiğinde de ciddi potansiyeli vardı bence. İnsanlar Bogdanovic beklentisine girdiler yersiz bir şekilde. Nedense Bogdanovic in o seviyeye üç yılda ulaştığı göz ardı edildi. O yıl maçları salonda izleyen birisi olarak yazıyorum, daha kaçırdığı ilk şutta veya yaptığı en ufak hatadan sonra başlıyordu salonda homurtu. Takımda top kullanan Bobby, Datome, Sloukas, Wanamaker gibi isimlerin olduğunu da unutmayalım. Şu an çok daha rahat top kullanabiliyor. Nba tecrübesi de yadsınamaz tabi...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #245 : 06 Şubat 2021, 00:32:51 »
Sırbistan milli takımıda oyuncu kazandı. :)

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #246 : 06 Şubat 2021, 08:03:58 »
Resmen takıma seviye atlattı. Dün akşam da Zenit maçında dörtte dört üçlükle müthiş oynarken maçın sonlarında arka arkaya kaybettiği toplarla kısa süreli de olsa soğuk terler döktürdü. Tahmin ediyorum ki hatalarından gerekli dersi çıkarmış ve sonraki maçlarda daha az hatayla oynayacaktır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #247 : 06 Şubat 2021, 09:40:42 »
Şimdi bu adamın Bogdan'dan ne eksiği kalmış bana biri söylesin  :D
Ya biz niye böyleyiz, hemen gaza geliyoruz :)
Bi dur ya, önce bize 15 sayıdan deplasmanda playoff maçı kazandırsın, kupa kazandırsın...

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #248 : 06 Şubat 2021, 11:18:15 »
Ya biz niye böyleyiz, hemen gaza geliyoruz :)
Bi dur ya, önce bize 15 sayıdan deplasmanda playoff maçı kazandırsın, kupa kazandırsın...

Gudu işi heyecana vermeyi sevmiyor, hiç riske atmadan direkt alıyor maçı  :D

İşin şakası bi yana, Bogdan'la kıyas olayı mutlaka çok tartışılır ama şu anda Euroleague'nin en elit 2-3 numarası bence. Kupayı kazanacak takımın o pozisyondaki ilk tercihi olur diyeyim yahut da.

Çevrimdışı Eren78

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #249 : 06 Şubat 2021, 12:19:37 »
Bu maç özelinde;
Artılar:
De Colo bence Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana ilk kez oyunuyla lider benim dedi.

Vesely'nin yani daha doğrusu uzunların üretemediği anlarda (ilk yarı) takım krize girmedi kısalardan çok güzel katkı geldi. Galibiyet serimizde ilk kez bu açıdan sınandık.

Guduric 'enerji ve istek anlamında' takımı inanılmaz yerlere taşıyor. Sanki ölmüş yıldızları dirilten bir süper nova gibi. Hiç süre alamayan benchtekiler bile sayı atınca ayağa kalkıyor. Takımdaki aura çok iyi bir noktaya geldi.

Ulanovas, Pierre, Brown ve Barthel aldıkları sürede gerekeni sunabildiler. Daha iyisi olabilir elbet ama iyi oynadılar.

Eddy'nin savunması gittikçe iyileşiyor. Böyle giderse Euroleague'de elit suvanmacılar arasına girebilir.

Eksiler:
Melih her ne kadar son periyotta bizi canlandıran üçlüğü atsas da olmuyor be kaptan. Sana yıllardır şans veriyoruz ama üstüne koyamadın gitti. Eddy'ye bak yarım sezonda çağ atladı, sen yıllardır gelişemedin.

O'Quinn eğer kafasındaki NBA geçmişini silmezse işimiz çok zor. Bana kalırsa kendisi hücumuyla ayakta duran bir karakter. Orta mesafesi iyi. Eğer orta mesafe şutları girmeye başlarsa Avrupa'ya adapte olabilir yoksa savunmasıyla olabileceğini sanmıyorum.

Ayrıca bu bando takımı TV den izlememe rağmen başımı ağrıttı. Çok itici buldum. Vazgeçsek daha iyi sanki.

Genel değerlendirmem;
9 da 9 yaptık harika gidiyoruz. Kalan 10 maçımızda 8 galibiyet bekliyorum. Eğer 10'da 8 yaparsak ilk 4 e rahat gireriz. Ve F4 kapısı açılır. F4 de ise biz bu oyun stiliyle CSKA ve Efes'in panzehriyiz. Barça da bizim panzehrimiz. Efes'te Barca'nın. Yani bir Meksika çıkmazı var. Eşleşmeye göre bu sene kupayı bile alabiliriz. Bence şansımız yüksek.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #250 : 06 Şubat 2021, 12:33:57 »
Guduric’i sadece kendi oyunuyla değil özellikle Nando’nun ve takımın oyununa etkisiyle değerlendirmemiz doğru olur. Resmen seviye atladık geldikten sonra. Bu anlamda bu etkide başka bir oyuncu daha olmayabilir EL’de.
Çok da düzgün bir karakter her halinden belli oluyor, iyi ki bizimle, hep bizimle olsun..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #251 : 06 Şubat 2021, 13:21:31 »
Guduriç hakkında bir şeyler yazmak şart oldu. bazen eksik parça beklenen değeri üzerinde takıma sinerji verir, guduriç de aynen öyle oldu. nba e gidip geldikten sonraki en önemli değişimi kararlılık ve ne zaman ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyor. takıma müthiş bir derinlik kattı, kendisi zaten katkı veriyor ama lorenzonun da sürelerin doğru yere yerleşmesi ile orada da değer kattı. lorenzo da yerini buldu, dünkü maçta çok savunma hamlesi hızlı hücum olmadı ama o da çeşitliliği sağlıyor artık. özellikle 2 dokunuş takımı tamamen değiştirdi, birisi malum guduriç, birisi topun dolaşıp tepe de veselye değmesi. hücumda müthiş bir çeşitlilik oldu. çekindiğim sadece barca ve olimpia var. onlarla oynayınca daha rahat göreceğiz. takım çok farklı bir yere gidiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #252 : 06 Şubat 2021, 17:17:34 »
Resmen takıma seviye atlattı. Dün akşam da Zenit maçında dörtte dört üçlükle müthiş oynarken maçın sonlarında arka arkaya kaybettiği toplarla kısa süreli de olsa soğuk terler döktürdü. Tahmin ediyorum ki hatalarından gerekli dersi çıkarmış ve sonraki maçlarda daha az hatayla oynayacaktır.
.

Bence yorgunluktan ağbi. Üç isme çok yükleniyoruz. Hem süre hem de skor olarak...

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
« Yanıtla #253 : 06 Mart 2021, 01:39:40 »
Bizdeki ilk donemine kiyasla kesinlikle daha olgun bir oyunu var, ama son 1 ayda hafif de olsa oyununda dusus var. Mac eksikligine bagliyorum ve de dusus olmasina ragmen katkisini sunuyor, onumuzdeki donemde daha diri kalabilirse bize cok fazla sey katacak gorunuyor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #254 : 27 Mart 2021, 00:17:47 »
Adam gibi adam..