Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83627 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Marko ''The Next One'' Guduric
« Yanıtla #270 : 31 Mart 2021, 11:06:35 »
Belli ki, ısınmaya takımdan bi 30-40 dk erken çıkması gerekiyor! Zira son dönemde maçın ilk yarılarında çember döverken, ikinci yarılarda "ısınınca" takır takır işini iyi yapıyor. Oyun planında Marko'ya ilk yarı kısıtlı top kullandırıp, oyunu daha çok ikinci yarıda onun üstüne kursak acaba verimi arttırabilir miyiz?
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #271 : 01 Nisan 2021, 18:22:06 »
Bu adam, maçtan sonra zaten gözyaşlarına da hakim olamadı. Herkesin yapısı farklıdır. Kimisi acısını içine gömer, daha da hırslı oynar. Bu hırs, bazen zarar da verebilir, sahada daha hırçınlaşırsınız falan filan. Marko, duygusal bir oyuncu zaten bu kadar duygusal olmasa, senden daha fazla para veren kulüpler varken onları tercih ederdi. Daha düşük bir kontrata tercihi sen oldun. Çünkü buraya bir bağlılığı var.

Profesyonel dünyadır, bazı şeylere takılıp kalmamalı diyenler olabilir, o da onların bakışın açısıdır. Ama son haftalarda büyükannesinin rahatsızlığı nedeniyle modu epey düşüktü. Bu da oyununa yansıdı. Yine de çıkıp bir noktada sorumluluk da aldı yani. Her şey saha içinde bitmiyor hayatta. Biraz da empati yaparak bakmak lazım olaylara. Yaşadığı düşüşlerin nedeni belli yani, fırsat bu fırsat diyerek eskiye gönderme yaparak vurmaya, farklı gözükmek için oyununa olmadık eleştiriler getirmeye gerek yok.

Gerçi yine çıkıp sorumluluk alması gereken yerde aldı.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2021, 20:08:57 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #272 : 01 Nisan 2021, 18:24:13 »
Aynen sporcular da etten kemikten yapılmış insanlar robot değil artı Balkanlı.Balkan halkı duygusaldır.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #273 : 27 Mayıs 2021, 08:45:14 »
Bu ara inanılmaz bir düşüşte. Umarım Efes serisinde toparlar. Neden böyle oldu acaba?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #274 : 27 Mayıs 2021, 13:50:44 »
Çok sevdiği bir insanı kaybetti. Yas süreci kimi insanda çok erken etki gösterir kimi insanda ise günler geçtikçe etkili olmaya başlar. Guduric'in durumunu bu ikinci tip yas bağlamında değerlendirebiliriz. Çok sevdiğim bir psikaytr olan Agah Aydın, profesyonellik duyarsızlaşma ve ahlaksızlığın diğer adıdır der. Ben de bu görüşe katılıyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #275 : 28 Mayıs 2021, 07:03:53 »
Bu sene gelerek resmen seneyi kurtardi...

Ama seneye hem Guduric in hem de Decolo nun rahatlamasi icin Brown yerine daha verimli bir isim gelmeli.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #276 : 28 Mayıs 2021, 11:07:04 »
Bu sene gelerek resmen seneyi kurtardi...

Ama seneye hem Guduric in hem de Decolo nun rahatlamasi icin Brown yerine daha verimli bir isim gelmeli.
Koç ne düşünür bilmiyorum ama ben sezonu değerlendirince kısa rotasyonu için iki alternatif oyuncuya daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Biri Nando’nun saha içi liderliğini kabul edecek, ikinci PG olmayı dert etmeyecek, savunması kuvvetli, ortalamanın üzerinde şut tehdidi olan dediğin gibi Lorenzo’nun bir tık üzerinde bir guarda ihtiyacımız olduğu bariz.

Ayrıca güvenilir şutu olan bir 2 numaraya daha ihtiyacımız var. Melih yarı final serisinden sonra önümüzdeki seneyi garantilemiş gibi duruyor. Zaten kulüp içi ilişkileri, yerli rotasyonundaki kısıtlılık vb... sanırım bizde bırakır artık. Ama istikrarlı bir seçenek olmadığı kesin. Şehmuz gelecek mi bilemiyorum. Gelirse EL düZeyinde ne yapar belirsiz. Sezon başlarken olmasa bile sezon içinde shooting guard ihtiyacımız daha da belirgin olacak diye düşünüyorum.

Guduriç orayı tek başına götürdü uzun süre. Mental düşüş olması doğal. Final serisinde toparlanır umarım.

Çevrimdışı hangul

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #277 : 28 Mayıs 2021, 12:14:23 »
Biri Nando’nun saha içi liderliğini kabul edecek, ikinci PG olmayı dert etmeyecek, savunması kuvvetli, ortalamanın üzerinde şut tehdidi olan dediğin gibi Lorenzo’nun bir tık üzerinde bir guarda ihtiyacımız olduğu bariz.

Ayrıca güvenilir şutu olan bir 2 numaraya daha ihtiyacımız var. Melih yarı final serisinden sonra önümüzdeki seneyi garantilemiş gibi duruyor.

Yukardaki pg tanimi westerman i hatirlatti bana. Keske perez hamlesini hic yapmayip westermanla devam etseydik. Roller belli oldugunda ne yapabiliyor gormus olurduk.

Melih bence bize bu sene finali getirdi. Ben Damlanin verdigi tepkiye hic kizmadim, insanin hayat arkadasi hakkinda gurur duyacagi bir mactan sonra yaptigi bu yorum cok normal ve abartili bir tepkide degil. Bu tepki harici konulari bilmiyorum, belki basketbol futbol kadar on planda olmadigi icin. O konulari gerardini degerlendirir heralde, sonucta dunyanin en guzel takiminin karakterini buyuk olcude ona borcluyuz. (Tabi ipler halen onun elindeyse). 

Melih e yeni kontrat onerilecekse sadece playoff serisi degil butun performansi dusunulur ve uculmaz muhtemelen.   Erdem Can tofas a giderse, Melih orayi da secenek olarak degerlendirebilir belki.

Guduric e kizamiyorum, evet kotu ama kotude olsa cabaliyor, vermeye calistigi reaksiyon, hata yaptiginda uzulmesi, ne yazik ki turk oyuncularimizda goremedigimiz seyler.

K

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #278 : 28 Mayıs 2021, 13:18:53 »
Guduric e kizamiyorum, evet kotu ama kotude olsa cabaliyor, vermeye calistigi reaksiyon, hata yaptiginda uzulmesi, ne yazik ki turk oyuncularimizda goremedigimiz seyler.

K
Guduriç bizim için harika bir oyuncu. Onun fiziksel özelliklerine sahip iki numaralar çok kıymetli. Sporcu karakteri olarak da üst düzey. Üstelik yaşı da genç sayılır, halen...

Fenerbahçe basketbol takımı değişirken gelişimine devam edecekse en önemli rollerden biri onun olacak. Şube yönetimi bunun farkındadır umarım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #279 : 03 Haziran 2021, 18:24:05 »
Bugün Efes maçının 3. Periyotunda iki dakika içinde elden yaptığı üç top kaybı (daha doğrusu ikramı) kırılma noktasıydı.

Kulübe yakın çevrelerden IQ'sundaki dikey düşüşün sebebiyle ilgili açıklama bekliyoruz. Bu çocuk nasıl birden bire böyle mongullaştı?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #280 : 03 Haziran 2021, 18:24:31 »
Euroleague'de şampiyonluk iddiası olan hiçbir takım Guduric'i kadrosunda istemez.

Çevrimdışı Turski Grobar

• Üye
  • Yer: Beograd
    • @sahinovic_12
« Yanıtla #281 : 03 Haziran 2021, 18:29:50 »
2 yıl daha bizimle birlikte... İlk beş başlatmak yerine benchten düşük sürelerle getirirsek en azından bu eziyete katlanmayız belki. O yüzden iki tane oyun kurucu alınmalı diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2021, 18:30:09 Gönderen: Turski Grobar »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #282 : 03 Haziran 2021, 18:53:03 »
Kafaca bitirmiş sezonu.
Hiç oynatmamak en mantıklısı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #283 : 03 Haziran 2021, 18:56:32 »
benchten gelen şutör oyuncu olması en hayırlı şey olacaktır

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
« Yanıtla #284 : 03 Haziran 2021, 19:01:25 »
The next one falan Bogi ‘ ye saygısızlık sıradaki falan değil bu arkadaş . Zaten bir cacık olsaydı NBA ‘ den dönmezdi o fiziğiyle - pozisyonuna göre iyi bir fiziği var çünkü - . Hiçbir zaman da o seviyelere çıkamayacak , en lazım olduğu anlarda sürekli pısan bir tip Mamba falan hikaye