Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83587 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Marko ''The Next One'' Guduric
« Yanıtla #375 : 08 Şubat 2025, 22:54:15 »
Senin bu beyinle bugünlere gelmen bir mucize. Son saniyede orta sahadan üçlük sallayan adamın koluna vurur üç serbest atış attırır. Köşedeki adamın eline vurur yine üç serbest atış. Arkadaşım memleketin seni özlemiştir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #376 : 08 Şubat 2025, 23:01:00 »
Salın şu adamı artık ya, ne Guduric miş arkadaş.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

• Üye
« Yanıtla #377 : 08 Şubat 2025, 23:04:08 »

O salsın bizi, bence de ne Guduriç'miş. 8 senedir bir ileri üç geri.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #378 : 08 Şubat 2025, 23:09:34 »

Obradovic ısrarla isteyip aldırdı, kokoskov nba den ikna edip getirtti(o dönem cska madrid hepsi istiyodu), itoudis kontratını uzattırdı, saras onu saha içi liderlerden biri olarak gördü. Ama allahtan bu koçlardan hiçbiri bu oyunu bilmiyo, çünkü guduric yakamızdan düşmüyo zorla kendini oynattırıyo yıllardır çünkü tüm koçların sex kasetleri elinde mevcut:)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

• Üye
« Yanıtla #379 : 08 Şubat 2025, 23:18:30 »
Obradovic ısrarla isteyip aldırdı, kokoskov nba den ikna edip getirtti(o dönem cska madrid hepsi istiyodu), itoudis kontratını uzattırdı, saras onu saha içi liderlerden biri olarak gördü. Ama allahtan bu koçlardan hiçbiri bu oyunu bilmiyo, çünkü guduric yakamızdan düşmüyo zorla kendini oynattırıyo yıllardır çünkü tüm koçların sex kasetleri elinde mevcut:)

Tamam da güzel abim sevmek zorunda mı herkes. İyi oynadığı zaman baştacı ama yaptığı hataları da bunca yıldır EL,nba, milli takım oynamış birinin de olgunlaşıp yapmaması ya da minimuma indirmesi gerekmez mi. Eleştirilemez mi bu arkadaş :)

• Üye
« Yanıtla #380 : 08 Şubat 2025, 23:19:52 »
edit
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2025, 23:21:12 Gönderen: ertugrul_solomon »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #381 : 08 Şubat 2025, 23:25:57 »
Tamam da güzel abim sevmek zorunda mı herkes. İyi oynadığı zaman baştacı ama yaptığı hataları da bunca yıldır EL,nba, milli takım oynamış birinin de olgunlaşıp yapmaması ya da minimuma indirmesi gerekmez mi. Eleştirilemez mi bu arkadaş :)
Yazdığın son cümle bir eleştirinin sonucudur, bunun yanı sıra ilk cümlen dümdüz hakarettir. Sinirlenince yazılanları, genelde dikkate almıyorum ama bazen üst üste o kadar fütursuzca yazılanlar oluyor ki, taş olsa çatlar. Bugün okudum, ben de sizi eleştiriyorum :) Yarın okusaydım, muhtemelen “beholan” derdim…

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #382 : 08 Şubat 2025, 23:27:14 »

Elbette eleştirilir kimse eleştirilmez değildir. Hele ki sevmek tamamen tercih meselesi.

Bogdan da eleştirilir bobby de udoh da vesely de.

Ama iyi oynarken takım EL de 7/8 yaptığı dönemde nerdeyse 18 sayı 4 asist ortalama oynarken sessiz kalıp biraz sallantıya girince sürekli günah keçisi ilan etmek bana haksız geliyo.

Sizin özelinizde söylemiyorum bunu gudurice olan genel yargı bu şekilde. İyi oynadığı günler sessizlik hakim olurken biraz kötü oynasın hemen eleştiriler hatta hakaretler küfür kıyamet başlıyo özellikle sosyal medyada.

Ama niyeyse Obradovic-kokskov-djordevic-dmitris-saras hepsi bu adamı el üstünde tutuyo yıllardır. Ya biz bu işi çok iyi biliyoruz ya da onlar bu işten anlamıyo. Bugun gudurici serbest bıraksak kızılyıldıza gelene kadar madrid barça oly hepsi kapısında yatar ki madrid bikaç kez yokladı da bu birkaç sezonda
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2025, 23:28:54 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #383 : 08 Şubat 2025, 23:28:32 »
O kalinic değil miydi :)

• Üye
« Yanıtla #384 : 08 Şubat 2025, 23:29:05 »
Yazdığın son cümle bir eleştirinin sonucudur, bunun yanı sıra ilk cümlen dümdüz hakarettir. Sinirlenince yazılanları, genelde dikkate almıyorum ama bazen üst üste o kadar fütursuzca yazılanlar oluyor ki, taş olsa çatlar. Bugün okudum, ben de sizi eleştiriyorum :) Yarın okusaydım, muhtemelen “beholan” derdim…

Eleştir canın sağolsun :) sinir anında oluyor ama hakediyor bu da be abim ;D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #385 : 08 Şubat 2025, 23:29:41 »
O kalinic değil miydi :)

Allahtan kalinic gitti kurtardı kendini :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #386 : 09 Şubat 2025, 00:12:02 »
Elbette eleştirilir kimse eleştirilmez değildir. Hele ki sevmek tamamen tercih meselesi.

Bogdan da eleştirilir bobby de udoh da vesely de.

Ama iyi oynarken takım EL de 7/8 yaptığı dönemde nerdeyse 18 sayı 4 asist ortalama oynarken sessiz kalıp biraz sallantıya girince sürekli günah keçisi ilan etmek bana haksız geliyo.

Sizin özelinizde söylemiyorum bunu gudurice olan genel yargı bu şekilde. İyi oynadığı günler sessizlik hakim olurken biraz kötü oynasın hemen eleştiriler hatta hakaretler küfür kıyamet başlıyo özellikle sosyal medyada.

Ama niyeyse Obradovic-kokskov-djordevic-dmitris-saras hepsi bu adamı el üstünde tutuyo yıllardır. Ya biz bu işi çok iyi biliyoruz ya da onlar bu işten anlamıyo. Bugun gudurici serbest bıraksak kızılyıldıza gelene kadar madrid barça oly hepsi kapısında yatar ki madrid bikaç kez yokladı da bu birkaç sezonda

Elin oğlu oynatmasını bilir ağbi. Guduric'in kimi ikame ettiğini, yani günah keçiliğini kimden devraldığını çok iyi biliyoruz: son euroleague finalinin MVP'si olan Sloukas...

Guduric de gidince sessiz mutabakat ile bir isim mimlenecek, bu böyle gidecek.

Guduric bütün istediklerini yapabilse zaten Avrupa'da kalmazdı.  Herif yıldız değil, çok iyi bir yan parça. Muadili olan Simon'u kullanmasını iyi bilen Efes euroleague şampiyonu oldu. Hala yıldız performansı bekleniyor...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #387 : 09 Şubat 2025, 06:34:52 »
Performansini, parkede verdiklerini bir kenara birakarak, basketbol gibi oyuncu transferlerinin bu kadar sık yaşandığı, bir oyuncunun sık sık takim ve ülke degistirebildigi bir branşta bu adam bizimle 7. sezonunu yaşıyor. Melih dışında bunca sene hem de bir yabancının bizimle devam etmesi bile takdire şayan bir iştir. Aidiyet hissetmeden, bu formaya bu şehire bu ülkeye bağlılığı olmayan bir oyuncunun yapabileceği bir iş değildir. Farkında mısınız bilmiyorum ama bir kaç sene daha kalırsa Vesely diye umdugumuz formasinin asilmasi olayinin öznesi olabilecek bir adam yakında olur da bu sene şampiyon olursak El'de, Guduric'in formasının asilmasi gundeme bile gelmeye baslayabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #388 : 09 Şubat 2025, 11:05:11 »
Performansini, parkede verdiklerini bir kenara birakarak, basketbol gibi oyuncu transferlerinin bu kadar sık yaşandığı, bir oyuncunun sık sık takim ve ülke degistirebildigi bir branşta bu adam bizimle 7. sezonunu yaşıyor. Melih dışında bunca sene hem de bir yabancının bizimle devam etmesi bile takdire şayan bir iştir. Aidiyet hissetmeden, bu formaya bu şehire bu ülkeye bağlılığı olmayan bir oyuncunun yapabileceği bir iş değildir. Farkında mısınız bilmiyorum ama bir kaç sene daha kalırsa Vesely diye umdugumuz formasinin asilmasi olayinin öznesi olabilecek bir adam yakında olur da bu sene şampiyon olursak El'de, Guduric'in formasının asilmasi gundeme bile gelmeye baslayabilir.

Yok abi ya, 27 sene de kalsa gelmez muhtemelen.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #389 : 09 Şubat 2025, 11:05:27 »
Guduric, tam olarak bizim taraftar profilinin bir göstergesidir, başka birşey değil. Bir kere öfkenin çıkarılacağı oyuncu oldun mu, ağzınla kuş tutsan kimse bahsetmez de, bir tane hata yaptığında ne anan kalır ne sülalen. Bazı şeyleri hak ediyor muyuz diye çok düşünüyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!