Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83576 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Marko ''The Next One'' Guduric
« Yanıtla #390 : 09 Şubat 2025, 11:41:22 »
guduric gsdeki kerem aktürkoğluna döndü iyice.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #391 : 09 Şubat 2025, 11:59:28 »
Guduric, tam olarak bizim taraftar profilinin bir göstergesidir, başka birşey değil. Bir kere öfkenin çıkarılacağı oyuncu oldun mu, ağzınla kuş tutsan kimse bahsetmez de, bir tane hata yaptığında ne anan kalır ne sülalen. Bazı şeyleri hak ediyor muyuz diye çok düşünüyorum.
Abi guduric bir tane hata yapmadı ya. 1000 tane yapmıştır ama herifte nasil bir şeytan tüyü varsa onla da olmuyor onsuz da olmuyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #392 : 09 Şubat 2025, 12:19:28 »
Abi guduric bir tane hata yapmadı ya. 1000 tane yapmıştır ama herifte nasil bir şeytan tüyü varsa onla da olmuyor onsuz da olmuyor.
Abi ben son zamanlardan bahsediyorum, yoksa ciddi kötü olduğu zamanlar da oldu, Kokoshkov zamanı gibi fark yarattığı da. Benim demem şu: Pana maçını Hayeskaybettirdi. Hakemler Sloukas'ın ayakla müdahalesini es geçtiği için Marko topu kaptırmış oldu ve gene günah keçisi olu. Tam olarak buradaki durumdan bahsediyorum.

Bana kalırsa Guduric gayet iyi oyuncu. Bu sene de gayet iyi oynuyor esasen. Mesele o adının çıkmsı durumundan bir türlü kurtulamaması.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #393 : 09 Şubat 2025, 12:34:42 »
f4’da malafatı çıkarıp, lap lap vuracak masaya. başka çaresi yok.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #394 : 09 Şubat 2025, 15:26:45 »
Guduric, tam olarak bizim taraftar profilinin bir göstergesidir, başka birşey değil. Bir kere öfkenin çıkarılacağı oyuncu oldun mu, ağzınla kuş tutsan kimse bahsetmez de, bir tane hata yaptığında ne anan kalır ne sülalen. Bazı şeyleri hak ediyor muyuz diye çok düşünüyorum.

Guduric ne zaman ağzıyla kuş tutmuş ya, Guduric'in Fenere kazandırdığı ve aklımda kalan tek kupa, Djordevic dönemi final serisini mükemmel oynamasıydı. Başka var mı böyle bir finali filan adamın? Varsa söyleyin, ben hatırlamıyorum.

Dünyada bundan başka oyuncu yok da 8 senedir eyliyoruz adamı.

Guduric eğer yan parça ise öyle gibi oynasın. Son topları eline almayı bıraksın, ne bileyim. Adı çıktı artık. Ama boşuna da çıkmadı yani.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2025, 15:27:55 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #395 : 09 Şubat 2025, 15:31:42 »
Guduric ne zaman ağzıyla kuş tutmuş ya, Guduric'in Fenere kazandırdığı ve aklımda kalan tek kupa, Djordevic dönemi final serisini mükemmel oynamasıydı. Başka var mı böyle bir finali filan adamın? Varsa söyleyin, ben hatırlamıyorum.

Guduric eğer yan parça ise öyle gibi oynasın. Son topları eline almayı bıraksın, ne bileyim. Adı çıktı artık. Ama boşuna da çıkmadı yani.
Ee, yapmış ya işte seni şampiyon? Zaten kimse adam süper yıldız demiyor ki her finale damga vursun. Mis gibi oynuyor işte, bi skindirik lig maçında da adama küfredilmesin bi zahmet, ki onu da kötü oynamadı. Resmen mastürbasyon ögesi oldu adam, gidin başka yere boşalın.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #396 : 09 Şubat 2025, 15:33:16 »
Ee, yapmış ya işte seni şampiyon? Zaten kimse adam süper yıldız demiyor ki her finale damga vursun. Mis gibi oynuyor işte, bi skindirik lig maçında da adama küfredilmesin bi zahmet, ki onu da kötü oynamadı. Resmen mastürbasyon ögesi oldu adam, gidin başka yere boşalın.

Aynen, 8 senede 8 kere yapmış da millet kör veya kafası çalışmıyor, ondan keyif için Guduric'e laf söylüyor. Ne acayip kutsallarınız var sizin ya. İyi kalsın 18 sene, belki ikinci kere de şampiyon yapar.

Ki ben son maç için filan bir şey söylemiyorum. Guduric'ten overall olarak rahatsızım.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2025, 15:33:58 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #397 : 09 Şubat 2025, 15:38:36 »
Aynen, 8 senede 8 kere yapmış da millet kör veya kafası çalışmıyor, ondan keyif için Guduric'e laf söylüyor. Ne acayip kutsallarınız var sizin ya. İyi kalsın 18 sene, belki ikinci kere de şampiyon yapar.
Ne kutsalı birader? Adam kaç aydır iyi oynuyor, geçen sene de kötü oynamadı ayrıca. Hala daha bu adama paspas muamelesi yapılıyor, tek adı çıktı diye.

Süper yıldız olsaydı, sorardık "nerede şampiyonluklar?" diye ama değil zaten. Millet kendi öfkesini atmak için kullanıyor işte, bi çeşit psikolojik rahatsızlık. Bi oyuncu mutlaka belirenir her takımda bu iş için, burada da Guduric.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #398 : 09 Şubat 2025, 15:47:15 »
Guduricin şutu var, deliciliği var, karakteri iyi, sorunsuz bir adam, zaman zaman istikrar problemi yaşasa da beğendiğim bir oyuncu.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #399 : 09 Şubat 2025, 18:24:17 »

Şu anki günah keçimiz Baldwin oldu. Baldwin işin zor kardeşim başarılar dilerim.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #400 : 09 Şubat 2025, 18:28:12 »
Şu anki günah keçimiz Baldwin oldu. Baldwin işin zor kardeşim başarılar dilerim.

Baldwin'in mimlenmesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Bu konuda gudu tahtını bırakmaz kimseye :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #401 : 09 Şubat 2025, 19:23:24 »
f4’da malafatı çıkarıp, lap lap vuracak masaya. başka çaresi yok.

Sayın ağbiciğim temel sıkıntı da tam olarak bu. Guduric'te F4'te çıkarıp masaya vuracak profil yok. Guduric'te ancak X faktör olacak potansiyel var. Ne bileyim, 2017 F4'ündeki Kalinic, 2018 finalinde Fabian Causeur ya da 2021 play off serisindeki Simon gibi...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #402 : 09 Şubat 2025, 19:26:20 »

Kinaye olarak falan yazmıyorum, ciddi olarak soruyorum. O dakikalarda topun Guduric'in elinde kalışının takımın mevcut koçundan bağımsız bir eylem olduğunu mu düşünüyorsun?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #403 : 09 Şubat 2025, 19:34:06 »
Guduricin şutu var, deliciliği var, karakteri iyi, sorunsuz bir adam, zaman zaman istikrar problemi yaşasa da beğendiğim bir oyuncu.

+ Aidiyet

Geçtim yabancı bir oyuncuyu yerli oyuncularda da bu türden bir aidiyet bağını yakalamak kolay bir şey değil. Calathes'in geçen yıl yaptığı şey bir profesyonellik ve karakter göstergesi idi. Menejerinden seyircisine herkesin yerden yere vurduğu bir ortamda çıkıp kartvizitini koydu, F4'ün mimarlarından birisi oldu. Ama o kadar. Udoh mesela. Euroleague şampiyonluğundaki en önemli unsurlardan birisiydi. Ama o kadar. Guduric; Bogdan ve Datome gibi isimlerin başını çektiği aidiyet olgusunun şu anki temsilcisi. Bir kulüp kültüründen geliyor sonuçta...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #404 : 09 Şubat 2025, 22:47:50 »
10 üzerinden 7-7,5'luk oyuncu. Takım oyuncusu.
Beğenmiyoruz ondan sonra araki bulasın.
İstatistiklerini bilmiyorum ama onlar da bir gösterge. Ona da baksak fena olmadığını görürüz bence.