"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Guduric, tam olarak bizim taraftar profilinin bir göstergesidir, başka birşey değil. Bir kere öfkenin çıkarılacağı oyuncu oldun mu, ağzınla kuş tutsan kimse bahsetmez de, bir tane hata yaptığında ne anan kalır ne sülalen. Bazı şeyleri hak ediyor muyuz diye çok düşünüyorum.
Abi guduric bir tane hata yapmadı ya. 1000 tane yapmıştır ama herifte nasil bir şeytan tüyü varsa onla da olmuyor onsuz da olmuyor.
Guduric ne zaman ağzıyla kuş tutmuş ya, Guduric'in Fenere kazandırdığı ve aklımda kalan tek kupa, Djordevic dönemi final serisini mükemmel oynamasıydı. Başka var mı böyle bir finali filan adamın? Varsa söyleyin, ben hatırlamıyorum.Dünyada bundan başka oyuncu yok da 8 senedir eyliyoruz adamı.Guduric eğer yan parça ise öyle gibi oynasın. Son topları eline almayı bıraksın, ne bileyim. Adı çıktı artık. Ama boşuna da çıkmadı yani.
Ee, yapmış ya işte seni şampiyon? Zaten kimse adam süper yıldız demiyor ki her finale damga vursun. Mis gibi oynuyor işte, bi skindirik lig maçında da adama küfredilmesin bi zahmet, ki onu da kötü oynamadı. Resmen mastürbasyon ögesi oldu adam, gidin başka yere boşalın.
Aynen, 8 senede 8 kere yapmış da millet kör veya kafası çalışmıyor, ondan keyif için Guduric'e laf söylüyor. Ne acayip kutsallarınız var sizin ya. İyi kalsın 18 sene, belki ikinci kere de şampiyon yapar.
Şu anki günah keçimiz Baldwin oldu. Baldwin işin zor kardeşim başarılar dilerim.
f4’da malafatı çıkarıp, lap lap vuracak masaya. başka çaresi yok.
Guduricin şutu var, deliciliği var, karakteri iyi, sorunsuz bir adam, zaman zaman istikrar problemi yaşasa da beğendiğim bir oyuncu.