Kesinlikle butce duskunu yada paraci bir insan olarak dusunmedim. Gittigi icin de en ufak suclamiyorum.
Soruyorum bu seneki butce ile obradovic yada hangi isim olursa olsun sampiyonluk mucadelesi verilir mi? Sampiyonluk iddiasi olmayan takimda da koc calismaya devam eder miydi pana ornegi ortada aziz yildirima sevgisi varsa yunanistanda cok daha fazlasi vardi.
Aziz yildirim doneminde basketbola sponsor bulunamadi hatta cok daha fazla ilgi olan futbola dahi sponsor bulamadi. Daha fazlasi bunu gs ve bjk de bulamiyor futbol dahil
Ikinci soru Ali Koc hoca veya oyuncu transferleri ile ilgili herhangi bir mudahalesi oldu mu simdiye kadar
Aziz Yıldırım döneminde sponsor bulunamadı kısmı gerçekten talihsiz olmuş. Ülker ve Doğuş sponsorlukları Yıldırım döneminde olmuştur. Amatör şubelerinin şaha kalkması zaten Yıldırım döneminde olmuştur.
Burada belki de Aziz Yıldırım'a en muhalif olan isimlerden biri olan Hakan abi başta olmak üzere birçok kişi, bir dönem siyasi bir kumpasın içine girildiği için başkana destek vermiştir. Bunu niye söylüyorum, Fenerbahçe'nin belli bir süreç içinde beklediği sponsorlukları alamama sebebi de yine siyasidir.
Obradovic, ki bu benim değil bizzat Ali Koç'un açıklamasıydı, bütçe düşüşünü kabul etmişti zaten? Başkan, bunu FBTV'de açıkladı. Kulüp TV'sinde program yapan Murat Murathanoğlu, aynısını söyledi. GM Maurizio Gherardini, sezon planlamasına başlamıştık dedi. Koçun kendi yardımcısı, önümüzdeki sezon için hazır olun mesajı aldığını söyledi. Hala nasıl bütçeden dolayı diyebiliyorsunuz anlamadım. Hadi bizi sallamıyorsunuz, haklısınızdır da kendi açınızdan, ancak başkanın açıklaması var.
Yunanistan sevgisine gelince, Obradovic'in Aziz Yıldırım'la bağıyla çok alakasız bir durum. Baya baya kişisel olarak birbirlerine inanılmaz sevgi ve saygıları var. Aziz Yıldırım, yarın başkan olsun, ertesi gün Obradovic gelir.