Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204404 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe / Euroleague 4.Hafta Maçı
« Yanıtla #150 : 25 Ekim 2018, 22:10:42 »
Datome ve Lauvergne de kayıp

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #151 : 25 Ekim 2018, 22:14:15 »
sinirden elim ayağım dolandı. Ballarını falan bir yana ama bu Doğuş denilen elemanın bu faul sayısı ile sahada dolaşmasını kabullenemiyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #152 : 25 Ekim 2018, 22:16:38 »
Takımı yakanlardan birisi de Datome. Bir diğeri Guduric.

Diyecek bir şey yok. Söke söke yendiler. Ergin'in kibirlenmek hakkıdır. Bir iyilik yapıp da geçen sezon Melih'i transfer etseydi, bize de bir kıyağı olsaydı...

Yazık.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #153 : 25 Ekim 2018, 22:17:57 »
Tamam yüzdeli attılar falan da önlem Nasıl alınmaz ya?  Hadi 3. Periyot böyle geçti de 4. Periyotta da mı uyanılmaz ya?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #154 : 25 Ekim 2018, 22:18:49 »
Maç kaybedersin anlarım, kötü gününde olursun anlarım ama şöyle bir 2.yarıyı oynamayı anlayamam. Bu nasıl oyun ulan. 51-31 maçın 2.yarısı, birileri Obra'ya da oyunculara da şu Ergin köpeğine maç kaybetmenin bizim için ne demek olduğunu anlatmalı. Sağı solu yumrukluyorum şu an. Sikerim oynayacağınız oyunu.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #155 : 25 Ekim 2018, 22:19:36 »
Kısa rotasyonları bizden iyi bence..vesely le kostas a da kimse yardımcı olmadı..adamlar hiçbişi oynamadan maçı kazandı..kaç tane el üstü 3 lük attılar şaka gibi..

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #156 : 25 Ekim 2018, 22:20:22 »
Herkese maç verin şu ergine maç vermeyin allah aşkına. Doğuş micic bobua falan darma duman ediyor bizim takıma delirmemek elde değil hiç ama hiç yakışmadı 16 dan maç vermek

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #157 : 25 Ekim 2018, 22:22:21 »
bu dünya üzerinde anlayamayacağım tek şey "bir insan nasıl Efes taraftarı olur?" sorusu.
bugün maçı izlerken sürekli bunu düşündüm nasıl bir ruh halidir bu. ne sebep oldu size.
canı sağolsun bizimkilerinde.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #158 : 25 Ekim 2018, 22:24:10 »
Su zerre hoslanmadıgım takıma yenilecegime Real den 50 yemeyi tercih ederdim.Yine ne salladılarsa girdi.Bizim de hicbiri girmedi.
Net İnsallah gelen gecen Efesi 100 e baglar ve asla F8 yapamaz.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #159 : 25 Ekim 2018, 22:25:26 »
Maç kaybedersin anlarım, kötü gününde olursun anlarım ama şöyle bir 2.yarıyı oynamayı anlayamam. Bu nasıl oyun ulan. 51-31 maçın 2.yarısı, birileri Obra'ya da oyunculara da şu Ergin köpeğine maç kaybetmenin bizim için ne demek olduğunu anlatmalı. Sağı solu yumrukluyorum şu an. Sikerim oynayacağınız oyunu.

Cumhurbaşkanlığı maçı tamam dedim ama bu maç hakikaten nedir ya..Belki Sin-Kaf fazla ama bence de oynadığınız oyun sizin olsun dedirten bir maç oldu....

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #160 : 25 Ekim 2018, 22:26:03 »
Bir de şu guduric artık kendine gelmeli..düzelmezse zaten son senesi olacak..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #161 : 25 Ekim 2018, 22:26:27 »
Ergin Ataman bundan böyle her fırsatta Obradovic'den daha iyi olduğunu, elinde yeterli bütçe olsaydı o da... Vesaire saçmalıkları yumurtlayıp duracak işte... Ciddiye alacak bir salak kitlesi de bulacak. Ama artık ona kızmayacağım; buna sebep son üç maç performansıyla bizim takım...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #162 : 25 Ekim 2018, 22:26:38 »
Belki de burada onlarca defa yazdık basketbol momentum oyunu diye. Mağlubiyet tüm takımın da net isim vericem Mahmutoğlu'nun üçüncü çeyrek içerisinde hücumda yaptığı üç yanlış tercih maçı çevirdi. Türk oyuncuların genel probleminin cisimleşmiş hali! Obradovic'in yıllık maç sonu fırça haftası olur. Bu anlamda belki de hayırlısı oldu. Bu sene beni en çok mutlu eden şey Vesely'de yaşanılan mantalite değişikliği. Egolarından arınan takım liderliğine soyunmuş bir karakter izliyoruz. Daha önce psikolojisi kaldırırsa Guduric'in 1,5 oynayabileceğini yazmıştım. Sanırım kaldırmıyor. En büyük sıkıntısı psikolojisi. Öte yandan Ennis'in geçirdiği sakatlık takımı etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Keza yarım metre yanı başında ayağın sallandığı bir sakatlık görmek kolay olmasa gerek. Travma yaratır. Belki de Efes'in sertleştiği bölümde karşılık veremeyişimizin bir nedeni de budur. Canları sağolsun diyorum, Nisan ve Mayıslar bizim olsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #163 : 25 Ekim 2018, 22:31:53 »
bu dünya üzerinde anlayamayacağım tek şey "bir insan nasıl Efes taraftarı olur?" sorusu.
bugün maçı izlerken sürekli bunu düşündüm nasıl bir ruh halidir bu. ne sebep oldu size.
canı sağolsun bizimkilerinde.

Büyük bir kitlenin destekleme nedeni Türkiye'de Fenerbahçe'yi zorlayacak bir kulüp takımının olmaması. Büyük çoğunluğu zaten normal hayatta GS veya BJK'lidir. Keza 90'lardan beri çok duymuşumdur ben futbolda GS veya BJK'liyim ama baskette Efesi tutuyorum argümanını. 90'larda da zaten Efes'in karşısında duran tek kulüp takımı bizdik. Öte yandan sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun mantığından bağımsız olarak Efes'i destekliyorum diyenlere lafım yok. Tercihtir saygı duyarım...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #164 : 25 Ekim 2018, 22:39:30 »
Bakın sorun hayvan gibi şut sokmaları değil. 38-52 ilk yarıyı önde kapattığımızda 8/12 üçlükle oynadılar ve buna rağmen 14 sayı öndeydik. Dunston 3 faullü zaten. Bizim gibi bir takımın 15 sayıdan maç verdiği senede 1 kez olur en fazla. 2.tarıda da aynı şutları soktular ve biz böyle önemli maçı onlar kadar konsantre oynamıyoruz, ben buna tutuluyorum. Sen sokamadıkça adamlar daha da moralleniyor, nedir bu konsantrasyon eksikliği aga? Karşıdaki takım Gran Canaria değil ki.

Oynayacaksın kardeşim, efese karşı full konsantre oynayıp kazanacaksın. Oynamıyorsan da defolup gideceksin. Bana CSKA deplasmanında kazanma, efes maçını kazan. Deliricem yeminle. Bunlar yüzünden evde kızlarıma bağırıyorum karımı azarlıyorum otu boku bahane edip.

Çıkıp yeneceksin aga, bana ne CSKA'yı deplasmanda yenmişsin bana ne.