Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204402 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe / Euroleague 4.Hafta Maçı
« Yanıtla #165 : 25 Ekim 2018, 22:39:34 »
Bir erkek basket takımımız var dedim hep ama Efes'e bir yarıda 20 sayı fark yiyerek yenilmek yakışmadı.
Bizde nedense bazı kritik maçlarda önemli dediğimiz kimi isimler sürekli yok oluyor. Bugün de Datome, Lauverne ve Bobby yoklardı.

Açıkçası Bu Lauvern'in geldiği günden bu yana ne oynadığını çözemedim ben. Bu pota altıyla uçana atlarız, kaçana zıplarız diyip duruyor herkes ama ben hala bunu nasıl yapacağımızı anlayamadım.

Efes'in bu kadar küçümsenecek, taşak geçilecek takım olmadığını da ısrarla söyledim ve ilk yarıdaki 14 sayıya rağmen endişeliydim. Şimdi bir iki hafta sonra ligde de oynayacağız bunlarla ve artık yenilgiler adet haline gelmez umarım. Avrupa yüzeyinde bizi 3 maç üst üste yenecek takım yoktu ama Efes bunu başardı. Bizimkiler oturup ciddi ciddi düşünsünler.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #166 : 25 Ekim 2018, 22:44:12 »
"Ergin Ataman: Fenerbahçe'yi yenmeye devam edeceğiz
Fenerbahçe ile oynadığımız son üç maçı kazandık. Avrupa'da böyle bir takım olduğunu sanmıyorum. Bu da bize özgüven veriyor. Fenerbahçe'yi yenmeye devam edeceğiz.”

Su sanhsiyetin basında oldugu takıma yenilmeyeceksin hele 16 sayıdan macı hic vermeyeceksin.Agzına sakız veriyoruz.Daha dun Zalgiris 20 lik paket yapıp cayını icip ulkesine dondu.Su sahsiyeti havalara sokuyoruz.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #167 : 25 Ekim 2018, 22:47:05 »
efesin anasını bacısını kabrindekine başlarım, cengaverlere bişi olmasın diorum. ama yakışmadı, hele hele iki kere üst üste bizden daha iyi mücadele etmeleri kabul edilemez. kadrodaki çer çöp gitsin artık, katkı verecekler olsun sadece.
dopingci orçoyu sevindirmeyi kabullenemiyorum.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #168 : 25 Ekim 2018, 22:53:36 »
Laugverne yönünden çok sıkıntı çekmedik bence gelişir gibi sene içinde. Kısa konusunda çok sıkıntımız var. Koçlar kısalar şut atmasın diye melli yi boş bırakıyor.  Dixon ve guduric neredeyse şut atamadan maçı tamamladı. Umarım green çözer bazı sorunları. Normal sezonda idare eder bu kadro ama ilerisinde sıkıntı çekmez umarım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #169 : 25 Ekim 2018, 22:55:38 »
bizim kıta rotasyonumuz cidden çok sorunlu ve  yetersiz günümüzde basketbola kısaların yön verdiğini düşününce işimiz gerçekten çok(final four'a kalması muhtemel takımlara göre yaptım yorumu)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #170 : 25 Ekim 2018, 23:05:26 »
Ergin Ataman: "Fenerbahçe'yi yenmeye devam edeceğiz."

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #171 : 25 Ekim 2018, 23:06:56 »
böyle yaprak gibi oynarsak yenerler hep yenerler bu sene ligi de veririz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #172 : 25 Ekim 2018, 23:08:24 »
Ben de kolay olacağını düşünmüyorum, özellikle de Ennis i kaybettikten sonra. Adamlarda Larkin, Micic, Beaubouis, Doğuş, var bu mevkide. Bobby nin kesin katkı vermesi gerekiyor, Sinan, Guduric, Melihden de en az 30-35 dakikalık katkı lazım. Kısalarda etkinliğimiz kaybolursa uzunlardaki üstünlüğümüzde etkisini yitirir.
Kısalardan destek gelmeyince böyle oldu. Nunnally mesela olsaydı takımda, çok şey degisirdi. Ilk yarıda 2 pilotları toplamda 5 faule gelmişken kaybetmemek lazımdı. Kırılma anlarım da onların 3 lük leri girdi, bizimkiler girmedi. Green bu noktada ilaç olur belki.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #173 : 25 Ekim 2018, 23:11:35 »
Erick green inşallah top oynar .  nunnually den melih adlı vasıfsıza düşmek çok sıkıntı yaratıyor bence keşke öyle bir adam alsaydık sene başı. Dairis bertans gelirdi belki.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #174 : 25 Ekim 2018, 23:12:46 »
Dixon'dan her maç katkı bekleyemeyiz artık. O miadını doldurdu. Arada sırada çıkar ve eski günlerinden esintiler sunar... Fiziksel bir mesele bu... Hayatın acı gerçeği...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #175 : 25 Ekim 2018, 23:22:31 »
Pek ümidim yok ama Amk efesi bari evinde cska real oly falan yense bari de haybeye maç vermiş olmasak.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #176 : 25 Ekim 2018, 23:25:50 »
Bakın sorun hayvan gibi şut sokmaları değil. 38-52 ilk yarıyı önde kapattığımızda 8/12 üçlükle oynadılar ve buna rağmen 14 sayı öndeydik. Dunston 3 faullü zaten. Bizim gibi bir takımın 15 sayıdan maç verdiği senede 1 kez olur en fazla. 2.tarıda da aynı şutları soktular ve biz böyle önemli maçı onlar kadar konsantre oynamıyoruz, ben buna tutuluyorum. Sen sokamadıkça adamlar daha da moralleniyor, nedir bu konsantrasyon eksikliği aga? Karşıdaki takım Gran Canaria değil ki.

Oynayacaksın kardeşim, efese karşı full konsantre oynayıp kazanacaksın. Oynamıyorsan da defolup gideceksin. Bana CSKA deplasmanında kazanma, efes maçını kazan. Deliricem yeminle. Bunlar yüzünden evde kızlarıma bağırıyorum karımı azarlıyorum otu boku bahane edip.

Çıkıp yeneceksin aga, bana ne CSKA'yı deplasmanda yenmişsin bana ne.

Euroleague play off ya da final four maçı olmadığı sürece tam tersini düşünüyorum. Bizim rakibimiz CSKA, Real Madrid, Panathinaikos ve Olimpiakos gibiler. Efes bizim rakibimiz değil. Olası bir play off ya da final four eşleşmesinde %56 üçlük atan elleri görürüm ben. Öyle telafisi olan maçta tutup kaldırıp atmaya benzemez. Ergin'in tek derdi bizi yenmek olsun. Beraberlik neticesinin dahi olmadığı bir sporda hedefi, çapı bu kadar işte...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #177 : 25 Ekim 2018, 23:59:53 »
şu dönemde maç kaybetmek bir şeyler denemek gayet normal maccabi ye falan yenilsek kimsenin umrunda olmazdı. Maalesef şu adama maç verince deliriyor herkes 3 maç oldu üst üste. Keşke erick green geldikten sonra olsaydı şu maç.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #178 : 26 Ekim 2018, 00:00:57 »
Buducnost vb. hariç diğer rakiplerden biri olsa "Normal sezonda olur böyle kazalar" der geçilir fakat sadece Ergin'in ağzına laf vermek bile fazlasıyla sinir bozucu.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #179 : 26 Ekim 2018, 00:20:28 »
Haftaya bayern iç saha maçından sonra laboral oly daçka maccabi ve barcelona maçları var. Daçka dışında hepsi deplasman ve baya zor deplasmanlar. Laboral ve oly daha pek hazır gibi durmuyor avantaj olabilir bu zamanda onlarla oynamak. Maccabi kötü takım ama o salonda bir şekilde oynuyorlar. Barca yı zaten yenmemiz lazım bence.