Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205382 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Beko 65-63 Real Madrid / Üst üste 11. galibiyet!
« Yanıtla #735 : 29 Aralık 2018, 13:44:16 »
Yalnız vesely de iki tane posterlik  smaç yedi :)
Aynen hiç de mevzuyu kişiselleştirme yapmadan maça devam etti
Erkan hocam da söylemiş zaten mental olarak cidden farklı bir seviyede artık

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #736 : 29 Aralık 2018, 14:09:53 »
bizi fena dövdüler özellikle üçüncü çeyrekte...Hatta Guduric bir ara ağlak surat ifadesine döndü eyvah dedim neyse ki geri adım atmadı...önce üçlük ardından bir tane daha onu da Vesely smaçladı...Ama dün şutları kaçırsa da Boby'deki dassak kimse de yok..Campazzo her boku denedi her seferinde karşılığını aldı...bu adamı gençleştirememek acı
Bir de son set bizim Barcelona'da bjelica ile attığımız basketteki set değil mi..ben mi yanlış hatırlıyorum

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #737 : 29 Aralık 2018, 14:12:07 »
Yalnız, ilk kez biraz olsun o pozisyonlarda rakibi bozmaya blok yapmaya çalıştı. :)

Ben, ikinci çeyreğin ortalarından itibaren jiç inanamadım kazanacağımıza. Çünkü 3 çeyrek hiç oyunumuzu oynayamadık, zorlama şutlarla, hücum ribaundunda yapılan tiplerle falan sayılar bulduk, hatta, bir ara savunmamız bile düşer gbi olmuştu.

Koçumuz zaten teşhisi koymuş (" Özellikle bize karşı savunma stratejisi geliştiren takımlara karşı nasıl oynamamız gerektiğini daha iyi anlamamız gerekiyor."), o yüzden endişelenmeye gerek yok.

Ağbi inanın bu takıma, ne olur inanın. Yener yenilir ama bu takım inanılmayı fazlasıyla hak ediyor. Gerek CSKA maçı gerekse dün akşam hiç bir zaman şüphe etmedim geri döneceğimizden. Normal hayatta gudubet, bedbin, her şeyin kötü tarafını gören ona takılan bir insanım; ona rağmen bu takım özelinde -geçen yıl hariç- hep pozitif düşünüyorum. Geçen sene özelinde de malum birkaç oyuncumuzun gözlerinde inanç yoktu tüm yeteneklerine rağmen ki bunlardan biri de Guduric idi benim gözümde. Hala çok eksiği var ama özgüven oturmuş ve artık hata yapsa da dökülse de maç boyunca oraya takılmıyor. Hülasa bu takım inanılmayı her türlü hak ediyor hocam, inanın...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #738 : 29 Aralık 2018, 14:24:16 »
Bu arada sabah 5'e kadar dün akşamla ilgili youtube'da orda burda video bok püsür ne varsa izledim. Günümüzün en büyük manyaklığı telefon video kaydı fetişizmi sayesinde Datome'nin sanat eserini 6-7 farklı perspektiften izleme şansım oldu, çok zeki ve bu zekası sayesinde sanatsal yapıyor bu işi. Telefon olayının böyle bir güzelliği var ama insanlar anın tadını neden çıkarmazlar bilemiyorum, telefon denilen meret uzuvları olmuş, önümdeki oğlan sanırım maçı canlı yayınladı bir yerlere, son top da dahi hala çekim yapıyordu. Bu arada Obra Baba basın toplantısının sonunda iyi ayar vermiş değerli (?) basın mensuplarına. Yine klişe klişe sorular. İlk ayar Datome-Jordan benzetmesi ile ilgili gelen soruya idi; karşılaştırma yapmak sizin işiniz dedi kapattı baba. İkinci ve daha ağır olan ayarı da kalkarken verdi; hepinize iyi bir yıl diliyorum dedi ve ekledi; "BELKİ  PAZAR GÜNÜ DE BAZILARINIZI BURADA GÖREBİLİRİZ...
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2018, 14:25:53 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #739 : 29 Aralık 2018, 14:49:17 »
bizi fena dövdüler özellikle üçüncü çeyrekte...Hatta Guduric bir ara ağlak surat ifadesine döndü eyvah dedim neyse ki geri adım atmadı...önce üçlük ardından bir tane daha onu da Vesely smaçladı...Ama dün şutları kaçırsa da Boby'deki dassak kimse de yok..Campazzo her boku denedi her seferinde karşılığını aldı...bu adamı gençleştirememek acı
Bir de son set bizim Barcelona'da bjelica ile attığımız basketteki set değil mi..ben mi yanlış hatırlıyorum
Yanlış hatırlıyorsun
Yaşlandın doğal

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #740 : 29 Aralık 2018, 14:49:33 »
Real çok iyi takım, lobileri sağlam, çomar Laso da canavar gibi koç oldu çıktı son yıllarda. Bu takımı yenmek kolay değil, F4 fnalinde oynarsak bence hala favorisi olmayız o maçın. Ama biz bence ligin yine de en korkutucu takımıyız Obra sağ olsun. Real dün çok konsantreydi, çok hırslı ve iyiydi ama yine de yenemediler bizi, bu ligin ağası biziz artık.

Dün için Vesely ve Babi'ye parantez açmak isterim, suratına yediği smaçlardan zerre etkilenmedi, tekinde zaten hemen kodu cevabı, mental olarak müthiş düzeyde, bence olası şampiyonluğumuzun en önemli unsurlarından biri olacak bu. Hem savunmada hem hücumda sıfır konsantrasyon kaybı ve müthiş bir farkındalık ile oynuyor, inanılmaz zevkli onu izlemek.

Babi varsın kaçırsın şutları, Bertansgiller gibi gamsız değil, bilakis rakibin böğrüne böğrüne bilinçli cesaret onun şutları, dün zerre geri adım atmadı ligin belki de en formda gardına ve onun salak hakemler tarafından görülmeyen temaslarına, ki burda çakal campazzo da başarılıydı (paşabahçedeki koçum erdal abi geldi aklıma , onun öğrencisi sanki :D ) . Kostasın yokluğunda takımı gayet iyi taşıdı ve yönetti, taşşakları sahanın her yerine koydu koçum benim.

Gigiye gelince Obra'ya katılıyorum, onun hep böyle olması lazım, Bostancı sahilde dandi adamlarla maç yapmak zorunda kalan Maltepeli triplerinden çıkıp her maç böyle winner olmalı, daha çok maçın içinde olmalı, karar verici, infaz edici olmalı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #741 : 29 Aralık 2018, 14:52:03 »
Gigi mi böyle triplerde
Kötü oynama hakkı yok mu
Yav çok enteresan yorumlar yapıp çok değişik bakış açılarınız da var
Ben insanları vallaha anlamıyorum ya

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #742 : 29 Aralık 2018, 14:53:34 »
Ağbiler bu takım niye güzel :) Videonun 18.50-20-50  süreleri arası

https://www.youtube.com/watch?v=IiE0PxJxz6Y

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #743 : 29 Aralık 2018, 15:03:29 »
Gigi değil tüm oyuncuların kötü oynama hakkı var bu takımda, Gigi'den beklentimiz daha fazlası, Obra Datome, Datome gibi oynarsa her şey güzel olur lafını boşuna etmedi. Gigi harika bi insan, kültürlü, vicdanlı, on numara adam, tam bir takım oyuncusu, abisi, ultra yetenekli, hırslı, vizyoner filan ama sahada daha Sen Benualı gibi değil, daha Çeliktepe Cengizhan Liseli olsun istiyoruz, potansiyelini daha çok sert bir şekilde yansıtsın istiyoruz :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #744 : 29 Aralık 2018, 17:45:19 »
Gigi değil tüm oyuncuların kötü oynama hakkı var bu takımda, Gigi'den beklentimiz daha fazlası, Obra Datome, Datome gibi oynarsa her şey güzel olur lafını boşuna etmedi. Gigi harika bi insan, kültürlü, vicdanlı, on numara adam, tam bir takım oyuncusu, abisi, ultra yetenekli, hırslı, vizyoner filan ama sahada daha Sen Benualı gibi değil, daha Çeliktepe Cengizhan Liseli olsun istiyoruz, potansiyelini daha çok sert bir şekilde yansıtsın istiyoruz :D
Abi çok değişik adamsın :)

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #745 : 29 Aralık 2018, 18:04:38 »
hmmmfffss :D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #746 : 29 Aralık 2018, 19:26:42 »
Abi çok değişik adamsın :)

Çeliktepe mi

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #748 : 29 Aralık 2018, 19:58:35 »
Bu takımla ne kadar gurur duysak azdır. 6 sayı geri düşünce acaba bu sefer yenildik mi diye düşünmedim değil ama bi taraftan da yok yaaa yeneriz diye düşünmeye devam ettim. Bana verdikleri bu inanç galibiyetten çok daha değerli benim için.
Yenildiğinde bile ayakta alkışlamamız gereken bir takıma ve koça sahibiz.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #749 : 29 Aralık 2018, 20:04:19 »
Kostas yokken vesely yokken kritik maçları kazanabilmek te ayrıca güzel. Real CSKA yıldızlar topluluğu ise biz takım yıldızıyız.