Real çok iyi takım, lobileri sağlam, çomar Laso da canavar gibi koç oldu çıktı son yıllarda. Bu takımı yenmek kolay değil, F4 fnalinde oynarsak bence hala favorisi olmayız o maçın. Ama biz bence ligin yine de en korkutucu takımıyız Obra sağ olsun. Real dün çok konsantreydi, çok hırslı ve iyiydi ama yine de yenemediler bizi, bu ligin ağası biziz artık.
Dün için Vesely ve Babi'ye parantez açmak isterim, suratına yediği smaçlardan zerre etkilenmedi, tekinde zaten hemen kodu cevabı, mental olarak müthiş düzeyde, bence olası şampiyonluğumuzun en önemli unsurlarından biri olacak bu. Hem savunmada hem hücumda sıfır konsantrasyon kaybı ve müthiş bir farkındalık ile oynuyor, inanılmaz zevkli onu izlemek.
Babi varsın kaçırsın şutları, Bertansgiller gibi gamsız değil, bilakis rakibin böğrüne böğrüne bilinçli cesaret onun şutları, dün zerre geri adım atmadı ligin belki de en formda gardına ve onun salak hakemler tarafından görülmeyen temaslarına, ki burda çakal campazzo da başarılıydı (paşabahçedeki koçum erdal abi geldi aklıma , onun öğrencisi sanki

) . Kostasın yokluğunda takımı gayet iyi taşıdı ve yönetti, taşşakları sahanın her yerine koydu koçum benim.
Gigiye gelince Obra'ya katılıyorum, onun hep böyle olması lazım, Bostancı sahilde dandi adamlarla maç yapmak zorunda kalan Maltepeli triplerinden çıkıp her maç böyle winner olmalı, daha çok maçın içinde olmalı, karar verici, infaz edici olmalı.