Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205273 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Marco "Bodiroga" Guduriç ...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Marko Guduric 'Yeni Bogdan Bogdanovic' olmuştur..

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Green'de hiç ışık yok. Geleli 2 ayı geçti ve oyunda olduğu anlarda sıkıntı yaşıyoruz. Hani tek bir ışık vermez mi bir oyuncu, vermiyor şu an. Ne savunmada katkısı var ne de hücumda sorumluluk almak konusunda özgüveni var.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
11-31'lik seri ile döndüler ama nefeslerinin yetmeyeceği barizdi.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Green'de hiç ışık yok. Geleli 2 ayı geçti ve oyunda olduğu anlarda sıkıntı yaşıyoruz. Hani tek bir ışık vermez mi bir oyuncu, vermiyor şu an. Ne savunmada katkısı var ne de hücumda sorumluluk almak konusunda özgüveni var.

Diyorum bu takıma gree* soyadlı adam almayacaksın.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Sloukasin geri dönüşü, mellinin özgüvenini geri kazanması, datomenin taşın  altına elini sokmaya devam etmesi, guduric ve vesely nin performanslarını devam ettirmeleri acısından güzel bir maçtı.

Dixon, lauvergne, ahmet, kalinic idâre ettiler.

Green lütfen bizi sasirt. Tek diyeceğim bu.

Iyi ki varsın koç!!!  :)
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2019, 01:39:46 Gönderen: anil7com »
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Geçen hafta Sloukas'sız kazanmıştık. Bu maçın özeti ise Sloukas'ın sahada olduğu anlar ile kenarda olduğu anlar şeklindeydi... O kenardayken organizasyon olarak ciddi sıkıntılar yaşadık. Bu sebeple ben maçın yıldızı olarak Sloukas diyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Lauvergne'i nazar ettik. Bu maça özel değil, sanırım Galatasaray maçından itibaren aynı sahneyi defalarca gördük. Onca ayak hareketi ile boyalı bölgeyi zorluyor fakat topu bir türlü çemberin içinden geçiremiyor, pota altından yakın atışlar bir türlü sayı olmuyor. Kaçırdıkça daha fazla zorluyor ve bu defa oyunun akışı tıkanıyor. Sırtı dönük oyunlardan üst üste iki isabet bulsa rahatlar diye düşünüyorum ama girmiyor bir türlü...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
11-31'lik seri ile döndüler ama nefeslerinin yetmeyeceği barizdi.
Nefes değil esasında. Green, Bobby, Ahmet ve Lauvergne sahadayken yakaladılar, Vesely, Mello, Sloukas, Guduric sahadayken güçleri yetmedi.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Maçın oyuncu bana göre Sloukas. Oyundan düştüğümüz son çeyrekte tekrar oyuna girerek maçı lehimize çeviren oyuncumuz oldu.

Maça gelirsek, bir ara resmen tsunami etkisi gösterip farkı 20 sayı seviyesine çektik. Ama maalesef bu tsunami sonrasında rakibi değil yine bizi etkiledi. Maçı kazandık, maç bitti havası  az daha pahalıya mal oluyordu. Bu tür inişlerin şu zamanda ve böyle atlatılması da ayrı bir avantaj. Bundan gerekli dersleri çıkararak önümüzdeki zamanlarda daha farklı bir anlayışımız olacağı kesin.

Bu güzel geceyi yaşatan herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Performans ve konsantrasyon olarak belki daha %40 50 lerdeyiz ama maç içinde doğru zamanda kemerleri sıkarak kazanmayı biliyoruz. Kazanmaya o kadar alıştırdılarki bizi yenince sevinemiyorum bile. Tebriği ve alkışı sonuna kadar hakeden bir topluluk.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kostas Sloukas için söyleceğim tek bir şey var.Evet istediğimiz noktaya geldik.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Maçın her anında kazanacağımızdan emin olduğum bir maç daha izledim şükür. Valla artık bende maç maç ilerleyip hepsinden keyif almaya bakıyorum))) Zaten büyük resme baktığımda muhteşem takımımla sonuçlardan bağımsız olarak gurur duyuyorum. Başta koç olmak üzere herkese minnettarım bu konuda. Sloukas, datome vesely dixon... Sizleri izlemek büyük zevk. Guduriç gözümüzün önünde büyüyor, her geçen gün biraz daha güven veriyor. Dün bir grogramda guduriçin son çeyreklerde 13/18 üçlük attığı istatistiğini verdiler. Son çeyreklerde %75 üçlük atan bir oyuncuya dönüştü bu sene. Bence verdiği bu takımı yenemezsiniz mesajından dolayı maçın yıldızı guduriçtir.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Obra gidince ne bok yiicez die izledim son çeyreği. Bu seviyeden çakılmamız fena olacak, o yüzden her saniyenin değerini bilelim, etinden sütünden yününden yararlanalım.

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
Ben de yukarikdaki sebeplerden macin adami olarak Sloukas dedim. Az once de usenmeden baktim, eger yanlis hesaplamadiysam Sloukas oyundayken +20 fark yaratmisiz. Takimi gercekten iyi organize etti bu surecte, ve kritik/zor basketler de soktu.

Onun disinda Guduric, Melli, Vesely, Datome baya iyiydi.

Joffrey'de biraz dusus var - umarim toparlar.
Ahmet'in biraz daha konsantre olmasi lazim, pota altinda iyi yerlerde topla bulusmasina ragmen bir kac kolay pozsiyonu bitiremedi. Daha sakin, bir kac pump fake ile ya da daha kuvvetli cikarak rahat bitirebilecegi pozisyonlardi.