Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Khimki Moskova 84-78 Fenerbahçe Beko - Euroleague 17.Maç
« Yanıtla #810 : 07 Ocak 2019, 10:00:05 »
Bein Sports 3'den yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati 20:00.

Üst üste 13. galibiyet için sahaya çıkacağız.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2019, 22:16:07 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Banvit mağlubiyetinin acısını Khimki öder gibi geliyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Shved ve gill, ikiside 1ayı aşkın süredir sakat ve oynamıyolar, ikisi içinde ilk sakatlandıklarında dönüşleri yılbaşı gibi olacak deniyodu ama 4gün önceki maçta 2si de kadroda yoktu. Shved in yokluğunda daha kollektif daha takım gibi oynuyolar topu güzel paylaşıyolar ama ne olursa olsun kağıt üzerinde en iyi 2 adamları şu an sakat gözüküyo. oynamamaları ne olursa olsun hem rotasyon derinliği hem de maça direk etki edebilecek kilit oyuncu bakımından onlar için dezavantaj bizim için avantaj olacaktır. İlk yarıdaki maç hucum agırlıklı skoru yüksek bi maç olmuştu, bu maç daha çok savunma ağırlıklı düşük skorlu bi maç olacaktır diye tahmin ediyorum.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Crew Chief
GARCIA, JUAN CARLOS

Umpire 1
RADOVIC, SRETEN

Umpire 2
PASTUSIAK, PIOTR

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Oyuncular için üzülüyorum falan ama şu çift maç haftaları içimde anlamsız bir mutluluk oluyor.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
işleri ne? oynayacaklar, üzülmeye gerek yok, zaten hepsi adamın dibi hepsi de gayet şevkli oynuyor. çift maç haftaları are the best haftalar. çok özledim ben şimdiden.

banvit soyunma odası acısı kimkiden çıkıcak acıorum adamlara yeminlen.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
maçın saati de güzel. inşallah sonu da mutlu biter.

Bu sene çift maç haftalarını çok iyi geçiyoruz. Gerçi her maç (nazar değmesin) çok iyiyiz bu sene :)
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Oyuncular için üzülüyorum falan ama şu çift maç haftaları içimde anlamsız bir mutluluk oluyor.

İyi niyetle ve takımı sevdiğiniz için söylediğinizi biliyorum ve zaman zaman ben de "yorgunluk, dinlenme" gibi cümleler kuruyorum. 

Ama şu var ki 56 yaşında birisi olarak Mayıs ayından Ekim ayına kadar neredeyse 2 saate yakın ve her gün plaj voleybolu oynuyorum.

Sistemli antrenman ve ısınma yapmadan 56 yaşında birisi olarak kum zemin gibi ağır bir ortamda ben o performansı gösteriyor ve en ufak bir yorgunluk hissetmediğim gibi ertesi günü iple çekiyorsam, 25 li yaşlardaki ve düzenli çalışma ve beslenme ile basketbol oynayan bu çocukların çift maçmış, yorgunlukmuş gibi bahaneleri ağızlarına almaması gerekiyor :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
İyi niyetle ve takımı sevdiğiniz için söylediğinizi biliyorum ve zaman zaman ben de "yorgunluk, dinlenme" gibi cümleler kuruyorum. 

Ama şu var ki 56 yaşında birisi olarak Mayıs ayından Ekim ayına kadar neredeyse 2 saate yakın ve her gün plaj voleybolu oynuyorum.

Sistemli antrenman ve ısınma yapmadan 56 yaşında birisi olarak kum zemin gibi ağır bir ortamda ben o performansı gösteriyor ve en ufak bir yorgunluk hissetmediğim gibi ertesi günü iple çekiyorsam, 25 li yaşlardaki ve düzenli çalışma ve beslenme ile basketbol oynayan bu çocukların çift maçmış, yorgunlukmuş gibi bahaneleri ağızlarına almaması gerekiyor :)

Hocam siz de bilirsiniz ki yolculuk yoruyor, şimdi bazen diyoruz melih ..vs niye oynamıyor lig maçlarında ama onlar da aynı yolculuğu yapıyorlar onun için turnuvalarda rahat oluyor ama uçağa bin in otele yerleş salona gel ..vs bunlar fiziksel ve mental olarak maçtan daha yıpratıcı konular.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2019, 12:02:53 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu
« Yanıtla #819 : 08 Ocak 2019, 12:10:47 »
Euroleague'de olası bir Final Four maçında karşılaşmamızı istemediğim tek takım Efes. Şu an dünya üzerinde hiçbir takım bize karşı Efes kadar motive olmuyor,hırs yapmıyor ve artık sık sık yeniyorlar bizi.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Civa, yolculuğun yorması konusuna katılıyorum. Hele ki uçak yolculuğunu hiç sevmeyen birisi olarak asla ben o psikolojiyi kaldıramazdım. Sporculardan böyle mazereti olan varsa kesinlikle anlayışla karşılarım.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Neticede bir yerde kaybedicez, o maç bu maç olabilir. Yeniliriz 8)

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Neticede bir yerde kaybedicez, o maç bu maç olabilir. Yeniliriz 8)
Hahahaha.. tebrik ediyorum bu totemi ve istikrarını
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Crew Chief
GARCIA, JUAN CARLOS

Umpire 1
RADOVIC, SRETEN

Umpire 2
PASTUSIAK, PIOTR

... radovic gelmis maca...adi herif..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
BOST, MARKOVİC
JENKINS, VIALTSEV
CROCKER, GREEN
ZUBKOV , MONIA
THOMAS, MICKEY

GİLL VE SHVED olmadan bize rakip olabilmeleri bence cok zor...cok cok iyi sut atmaları lazım canaria deplasmanı gibi..

normal sartlarda ozellkle pota altında ezmemiz lazım..
lauvergne iyi mac cıkarır umarım.

bu arada green in iyi oynadıgı bir mac olsun istiyorum ozellikle...

cok erken maıc kopartırız gibime geliyor acayip isler ve hakemler olmazsa.