Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204305 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Ynt: Zalgiris Kaunas 75-82 Fenerbahçe / Euroleague 3.Hafta Maçı
« Yanıtla #105 : 20 Ekim 2018, 00:08:22 »
8 Aralık'a kadar oynayacagımız 16 maçın 12 si deplasmanda lig+euroleague birlikte.Bu maçlara Türk Telekom ve bu maçı da dahil ettiğimizde 18 maç 14 deplasman ediyor.İlk 2 maçı kayıpsız atlattık zor bir fikstüre girdik umarım güzel bir şekilde çıkarız.Aralık ayından sonra antremanlarla birlikte bir üst seviyeye geçeriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #106 : 20 Ekim 2018, 01:20:40 »
Vesely artık soğuk savaş içerisinde sakin kalmayı öğrenmiş gibi. Bu sene çok başka kafaca. Bu arada euroleague resmi sitesindeki sayı, ribaund, blok, asist ve top çalma kulvarlarındaki ilk beş yani toplamda 25 kişilk isim listesinde tek bir oyuncumuz yok. Müdhiş bir şey bu :)

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #107 : 20 Ekim 2018, 01:35:34 »
Vesely artık soğuk savaş içerisinde sakin kalmayı öğrenmiş gibi. Bu sene çok başka kafaca. Bu arada euroleague resmi sitesindeki sayı, ribaund, blok, asist ve top çalma kulvarlarındaki ilk beş yani toplamda 25 kişilk isim listesinde tek bir oyuncumuz yok. Müdhiş bir şey bu :)
Benimde dikkatimi çekti istatistiklerde oyuncumuz olmaması. Sadece index rating de vesely var.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #108 : 20 Ekim 2018, 02:01:05 »
Franchesco totti pasi nedir ya :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #109 : 20 Ekim 2018, 02:17:27 »

İnanır mısın bunu yazmaya gelmiştim ben de.

Özellikle sayı, ribaunt ve asist önemli. Bu üçünde ilk 5'te hiç oyuncumuz olmadan kazanmaya devam ettikçe her şeyi doğru yapıyoruz demektir. Topluca ribaunt, topluca asist ve topluca sayı. Dağılımlar ne kadar dengeli olursa o kadar iyi. Shved 40 sayı atsın, Tavares 20 ribaunt yapsın, Calathes 20 asist yapsın. Bazı oyunculara bağımlı olan takımlar elbet yolun sonunda çıkmaz sokağa girer.

Sloukas 90'ların Petar Naumoski'si gibiydi bugün. Kaptan köşkümüzde o var ama direkt bağımlı değiliz. Khimki maçında Dixon almıştı sorumluluğu. Her maç, hattâ her periyot değişebiliyor bu.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Ynt: Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe / Euroleague 3.Hafta Maçı
« Yanıtla #110 : 20 Ekim 2018, 07:52:09 »
Bizim taraftarımız da maça konsantre olunca çok iyi oluyor ama, şu Zalgiris taraftarları bir başka... Tek kelimeyle, Muhteşemler. Belgradta da şahit olduk, o kadar organizeler ki, orkestra şefsiz senfoni orkestrası gibiler. Tek renk kıyafetler (ama tek tük farklar bile yok), ağız birliği edilip söylenen marş ve şarkılar, saha üzerinde baskı kurmalar, ne ararsan var! Geçen sene Oly Play Off unda, mest ola ola izlemiştim seriyi.

Sözün özü şu ki; taraftarın, takımı nasıl ittiğinin vücut bulmuş hali...

NOT: (Tahmin edin ben nereliyim :) )

hep bir zalgiris deplasmanı hayal ederdim ve dün gece gerçekleşti. taraftarları eurolegue ortalamasının bayağı üstünde olsa da bende hayal kırıklığı yarattı. milli maçlardaki performanslarının uzağından bile geçemediler bence. veya ben beklentiyi biraz yüksek tuttum; bilemiyorum.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : 20 Ekim 2018, 08:32:29 »
Daha 3 maç sonunda belli oldu ki koskoca Euroleague sezonu sadece Fenerbahçe, CSKA ve Real haricindeki dördüncü F4 takımını belirlemek için oynanacak.

Barca, Oly, Pao ve Maccabi gibi eskinin devleri her sezon olduğu gibi yine boşa para saçmışlar, hiçbirinden bir nane olmaz. Belki sezon ilerledikçe Baskonia ve Zalgiris bir tempo yakalar.

Güç dengeleri anlamında bu 3 takımın bu kadar net ayrışması ve ligin böyle bir kısırdöngüye girmesi gelecek için hiç hoş değil...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : 20 Ekim 2018, 10:54:28 »
biraz da bu hocanın mevcut düzende yaptırmak istediği hatta bizim takım için en ideal senaryo
her maçın o anki durumuna göre kahramanı farklı oluyor.
o yüzden her oyuncunun devamlı hazır olmasını istiyor.
bizim gibi takımlarda x faktör çok belirleyici oluyor.
dün akşam da Ennis çok kritik anlarda çok güzel işler yaptı.
kostas jan gigi melli jofreyy vs zaten devamlı skor ve oyuna katkı yapan isimler. daha çok süre de alıyorlar.
işte x faktörler çıktıkça daha da tahmin edilemez biz takım olup çıkıyoruz.
hangi oyuncumuzu nasıl durduracaklar
yoksa Zalgiris maç genelinde gerçekten hem çok sert oynadı hem de yüzdeli hücum etti ama ona rağmen güçleri yetmedi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #113 : 20 Ekim 2018, 12:04:29 »
Disiplin ve yurdum insanı. Eğlenmemiz, üzülmemiz her şey abartı üstüne kurulu...

https://www.youtube.com/watch?v=FgKWQbl8YtY

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #114 : 20 Ekim 2018, 13:07:25 »
Daha 3 maç sonunda belli oldu ki koskoca Euroleague sezonu sadece Fenerbahçe, CSKA ve Real haricindeki dördüncü F4 takımını belirlemek için oynanacak.

Barca, Oly, Pao ve Maccabi gibi eskinin devleri her sezon olduğu gibi yine boşa para saçmışlar, hiçbirinden bir nane olmaz. Belki sezon ilerledikçe Baskonia ve Zalgiris bir tempo yakalar.

Güç dengeleri anlamında bu 3 takımın bu kadar net ayrışması ve ligin böyle bir kısırdöngüye girmesi gelecek için hiç hoş değil...

Bence gecmis donemlerden cok da farkli degil. Eskiden biz top8 hayalleri kurdugumuz icin rakipler bize dev gibi geliyordu. Simdi biz bu ligin ağasiyiz ve eski ağalar kuculdu. Gecmis donemlerde de 5 yillik periyotlar icinde iki yada 3 takim F4 un gediklisiydi. Cska zaten 15 senede bir kez iskalamis. Reyis Paodayken duzenli olarak F4 oynardi etti iki. Barca bir donem Baskonia eski adiyla Tau bir donem Oly bir donem surekli F4 yapip Pao ve Cskaya katildilar. Arada Siena ve Partuzan gibi surprizler cikiyordu simdi de Zalgiris Kuban Baskonia  gibi surprizler cikiyor. Cok bir sey degismedi yani. 4. F4 adayi icin ciddi bir rekabet var Pao Oly Baskonia Zalgiris hatta Efes isin icinde.

Gecmis donemleri kiyaslarken siklikla yapilan bir hata var. Cok genis bir eski donemi ele alip cok sayida iyi takim var zannediliyor. Halbuki 10 sene once Real.piyasada yoktu Barca cok saglam durumda degildi,Oly simdilerin milanosu gibi para harcayip babayi alan bir durumdaydi. Siena simdilerin Baskoinasi gibiydi. Tau Cska Pao vardi . 5.sene onceki donemde ise Cska Oly ve Barca vardi Simdilerde de biz Cska ve Real var. Her donem 2-3 F4 katilimcisini sezon basi kafadan sayabiliyorduk.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #115 : 20 Ekim 2018, 13:21:30 »
Maçın yıldızında oyum Sloukas a.
Ennis de iyi katkı verdi ama belkide kendisinden beklentiler düştüğü için bize öyle göründü. Kostas direksiyonu eline alıp fişi çekti ikinci yarıda.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #116 : 20 Ekim 2018, 13:28:44 »
Ennis dün bana ürkek ve güvensiz gözüktü, bu halde bu katkıyı verdiğini görünce kendine güveni gelecektir diye düşünüyorum, çok daha net oynayabilir, nba'da çok ağır ve hantal geliyordu bana, EL'de hiç öle gözükmüyor, NBA-EL fizik farkı YİNE çok artmış :(

Slukas ona güvendiğimiz kadar oynamaya nihayet başladı, sıra Melih'te.

Enfes bir takım oyunumuz var, rahmetli Tarkanian'ın amip savunmasını bir üst seviyeye çıkardık hem hücum hem savunmada amip gibiyiz ancak hala içimizden net bir 2 çıkarmamız lazım, hadi Guduric hadi Melih ya :D

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #117 : 20 Ekim 2018, 13:43:10 »
  Ben oyumu Gigi'ye verdim en kritik anlarda elleri titremedigi için.Kostas artık 1. guard olduğunun farkında gibi oynamaya başladı nihayet.Umarim Pana ya gitmez tam beklediğimiz seviyeye gelmişken  :'(
  Yeni transferlerimiz katkı verirken bazı eskilerimizin yeni transfer gibi oynaması can sikicı umarım toparlarlar.

Çevrimdışı theo

• Üye
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #118 : 20 Ekim 2018, 21:30:35 »
Benimde dikkatimi çekti istatistiklerde oyuncumuz olmaması. Sadece index rating de vesely var.

evet doğru oyuncmz yok ama takım istatistiklerine baktığımız vakit hemen hemen her istatistikte ilk 4 içindeyiz.doğru yoldayız ;)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe / Euroleague 3.Hafta Maçı
« Yanıtla #119 : 20 Ekim 2018, 22:02:56 »
hep bir zalgiris deplasmanı hayal ederdim ve dün gece gerçekleşti. taraftarları eurolegue ortalamasının bayağı üstünde olsa da bende hayal kırıklığı yarattı. milli maçlardaki performanslarının uzağından bile geçemediler bence. veya ben beklentiyi biraz yüksek tuttum; bilemiyorum.
Size hak veriyorum, o kadar yazdik ettik, dun aksam yazdigim kadar cikmadi. Bunlara final four ucunculugu yetmis :p
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis