Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204601 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe 88-84 Bayern München / Euroleague 5.Hafta Maçı
« Yanıtla #225 : 02 Kasım 2018, 07:19:30 »
Vesely zaten dalaşı seven bir adam, Antiç’ten öğrendikleriyle bir seviye daha yükselmiş. Sik kafalı Williams sayesinde herkes havaya girdi. Hem maçı kaybetti hem de bir ton küfür yedi, oyuncunun salağı da karşı takımdaysa bir ayrı güzel oluyor.
Obra baba taraftara da güzel ayar verdi. Mal mal oturacaksan git evinde seyret maçı.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2018, 07:21:20 Gönderen: colossus35 »

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #226 : 02 Kasım 2018, 11:30:24 »
Beklediğimden çok zorlandık. Bundan dolayı önemli bir galibiyetti. İç sahadaki maçları kayıpsız atlatmak önemli.

Ben açıkçası takımın CSKA-REAL-OLY-PAO ile oynayacağı maçları merak ediyorum. Bakalım nasıl reaksiyon gösterecekler. Haftaya Baskonia deplasmanı ile başlamak üzere çok zor bir fikstüre giriyoruz. 6 maç 5 zor deplasman. Böyle bir fikstür ben hiç görmedim :)

Baskonia (D)
Olympiacos Piraeus (D)         
Darussafaka    
Maccabi (D)
FC Barcelona Lassa (D)   
Panathinaikos (D)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #227 : 02 Kasım 2018, 12:20:14 »
Beklediğimden çok zorlandık. Bundan dolayı önemli bir galibiyetti. İç sahadaki maçları kayıpsız atlatmak önemli.

Ben açıkçası takımın CSKA-REAL-OLY-PAO ile oynayacağı maçları merak ediyorum. Bakalım nasıl reaksiyon gösterecekler. Haftaya Baskonia deplasmanı ile başlamak üzere çok zor bir fikstüre giriyoruz. 6 maç 5 zor deplasman. Böyle bir fikstür ben hiç görmedim :)

Baskonia (D)
Olympiacos Piraeus (D)         
Darussafaka    
Maccabi (D)
FC Barcelona Lassa (D)   
Panathinaikos (D)

Bu nasıl fikstür böyle yav. Hazırlayan kimse onun ben elinin ayarını seveyim.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #228 : 02 Kasım 2018, 12:32:06 »
Vaay harbiden nasıl fiksturmus.Oldu olacak ilk 15 hafta deplasman son 15 hafta icerde yapsalarmıs.

Macın yıldızı bence Datome ile Sloukas ama bugun savunmada en ufak varlık gosteremedik.Tek guzel taraf kazanmıs olmamız keske Efes macını da boyle oynayıp kazanabilseydik.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #229 : 02 Kasım 2018, 13:44:35 »
Çok keyifli bir euroleague maçı oldu
hücum olarak zevkli bir maç izledik.
Derrick kardeşimiz tarafatara hadi hadi diye el yapınca tüm salon çıldırdı o saatten sonra ortam çok daha güzel hal aldı..
keşke maç başından beri rakip ne olursa olsun aynı agresiflikte olabilsek o zaman çok daha keyifli maçlar izleyebiliriz.
takım halinde çok keyifli hücum ettik.
116 pır var. zaten bu alanda geçen seneye göre çok yol kat ettik , şu an için savunma biraz daha ikinci planda , yeni oyuncular yeni sistem vs onun oturması zaman alacaktır ama hücumda maşallah akıyoruz .
Allah nazarlardan saklasın
Guduriç son çeyrek kendisinden beklenilen o cluth zamanlarda korkmama mevzusnu aştı ve çok krtirik 3 tane şut soktu..
zor bir deplasman turunu çıkıyoruz.. 4 galibiyet 2 mağlubiyet bekliyorum
kimlere yeniliriz onu bilemiyorum ama :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #230 : 02 Kasım 2018, 14:08:58 »
İstatistik olarak Datome ama oyuna gereken yerlerde Vesely, Sloukas ve Guduric de ağırlıklarını koydular. Vesely ve Sloukas zaten bunu yapan adamlar, bu sebeple Guduric e oy vermek isterdim. O olmayınca Oyumu Datomeden yana kullandım :)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Baskonia - Fenerbahçe, THY Euroleague maçı 9 Kasım 2018 Cuma günü BeinSports 3, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:30.

Oly, Real ve Bayern'e yenilmelerini yadırgamıyorum (Bayern'i bize karşı görünce iyi takım olduklarına dair görüşüm netleşti) Zalgirisi hazırlıksız yakaladılar ve kazandılar. Baskonia ile deplasmanda karşılaşılabilecek en iyi zamanlardan birinde oynuyoruz.

Havaya sokmadan, disiplinli bir oyunla, özellikle 3. çeyrekte dikkatli olarak, basıp geçmemiz lazım. Çok zor bir sürecin ilk maçı başlıyor...
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2018, 00:53:47 Gönderen: kenz »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
kendi sahalarında farklı oynayan seyircisi ile hakemi baskı altına alan, sonra da rakibi ni döve döve maçı alan bir takımdı. ilk defa geçen sene bunu değiştirmiştik. ama bizim takımın eşiğini görüp tartabileceğimiz maçlardan biri. zor maç. maçın içinde savrulma yaşamazsak alırız gene ama guduriçten katkı almamız şart.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
kendi sahalarında farklı oynayan seyircisi ile hakemi baskı altına alan, sonra da rakibi ni döve döve maçı alan bir takımdı. ilk defa geçen sene bunu değiştirmiştik. ama bizim takımın eşiğini görüp tartabileceğimiz maçlardan biri. zor maç. maçın içinde savrulma yaşamazsak alırız gene ama guduriçten katkı almamız şart.

Kesinlikle katılıyorum ve ek olarak 3.çeyrek sıkıntımıza green fayda eder umarım diyorum.
Fenerbahçe!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Baskonia, bu sene geçen seneye göre daha farklı bir takım
Biraz daha uzunları devreye sokarak oynuyorlar. Her iki takımın da uzun oyuncuları atlet ve iyi
Burada kısa ve oyun kurucular fark yaratacak
Kostas ile rakip pglerin çok baş edebileceğini düşünmüyorum
Rib konusunda bizden iyi durumdalar.
Çok absürt hücüm etmezsek kazanırız

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
1.72 - 2.15 ile Baskonia favori gösterilmiş.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Son maçlarda ribaund konusunda çok kötüydük bu maç özelinde kısaların yardım etmesi şart yoksa çok zor alırız bu maçı.Pota altları en iyi oldukları yer Vesely-Lauvergne ve özellikle Melli'den iyi katkı almamız lazım.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Türkiye Basketbol Süper Ligi 2018-19
Euroleague 2018-19

Bu 2 başlık neden kilitli?

Neyse, dün izleyenler de görmüştür. Gran Canaria-Anadolu Efes maçındaki parkenin hâli nedir öyle? Hemen her pozisyonda Efesli bir oyuncu kaydı. Shane Larkin ısınırken dizinden sakatlandı parkeler yüzünden. Efesli oyuncularda bâriz bir korku vardı, son 3 dk.da konsantre olup zorla kazandılar. Bence rahatça kazanırlardı. Gran Canaria mevcut hâliyle Eurocup'ta bile bir şey yapamaz.

Umarım G.Canaria deplasmanına gittiğimizde o parkeler başımıza belâ olmaz, Euroleague yönetimi nasıl izin veriyor hayret.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
maça dair tek endişem hunharca çığlık atan kadın.
Zira tv başında bile hiç çekilmiyor.
Attığımız her sayının içinde patlaması dileğiyle  8)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Baskonia, bu sene geçen seneye göre daha farklı bir takım
Biraz daha uzunları devreye sokarak oynuyorlar. Her iki takımın da uzun oyuncuları atlet ve iyi
Burada kısa ve oyun kurucular fark yaratacak
Kostas ile rakip pglerin çok baş edebileceğini düşünmüyorum
Rib konusunda bizden iyi durumdalar.
Çok absürt hücüm etmezsek kazanırız
Porier in omuzundan sorunu olduğunu yazmışlar interbaskette.