Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204622 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Türkiye Basketbol Süper Ligi 2018-19
Euroleague 2018-19

Bu 2 başlık neden kilitli?

Haftalık maç konusu açılıyor. Fakat bazı yorumlar o genel başlıklara, bazıları ise haftalık maç konusuna yazılıyor. Ki zaten bir sonraki hafta yeni başlık açılınca eskileri taşıyoruz o genel başlığa. Bu sebeple genel konu başlıkları kilitlendi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Haftalık maç konusu açılıyor. Fakat bazı yorumlar o genel başlıklara, bazıları ise haftalık maç konusuna yazılıyor. Ki zaten bir sonraki hafta yeni başlık açılınca eskileri taşıyoruz o genel başlığa. Bu sebeple genel konu başlıkları kilitlendi.

iyi de abi Euroleagueteki diğer maçlarla ilgili yazmak istediğimizde ne yapıcaz? Meselâ Gran Canaria'nın parkeleri mevzusunu yazacak yer bulamadım dünden beri, geldim buraya yazdım mecburen. Bir sıkıntı yok mu bu konuda?

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
öldük öldük dirildik ama sonu güzel bitti.  emeği geçen herkesin emeğine sağlık.  maçın oyuncusu Kalinic diyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Çok zor bir deplasmanı kayıpsız atlattık. Oyuncuları ve reisi tebrik ediyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Çatlıyordum heyecandan. Allah'a şükür zor fikstürün ilk maçını kazandık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
O kadar sopa, kötek, kafa göze karşı alınan galibiyet büyük iş. Rakip seyirci gerçekten sinir bozucu, maç boyunca sövdüm ama keşke bizim salonda böyle olabilse :( Guduric'in 3 kritik hücumu çok güzel yönlendirmesi sevindirici. Öte yandan sadece bu maç özelinde değil sezon genelinde Vesely'nin mental değişimi çok mutlu ediyor beni. Zorlu dönemece girerken galibiyetle başlamak iyiydi. Granger'a da çok üzüldüm. Umarım çok kötü değildir dururmu...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
iyi de abi Euroleagueteki diğer maçlarla ilgili yazmak istediğimizde ne yapıcaz? Meselâ Gran Canaria'nın parkeleri mevzusunu yazacak yer bulamadım dünden beri, geldim buraya yazdım mecburen. Bir sıkıntı yok mu bu konuda?

Diğer takımlar için ayrı başlık mevcut:
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=1772.300

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Janning hayatının en kötü şut performansına bugün imza attı sanırım, maç boyu kaçırdı durdu. Merak edip baktım şimdi de 1/11 üçlükle oynamış. Ellerine sağlık:) bileği bugün düzgün olsaydı bu atmosferden çıkamayabilirdik.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Diğer takımlar için ayrı başlık mevcut:
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=1772.300

Sonradan hatırladım bu başlığı:) parantez içindeki yazı yanılttı beni. Oysa bildiğim de başlıktı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kazanacağımız çok bariz belliydi ilk periyot baş başa geçtikten sonra bu maçı alacağımızı biliyordum Hakemler ilk 3 periyot Biraz bizi doğradı Ama son periyotta laboral doğradı güzel dengelidiller laboral böyle hücum ederek bizi yenemez

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Maçın yıldızı: Kalinic. (Diğer dedim.)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Maçın yıldızı: Kalinic. (Diğer dedim.)
Maçı izlemedim. 2/6 saha içi ve 7 verimlilik ile oynadığını görüp ankete koymamıştım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Maçı izlemedim. 2/6 saha içi ve 7 verimlilik ile oynadığını görüp ankete koymamıştım.

İstatistik olarak haklısın hocam ama hani karakter koymak denir ya... Geri adım atmamak... Hep maçın içinde kaldı...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
maçın sonlarında neden Boby oyundan çıkıp Kostas girdi diye düşündüm çünkü Boby ile oyunu dengeye getirebildik

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
maçın sonlarında neden Boby oyundan çıkıp Kostas girdi diye düşündüm çünkü Boby ile oyunu dengeye getirebildik

Bize maçı kazandıran olay da, maçın son saniyelerinde  Kostas'ın aldığı ribaund sonrası kendisine yapılan sportmenlik dışı faul oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.