Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204708 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Takım fazla bir şey oynamazken Joffrey hem enerjisi hem yetenekleriyle bizi maçta tuttu. Bu maça kadar bizim potaya üçlük çizgisinin gerisinden ne atılsa giriyordu, bugün normalden de fazla kaçtı.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
vesely geldiğinden beri hiç bu kadar olgun oynamamıştı, ha keza sloukas ta bu sezon gayet iyi. kalinic hemen hemen her maç aynı disiplin ve hırla mücadele ediyor asla geri adım atmıyor, datome ilk geldiği yıl gibi, o zamanki geri çekilip attığı şutları değiştirdi, şimdi daha da durdurulamaz bir noktaya gidiyor, gelelim guduriçe, bence zaman zaman batırsa da gene maçın sonunda sorumluluk almaya çalıştı, bir veselye bir de lavergne attırdığı basketler de müthiş savunmayı okudu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maçın sonlarında neden Boby oyundan çıkıp Kostas girdi diye düşündüm çünkü Boby ile oyunu dengeye getirebildik
Savunma yüzünden biraz çok ve iyi switch yaptık ve riske etmek istemedi
Kostas ile de bitirdi zaten

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Maçın yıldızı: Kalinic. (Diğer dedim.)

Dilimizi isiralim ama bu sezona bomba gibi basladi....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Kaybettiğiimiz maçlarda buralar yıkılırken bazen sayıyorum hatta üşenmeyip, kaybettiğiimiz zaman 10 12 mesaj üst üste atan oluyo, çok da iyi oynamadan taş gibi bi deplasmandan galibiyetle çıkmışken ileti sayısının 2sayfada kalması çok ilginç, kazanmaktan degil kaybetmekten keyif alıyo gibiyiz. 😁 Ha bende kaybedince sitemimi muhakkak iletiyorum amA bunu 10 ileti ile yapmıyorum yada sadece o anlarda ortaya çıkmıyorum 😁 boyle bi deplasmandan çok da iyi oynamadan  oyun karakterimizle birlikteliğimizle dimdik çıkmak gelecek adına yolumuz tekrar baskonia ya çıkması adına bence güzel bi maçtı...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

CanCan

• Ziyaretçi
Baskonia bu gidişle F4'u rüyasında görür. Çabuk havlu atsalar bari ? Taraftarları aldıkları biletleri satsınlar, onları alalım  ;D

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Baskonia bu gidişle F4'u rüyasında görür. Çabuk havlu atsalar bari ? Taraftarları aldıkları biletleri satsınlar, onları alalım  ;D
Dur daha, önce biraz çelme taksınlar diğer takımlara:)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Baskonia gibi zor bir deplasmanda kazanmak sevindirici.

Daha yüksek skorlu beklesem de, tahmin ettiğim gibi kazananın 2-3 sayıyla belirlendiği bir maç oldu.

Baskonia genelde transfer konusunda devamlılığı olan bir başarıya sahip bir organizasyondu fakat bu sene (en azından şu ana değinki görüntüye göre) o başarıyı yakalayamadılar gibi görünüyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Baskonia, aynı zalgiris gibi, basketbol kültürü ve kendine ait bir ekolü var ama her seferinde aynı başarıyı yakalamak zor. Vildoza ve Garino mesela, pek de tutmamışlar sanki.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Kaybettiğiimiz maçlarda buralar yıkılırken bazen sayıyorum hatta üşenmeyip, kaybettiğiimiz zaman 10 12 mesaj üst üste atan oluyo, çok da iyi oynamadan taş gibi bi deplasmandan galibiyetle çıkmışken ileti sayısının 2sayfada kalması çok ilginç, kazanmaktan degil kaybetmekten keyif alıyo gibiyiz. 😁 Ha bende kaybedince sitemimi muhakkak iletiyorum amA bunu 10 ileti ile yapmıyorum yada sadece o anlarda ortaya çıkmıyorum 😁 boyle bi deplasmandan çok da iyi oynamadan  oyun karakterimizle birlikteliğimizle dimdik çıkmak gelecek adına yolumuz tekrar baskonia ya çıkması adına bence güzel bi maçtı...
Bu konu benimde dikkatimi çekti. Lig, el farketmeksizin kazandığımız ve kaybettiğimiz her maç 1 mesaj yazmaya çalışıyorum.
Sezon içinde tabiki mağlubiyetler olacaktır, önemli olan sezon sonunda her iki kulvarda da finalde olmak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben sotede bekliyorum)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Olympiacos Piraeus 72-73 Fenerbahçe / Euroleague 7.Hafta Maçı
« Yanıtla #266 : 12 Kasım 2018, 12:30:16 »
Olympiakos - Fenerbahçe, THY Euroleague maçı 15 Kasım 2018 Perşembe günü BeinSports 3, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00. Maçın saatine bakınca, yensek de yenilsek de uyku tutmayacağı kesin :)

Çok zor maç olacak. Rakibin, Milano' dan neredeyse 100 sayı yemesi ve CSKA - Pana malubiyetleri nedeniyle, çok agresif olması muhtemel bir maça çıkacağız. Sayı (Çok afedersiniz! "sidik") yarışına girdikleri maçları farklı kaybettiler. CSKA maçı harika bir mücadeleydi, az farkla kaybettiler. Bizimle de kora kor savaşmak isteyeceklerdir, yüksek skorlar olmayacak sanırım.

En büyük kozumuz pota altımız olacak. Melli hafta sonu dinlendi. Lauvergne giderek takıma ısınıyor, Sloukas ve Vesely çok formdalar. Kalinic harikalar yaratmıyor ama, müthiş katkı veriyor, ondan şu an daha fazlasını istemek haksızlık olurdu. Datome istikrarını devam ettirecektir. Asıl soru Guduric, Bobby, ve Melih ten ne alabileceğiz.

Veee, Erick Green... Oly için eski dost ama düşman olma zamanı. Bu maçta acaba yeterli süre alırsa, nasıl bir karaktere sahip olduğunu görebilecek miyiz!!??
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2018, 19:30:00 Gönderen: kenz »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Olympiacos Piraeus - Fenerbahçe / Euroleague 7.Hafta Maçı
« Yanıtla #267 : 12 Kasım 2018, 14:00:18 »
Milutinov'u döndürmeyin :)

Şaka bir yana rakibe hücum ribaundlarını vermezsek Oly hücumda saçma sapan bir gün geçirmediği takdirde kazanırız. Kaybetme ihtimalimiz hiç de az değil, umarım kazanır yolumuza devam ederiz.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #268 : 12 Kasım 2018, 15:23:20 »
Genelde totem yapmayı çok severim ama kendi adıma fiksture baktığımda genelde yunan deplasmanlarını kafamda kaybedilecekler listesine yazarım. Saçma kötü ağır farklı bi maglubiyet almazsak niye kaybettik demem kendi kendime. Kırılgan sallantılı bi dönemden geçiyolar son 4 maçın 3üünü kaybettiler euroleague de. Üst üste kayıp üzerilerinde hem ekstra motivasyona hem de bi strese yol acacaktır. Ribaundlara ve top kayıplarına dikkat edersek kafa kafaya gecen bi maç olacaktır.
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 15:23:44 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #269 : 12 Kasım 2018, 16:05:20 »
Sloukas başta olmak üzere Vesely ve Jeffrey erken faul problemine girmezse fazla sorun yaşamayız diye düşünüyorum. En azından kafa kafaya gider ve maçın sonları kazananı belirler.  Umarım ekstra şeyler yapamazlar ve kazanan biz oluruz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.