Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204739 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Maccabi:70 Fenerbahçe:74 / Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #300 : 23 Kasım 2018, 12:19:10 »
Geç kaldık sorunlar vardı.
Kemal ve umut çözdüler
Maçın yorumunu yapalım
1 yıldır forumun sponsoru umut dostuma ayrı teşekkür ediyorum

Forum için katkılarınızdan dolayı teşekkürler. @ayhan @Bogdan Bogdanovic @Cem Ağrak
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2018, 12:20:15 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #301 : 23 Kasım 2018, 12:23:37 »
Maccabi beklenilenden sert ve konsantre oynadı. Son periyot Guduriç'in fantastik hücum performansı olmasa yenilmiştik. Bizim yapmamız gereken galibiyetin keyfini çıkartmak. Koç ve oyunculara gelince, bu maç için ciddi bir değerlendirme yapacakları aşikar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #302 : 23 Kasım 2018, 12:25:20 »
yorumcular sanki takım da problem varmış gibi yorumluyorlar, ben öyle düşünmüyorum, biz deplasmanda uzun süredir yenemediğimiz olimpiakosu maccabiyi ve baskonia yı (geçen sene yenmiştik, ama aynı zor deplasman) üst üste yendik. takım karakteri açısından çok önemli göstergeler vardı. keşke ennis finallarden 2 ay önce iyileşse de takıma erken katılsa.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #303 : 23 Kasım 2018, 12:55:45 »
Forum için katkılarınızdan dolayı teşekkürler. @ayhan @Bogdan Bogdanovic @Cem Ağrak

Ben birşey yapamadım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #304 : 23 Kasım 2018, 13:13:06 »
İnsanlarda normal sezon için oynayacağımız her maçı kazanmamız gerekir psikolojisi var
Beklenti böyle olunca galibiyetin bile keyfine varamıyoruz
Elbette yenileceğiz ama henüz değil 😎

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #305 : 23 Kasım 2018, 13:52:03 »

Ben birşey yapamadım :)

@umut Beyi unutmuşum yazmayı.
@ayhan, sizin de gelecekteki katkılarınız için şimdiden etmiş olalım :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #306 : 23 Kasım 2018, 14:03:28 »
Koçun önce kostas sonra da takımı temiz bi silkelediği mola anı, muhtemelen bi çok görsel medya, sosyal medya vb yerlerde uzun yıllar kullanılacaktır 🤣

"All the life you wait for me, any all of you!"

Koç dün gece fena titretti...

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #307 : 23 Kasım 2018, 15:24:38 »

@umut
+1907
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2018, 15:25:23 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #308 : 23 Kasım 2018, 15:39:44 »
Koçun önce kostas sonra da takımı temiz bi silkelediği mola anı, muhtemelen bi çok görsel medya, sosyal medya vb yerlerde uzun yıllar kullanılacaktır 🤣

saygıdan önümüzü ilikledik biz de TV başında :)
Fenerbahçe!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #309 : 23 Kasım 2018, 15:55:24 »
Maç sırasında forum açık olsaydı çok büyük eğlence çıkardı
ilk yarı bitiminde burada edilecek lafları düşünemiyorum bile :)
sonra 2. yarı da büyük keyifi olurdu
maç sonrası da ben çok eğlenirdim :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #310 : 23 Kasım 2018, 23:15:59 »
2 numaradan katkı aldığımız an nerede kim olursa olsun kazanamayacağımız maç yok.

Tansiyonu ya da zorluk derecesi yüksek deplasmanları oynamak konusunda çok uzmanlaştık. Maccabi son senelerin en kötü kadrosuna sahip olsa da yüksek tansiyon ve seyirci gazıyla öyle bir saldırdılar ki çıtkırıldım CSKA çıkamazdı buradan meselâ.

Maccabi berbat bir fikstürden geldi, muhakkak toparlayacaktır bundan sonra.

Ben deplasman maçlarından değil de kendi sahamızdaki maçlardan çekiniyorum daha çok. Tenis seyircileri bile bizim seyircimizden daha etkili durumda. Bu konu başımıza 3-4 iç saha yenilgisi olarak geri dönecek mutlaka.
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2018, 23:16:49 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #311 : 24 Kasım 2018, 02:13:54 »

Özellikle Euroleague maçları olmak üzere çok fazla basket maçı izlerim ne başka koçlardan ne Koçun kendisinden bu kadar sert,karizmatik,korkutucu,adamın aklını başından alıcı bi mola konuşması görmedim valla.Buram buram koktu 😀
 Koç ilk geldiği sene sanırım sağlam bi fırça da cska masa hakemlerine kaymıştı shame on you diyerek hatırlarsınız.Aradan kaç sene geçti değişen hiçbir şey yok hala reziller.Umarım Euroleague artık bir ceza verir ya da önlem alır.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #312 : 24 Kasım 2018, 09:58:34 »
Sloukas formda bir donem mi geciriyor yoksa seviyesini en uste mi tasidi hep beraber goruruz. Vesely ve Kalinic te formda ama takimin en onemli parcasi Kostas. Hoca Bjelicayi da sahadan kovmustu adam zirve yapmisti bu sene de Kostas yapsin.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #313 : 24 Kasım 2018, 10:33:38 »
Obradovic'in mola içerisindeki ruh durumu ve bundan daha da önemlisi bu üsluba rağmen gelen başarı. Obradovic'in başarısının sırrı bu olsa gerek. Bağırtı, çağırtı, zılgıt, fırça; oyuncular tüm bunların kendilerinin iyiliği için yapıldığını biliyor. Daha doğrusu Obradovic bunu hissettiriyor. Bu muameleyi kaldıramayan oyuncuların pasaportu ise malesef ay-yıldız. Yabancı oyuncular hem çalışıp hem de bu zılgıtı kaldırabiliyorlar iken bizimkilerde çalışmanın esamesinin görülmemesi bir yana bir de kafayı eğip iptali oynarlar böyle bir durumda.  Üç yıl önce final maçında onda bir serbest atış sokan adam yüzdesini 94'lere çıkardı. Salondan soyunma odasına gönderilen adam mvp olup NBA'e gitti. İlk geldiği yıl final fourda sopa yiyen Bogdanovic play offa ilk dörden giremeyen takımı Atina'dan çıkardı. Kalinic en büyük örnek. Semih Erden, Oğuz Savaş, Kenan Sipahi; sahip oldukları kapasite ve şu an geldikleri yer ortada. Bir Melih dayanmış gibi görünüyor ama onun da (atılmayan) tokat mevzusunda nasıl ağzına yüzüne bulaştırdığını biliyoruz.

Söz konusu moladan önceki 3 dakika içerisinde oyuncularımızın parkede yaptıkları anlamsızlıklar, dolu ve etkili bir salonun momentumu nasıl etkilediğinin bir göstergesidir. Atmosfer kısa süreliğine olsa bile en aklı başındaki takımı bile raydan çıkartabiliyor ve o kısa sürede yaşananlar da maçı götürebiliyor. Fenerbahçe'yi deplasman maçlarında izlemek çok rahat benim için. Ne yazık ki Ataşehir için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Maccabi ve Real Madrid play off serisindeki atmosferden eser yok ne yazık ki. Artık doymuşluk mu dersiniz ya da şımarıklık mı bilmiyorum. Ama bildiğim şey bu takım bunu hak etmiyor. Puan durumu ve sıralama bağlamında büyük değişiklikler olacaktır ve özellikle son haftalarda kazanılan bir maçın dahi ne kadar önemli olduğu ortaya çıkacaktır. Deplasmanda tek tek tokatladığımız bu takımların Ataşehirdeki atmosfer bağlamında iç saha maçlarımızdan galibiyet çıkarma ihtimalleri var. Bir iki kaza olur, bunlar sporun doğasında var ama her takımın burdan çıkma ihtimalinin olduğunu konuşmak bile acı verici. Rakiplerini küçümseyen, onlara saygı duymayan CSKA'nın son iki maçtaki hali ortada...
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2018, 10:35:29 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #314 : 24 Kasım 2018, 16:00:49 »
Sırf Kemal Erdem kardeşimin hatırı için bile sabaha kadar Guduric'i överim ama topu yere vurma ve topla penetre konusunda sıkıntılı olan kısaları bir türlü sevemiyor, onlara güvenip, inanamıyorum. Klay Thompson'a bile -Kemal hatırlar- bundan üç dört sene önce sırf bu sebepten neler ve neler yazmamıştım. Ama o her sene bunu geliştirdi, üstüne koydu. Fakat Guduric geldi geleli her geçen gün topu yere vurma konusunda daha da geriye gidiyor sanki. Maç sonu birkaç dakikaya sığdırdığı 10 küsur sayı ise tek cümleyle "I Love This Game!" olarak özetlenebilir. İşte, bu oyun böyle inanılması güç hikâyeler sebebiyle dünyanın en güzel sporu...