"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CALATHES, LEKAVICIUS / sloukas-dixonLANGFORD, PAPPAS / green-sinan (guduric)LOJESKI, ANTETOKOUNMPO / datome-egehanGIST, THOMAS, MITOGLOU / melli-kalinic-barısLASME, VOUGIOUKAS, PAPAGIANNIS / vesely-lauvergnevallaha bize problem esas yaratan adam pappas manyagı, birde oly'de iken papapetrou idi...allahtan sakat..umarım oynamaz papapetrou...gudu oynamasa bile 2 numara haric kesinlike sıkıntı yasamayaız...umarım green icin muhtesem bir mac olur...
Geçen sene son topa kadar önde götürdüğümüz maçı hem hakem hem de kostas hatası ile kaybetmiştikBu sene telafi zamanı 1-10 a kadar her numarada fazlasıyla üstünüzAtmosfer motivasyon iyi olacaktır ama oyuna sert girip o korkuyu götlerinde hissetmelerini sağlayacağız Çok korkuyorlar bizden geçen sene Top8 ilk maçında oradaydım 12 sayıdan 6 ya inince fark hepsi gerilimden sigara yakmıştıYine sigaraları yaktıralım Galibiyetimiz hayırlı olsun
Hepinizi çok seviyorum ama zaten kazandığımız maçın analinizi yapmak da bir ilginç oluyor ya
50 Yaşına geldin ama hala kendini geliştirmedin2 numara bir numara diyip diyip duruyon amkBu takım numalaralar üstü bir takım senin değişmeyen algını sikeyim Öpüyorum seni 😘
Sn Ağrak,En son bu kadar iddialı konuştuğunuzda geçen sene, Zalgiris - Oly serisinden Zalgiris çıkamıyordu! Ve o Zalgiris F4 ün 3. sü olmuştu. Olsun, yine de ben size inanıyorum Selamlar
Efes fena geliyor bu sene. Real'e de koyacaklar gibi. Şunlarla final oynayıp koysak amma da keyifli olur be:)
Çok pis yenildiler, çok pis... Milano'ya olduğu gibi Real karşısında da ellerindeki maçı verdiler. Bunlarla değil final oynamak, bunların final-four'a kalmasını bile istemem. Bizim geldiğimiz yer bunlara o kadar uzak, o kadar erişilmez olmalı ki; büyüklüğümüze yaklaşamayacaklarını anlasınlar. Hatta gönül ister ki, play-off bile göremesinler. Aramızdaki derece farkı ne kadar büyük olursa o kadar yahşi olur.
Asla Efesle final istemem, asla F4 yapmalarını da istemem. Bu camianın genlerinde tek maç sendromu var. Özellikle efes, gs, vakıfbank örnekleri var. Seri olsa isterim ama tek maç, aman uzak dursun.