Benim evet kaybetmeye tahammülüm yok ama öyle bir dünya da yok elbette. Ben biraz Obra kafasındanım
her maçı kazanmak istiyorum, kötü oynayan değil ama isteksiz oynayan, hata yapan isimlere çok kızıyorum. Bu özellikle önemli oyuncular olunca öyle ama mesela Melih'e ben çoğu kimse gibi kızmıyorum, kısıtlı yerli oyuncu pazarında çok değerli bir isim ve kapasitesi oranında fazlasıyla katkı veriyor ama Kalinic, Datome, Sloukas öyle değil.
Büyük maçlara üzülürüm ama inanki Oli maçı son sn basketi yeseydik kızmazdım. Sporun içinde var bu. Öte yandan Gran Canaria'ya kaybetmememiz lazım arkadaş, böyle bir dünya yok, okyanusu geç, Kimki ve Canaria gibi iki boktan deplasmanda liderliği ver, bak bunu kabullenemem 
Sen kimsin ki obradoviç kafasında olabiliyorsun he sen kimsin

sen taraftarsın senin obradoviç kafasında olma lüksün yok , onun var geçmişi karakteri böyle başarılar ile dolu
sen geçmişi yenilgiler başarısızlıklar ile dolu bir basketbol takımının taraftarsın ey ilhan ( kemal kardeşin gelsin de seni korusun biraz

)
şaka bir yana kimse kaybetmeyi sevmez ,, bakma biz de önemsemiyoruz vs diyoruz ama sonuçta Fenerbahçe her yenilgisinde üzülür insan , sadece bazılarımız siklemez daha az tepki verir bazılarımız sikler çok tepki verir , duygu yoğunluğu veya ifade etme biçimi ile alakalı bir durum.
abi liderlik kısmını cidden önemsiyor musun ?
neden önemsiyorsun bunu da soruyorum ciddi soruyorum
sonuçta ligi lider bitiren şampiyon olmuyor
ben tek önemsediğim şey f4'e kalmak. bunun için en önemli olay da ilk 4 içinde bitirip saha avantajını alıp top8'de oynamak ..
ha Gran Canaria maçını kazanalım ki zaten kazanırız..
18/ 16 yapmış bir takım Khimki maçında uzatmada yenildiğimiz hem de hücumda şutlarımızın girmediği bir maçı baz alarak bundan sonrası için de yorum yapmak biraz şov yani
e o zaman barcelona maçını baz alırsak hatta panatikakos maçını herkesi dışarıda 20 ye yatırıp sikmemiz lazım .
basketbol çok değişken bir spor işte. bak cska evinde maccabiden 17 sayı fark yedi hiç kimsenin tahmin etmediği şekilde, o gün o an formda olmazsın biraz konsatre kaybın olur ve maçı kaybedersiniz
18/16 yapmak biraz kusura bakmayın ama Fenerbahçe taraftarının zaten kalkmaya meyilli olan götünü çok kaldırdı.