Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205005 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko 90-75 Olympiakos / Euroleague 20. Maç
« Yanıtla #1005 : 25 Ocak 2019, 09:44:46 »
Futboldaki yüz kızartıcı durum basketbol takımının başarılarının da yeteri kadar alkışlanmasını engelliyor.Kolumuzu kaldıracak, ellerimizi çırpacak mecal bırakmadılar ki  utanmazlar.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #1006 : 25 Ocak 2019, 10:52:50 »
Güzel oynadık, ama bu biz çok iyi olduğumuz için mi yoksa Oly eski gücünde olmadığı için mi bilemedim. Bir de şöyle birşey var tabi, biz  sade ve gösterişsiz oynadığımız için zoru kolay gösteriyoruz.

Bence hem biz çok iyiyiz, hem de olympiakos biraz zayıflamış durumda. Ama bence ana etken bizim çok baskın hale gelmiş olmamız. Nazar değmesin.

Fenerbahçe!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1007 : 25 Ocak 2019, 11:00:54 »
Maç ilk yarıda bitti
2. çeyrek bir sıktış vidaları 40 28 devreye girince ondan sonra maç formalite oldu
Olympiakos maçın herhangi bir anında ''fenerbahçe'yi yeneriz hissi ile oynayamadı ''
pota altını inanılmaz kararttık
Melli muhteşem savunma yaptı , Priztesiz 0 sayı ile oynadı ,
zaten ikinci yarı extra savunma yapmaya da gerek kalmadan vurduk geçtik
çok rolanti halimizle bile 10 dkika diş sıkınca işte rakipleri çok rahat yenebiliyoruz
Jan da sakat sakat oynamış Obradoviç maçtan sonra açıklama yaptı kendisine teekkür etti.
Green de 2 maçtır daha bir takıma ait gibi oynuyor
her oyuncunun katkı vermesi çok keyifli bir durum

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1008 : 25 Ocak 2019, 11:06:42 »
Maç ilk yarıda bitti
2. çeyrek bir sıktış vidaları 40 28 devreye girince ondan sonra maç formalite oldu
Olympiakos maçın herhangi bir anında ''fenerbahçe'yi yeneriz hissi ile oynayamadı ''
pota altını inanılmaz kararttık
Melli muhteşem savunma yaptı , Priztesiz 0 sayı ile oynadı ,
zaten ikinci yarı extra savunma yapmaya da gerek kalmadan vurduk geçtik
çok rolanti halimizle bile 10 dkika diş sıkınca işte rakipleri çok rahat yenebiliyoruz
Jan da sakat sakat oynamış Obradoviç maçtan sonra açıklama yaptı kendisine teekkür etti.
Green de 2 maçtır daha bir takıma ait gibi oynuyor
her oyuncunun katkı vermesi çok keyifli bir durum
Futbol takımı ne olacak sen onu söyle

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1009 : 25 Ocak 2019, 11:12:33 »
Futbol takımı ne olacak sen onu söyle
vallaha baba işimiz net Allah'a kaldı ne söyleyebilirim ki :(

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1010 : 25 Ocak 2019, 11:52:11 »
vallaha baba işimiz net Allah'a kaldı ne söyleyebilirim ki :(
Bu konu buranın konusu değil ama söylemeden edemedim.Bu sosyal medya çok tuhaf  bir hal aldı.Sanırım yönetim  de çok etkileniyor.Eğer Obra olmasaydı aynı şeyleri basket şubesi için de yaşardık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1011 : 25 Ocak 2019, 12:06:21 »
Öyle bir Türkiye yok işte... Fenerbahçe taraftarı bu foruma düzenli olarak yazan 20 - 30 kişiden ibaret değil. Basketbol futboldan değerlidir diyenleri toplasan stadın ancak bir kale arkasını doldurur. Diyelim ki, onu da geçtik. Basketbol takımı dün sponsor gelene kadar masrafının yarısını, belki yarıdan da fazlasını futbolun gelirleriyle karşılıyordu. Üstelik sponsorlar bile basketbol şubesine sponsor oluyor ise futboldaki taraftar gücü nedeniyle sponsor olur.

Futboldaki başarısızlık futbol kadar basketbola da zarar verecektir.

Ağbi dediklerinde yüzde yüz haklısın, farkındayım durumun. Ne halleri varsa görsünler, şu güzel takımla ilgili forumda yazıp tadımızı kaçırmayalım minvalinde yazdım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1012 : 25 Ocak 2019, 12:10:14 »
Güzel oynadık, ama bu biz çok iyi olduğumuz için mi yoksa Oly eski gücünde olmadığı için mi bilemedim. Bir de şöyle birşey var tabi, biz  sade ve gösterişsiz oynadığımız için zoru kolay gösteriyoruz.

Ağbi biz çok iyiyiz orası aşikar da sanırım Olympiakos ta da Blatt Spanoulis ego savaşına bağlı ciddi bir kriz var. Bir de senelerdir onları yukarıda tutan Hunter, Dunston Hainz gibi sağlam bir Amerikalı yı devşiremediler Avrupa basketboluna doğru.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1013 : 25 Ocak 2019, 12:20:34 »
Takımla ilgili benim kızabileceğim tek şey var, o da bir hafta bekledim Avrupanın dev basketbol kulüplerinden Olympiakosla maçımız var diye. Sonuç ne? hiç heyecan yaşamadan vurduk geçtik. Yani yalandan da olsa biraz acaba dedirtse bari takım.  Daçkayı yener gibi yendik adamları. Gece bizim maçtan sonra real - efes maçına baktım, ya ben çok sübjektif bakıyorum ya da bizim takım ahengiyle diğerleri arasında büyük fark var. Teşekkürler takım, teşekkürler Obradovic, teşekkürler o salondaki atmosferi oluşturan renkdaşlarım.
 Futbol takımıyla ilgili aslında söylemek istediğim çok şey var ama burayı olumsuz düşüncelerle kirletmek istemediğim için yazmayacağım.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1014 : 25 Ocak 2019, 12:23:48 »
arkadaşlar benim de futbol takımı ile ilgili düşüncelerim var ama girince çıkılmaz, yaramız büyük, ama en büyük gerçek şu
1 futbol taraftarı basketbol taraftarına göre sayılamayacak kadar fazla ve çoğunluk
2 basketbol taraftarı oyundan anlıyor ama futbol taraftarının çoğunluğu oyundan anlamıyor ve bu maalesef yönetimin bir çok yanlış yapmasını sağladı. burada kalsın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1015 : 25 Ocak 2019, 14:54:45 »
Futbol takımının hali yüzünden şu tarihimizin en iyi basketbol takımının tam anlamıyla tadına varamıyoruz
ben ona yanıyorum
futbol olmadan olmaz , düşersek basketbol takımı filan da kalmaz. futbol ana branş orada sike sike başarı olacak
ne yazık ki onun ile beraber herşey etkileniyor .

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1016 : 25 Ocak 2019, 18:54:26 »
Melli muhteşem savunma yaptı , Priztesiz 0 sayı ile oynadı
Eurohoops'a göre, Printezis 27 ay sonra ilk defa 0 sayı atmış.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1017 : 25 Ocak 2019, 21:49:39 »
Melli'nin mükemmel ötesi savunmasına diyebileceğim hiçbir şey yok fakat biraz hucum yönünü göstermemiz ve onu forma sokmamız gerektiğini düşünüyorum.Son maçlarda sayı olarak kısıtlı katkı alıyoruz ve son 10 maçta sadece 1 kez çift hane sayı üretti.İstediğinde atacağından hiçbir şüphem yok fakat ligde son 10 maça girerken playoff öncesi onuda hucumda opsiyon olarak eklemek elimizi çok güçlendirir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1018 : 26 Ocak 2019, 02:45:00 »
Melli'nin mükemmel ötesi savunmasına diyebileceğim hiçbir şey yok fakat biraz hucum yönünü göstermemiz ve onu forma sokmamız gerektiğini düşünüyorum.Son maçlarda sayı olarak kısıtlı katkı alıyoruz ve son 10 maçta sadece 1 kez çift hane sayı üretti.İstediğinde atacağından hiçbir şüphem yok fakat ligde son 10 maça girerken playoff öncesi onuda hucumda opsiyon olarak eklemek elimizi çok güçlendirir.

Maçın en güzel hareketi bence Melli'ye ait. Tam süre biterken Kalinic'e öyle bir asist yaptı ki Oly oyuncularının yüz ifâdesi ''yok arkadaş biz bunlarla baş edemeyiz, hepsi aşmış nirvanaya ulaşmış'' şeklinde bir çâresizlik ifâdesiydi.

Melli'ye çok da ihtiyaç kalmıyor aslında. Bu yüzden istatistik kağıdında gerilerde gözüküyor ama kendisi esâsen hem bire bir savunma konusunda hem de yardım savunmasında müthiş seviyede. Pas ve asist üstünden oynayan bir takım olduğumuz için Melli boş kaldığında kısalarımız onu buluyor zâten. Bu sezon %39,6 ile, yâni %40 ile 3'lük atıyor ki gâyet tatminkâr.

Rakibin direncini kırmaya yönelik 2 tane 3'lük sallasın yeter bence.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1019 : 26 Ocak 2019, 04:01:02 »
Maçı Sırp arkadaşım ile izledim, la jugoplastika oynamıodu böle dedi bi ara :D
Real'e ağır basarız eğer hücumda Green'i de loopa alırsak. Şööle içerde gezdire gezdire şampiyon olalım istiyorum +15-20'li skorlarla. Joffrey dışında iyiyiz, o da toparlar koçum benim.