Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204371 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Real Madrid -Fenerbahçe Beko 07.03.2019, 23.00
« Yanıtla #1260 : 08 Mart 2019, 01:02:25 »
Mağlubiyette hatta farklı mağlubiyette sıkıntı yok.

Farklı mağlubiyette o kadar büyük sıkıntı var ki. Ne demek sıkıntı yok?

Oyuncularımız bile psikolojik olarak ne kadar çökmüştü görmedin mi? Resmen psikolojik üstünlüğü verdik adamlara ve hiçbir şekilde tepki koyamamızın nedeni de bu.

Adamların çirkeflik yapmasına gerek bile kalmadı, kalsaydı kralını yapacaklardı zâten. Biz bu akşam psikolojik bir üstünlük verdik adamlara.

2 yıldır Tavares diyoruz ve 2 yıldır oyunun tüm dengesini bozuyor Tavares. Hücum etmeye korkar olduk artık.

Çok net söylüyorum Baskoniadaki F4'te inşaAllah denk gelmeyiz, bu adamların silâhlarına çözüm üretemiyoruz ve bizi her türlü yeniyorlar. İstanbuldaki ilk maçı da mucizevî şekilde almıştık zâten.

Umarım CSKA şunları halleder ve CSKA ile oynarız finali.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1261 : 08 Mart 2019, 01:04:23 »
Bu maça üzülünür tabi de, Veselinin poster olması Tavarese karşı varlık gösterememesi, 3 numarada açık ara ezilmemiz beni rahatsız etti. Pota altında Tavaresin ayaklarına beton döksen, elektrik direği gibi olsa, pota altında beklese bile korkusu yeter. Kalinicin kötüsü de çekilmiyor.

Adamların mesajı çok net! Ye-me-ye-cek-sin...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1262 : 08 Mart 2019, 01:05:16 »
Bu seneki 2 maçta real madridin istediği gibi oynandı. 2 lik yüzdeleri yüzde 70 falandı bir ara. Diğer kaybettiğimiz maçlarda da potayı korumada sıkıntı yaşamıştık.bizim başarılı olduğumuz senaryo içinde rakiplere daha çok dış şuta zorlamak var. Bu kadar çok yakın atış sayısı yediğimiz an maçı kazanma ihtimalimiz baya azalıyor.real madrid özelinde Tavares sağlıyor bu durumu çoğunlukla.çok sıkıntı yaratıyor cska clyburn higgins falan kullanarak oyun dışına çıkartıyor ama bizim 2 ve 3 numaralardan öyle bir delici katkı almamız imkansıza yakın. Datome ve kalinic in arkası dönük oynayacak avantajları da olmuyor hiç deck taylor falan çok rahat arkasında kalıyorlar.  Tek avantajlı olduğumuz yer sloukas ın pozisyonu kalıyor lull carrol causeur falan oynarken hata yapıyorlar ama tek kostas ile yenemiyorsun maalesef. Üstüne savunma tarafı da böyle olunca çok büyük sıkıntı. İlk yarıdaki maçta durdurabilmiştik ama bu maç hiçbir şey yapmadık resmen . Hücum tarafında kalıyor akıllar tavares korkusu sıkıntı yaratıyor. Vesely blok yedikten sonra 3 kere falan önü bomboşken gitmedi pas verdi. Laugverne den ne gelir belirsiz. Bizim için en hayırlı senaryo finali cska ile oynamak olur bence onlar bu kadar sindiremiyor bizi. Önceki yıllarda da ağır mağlubiyetler aldık ama direk bir rakibimize karşı bu kadar sıkıntı yaşamamıştık. İnşallah hayırlı olur sezonun kalanı ve olası bir real f4 eşleşmesinde bu yenilgi.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 01:42:47 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1263 : 08 Mart 2019, 01:52:32 »
Farklı mağlubiyette o kadar büyük sıkıntı var ki. Ne demek sıkıntı yok?

Oyuncularımız bile psikolojik olarak ne kadar çökmüştü görmedin mi? Resmen psikolojik üstünlüğü verdik adamlara ve hiçbir şekilde tepki koyamamızın nedeni de bu.

Adamların çirkeflik yapmasına gerek bile kalmadı, kalsaydı kralını yapacaklardı zâten. Biz bu akşam psikolojik bir üstünlük verdik adamlara.

2 yıldır Tavares diyoruz ve 2 yıldır oyunun tüm dengesini bozuyor Tavares. Hücum etmeye korkar olduk artık.

Çok net söylüyorum Baskoniadaki F4'te inşaAllah denk gelmeyiz, bu adamların silâhlarına çözüm üretemiyoruz ve bizi her türlü yeniyorlar. İstanbuldaki ilk maçı da mucizevî şekilde almıştık zâten.

Umarım CSKA şunları halleder ve CSKA ile oynarız finali.

Euroleague'i kazandığımız yıl - bunun gibi telafisi olan bir maçta - Baskonia'dan 30 küsür fark yemedik mi? Bu maçın da telafisi var ve o anlamda bir sıkıntının olmadığını düşünüyorum.  Hatta önümüzdeki süreçte yapılacak idmanlarda Obradovic'in bütün defoları oyuncuların gözüne gözüne sokması anlamında hayırlı oldu bence. 5 yıl üst üste final foura kalacak olan takım bu maçta farklı yenildik diye psikolojikman çökecek ise işimiz var zaten, o zaman olası bir Real Madrid eşleşmesine de gerek yok, unutun gitsin şampiyonluğu. Daha önce farklı konu başlıkları altında da defalarca yazdım; en büyük tehlike final foura eze eze gitmek diye. En azından ben böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1264 : 08 Mart 2019, 02:51:47 »
Koçun kariyerinde 100 sayı yiyip kaybettiği ilk maç olmuş.Çok bir numarası yok bu istatistiğin bence avrupa basketbolu koşullarını ve koçun çalıştığı seviyeleri düşünce ama yine de  reale karşı olması güzel bir durum değil
« Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 02:58:00 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1265 : 08 Mart 2019, 04:06:45 »
Maça çok iyi başlayıp 19-10 öne geçmiştik ama ordan itibaren son çeyreğin başına kadar olan skor 62-31

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1266 : 08 Mart 2019, 08:05:18 »
Abartılacak bir durum yok. Güzel bir tokat oldu. F4 zamanı eşleşirsek bizim de söyleyeceğimiz bir söz olacaktır elbette. Lider olursak Cska Reali F4'da harcar ama olur da bir şekilde karşımıza çıkarlarsa da bu sefer hesabı kapatırız. İki sene üst üste bizi F4'da yenebileceklerini sanmıyorum. Obradovic şimdiden deftere yazmıştır hesabı.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1267 : 08 Mart 2019, 08:06:17 »
Ağır bir yenilgi oldu ama unutmayalım ki bu takım bize paha biçilmez mutluluklar yaşattı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1268 : 08 Mart 2019, 10:11:03 »
Ağır bir yenilgi oldu ama unutmayalım ki bu takım bize paha biçilmez mutluluklar yaşattı.

İmza +1

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
« Yanıtla #1269 : 08 Mart 2019, 10:35:16 »

Kesinlikle , belki kadromuzdaki isimlerin hepsi pozisyonlarının en iyileri değil . Ama şunu iyi biliyorum ki Avrupa'nın in iyi koçu biz de . Farklı bir isimle çalışıyor olsaydı bu kadro belki de bu başarıların hiçbiri gelemeyecekti bile . Oyuncuların da çabalarını emeklerini hiçe saymıyorum ama Obra faktörü paha biçilemez bir şey . Dünkü maçta da aksine oldukça rahat gözüktü . F4 öncesi kesinlikle kafasında bir şeyler var . Ve yine F4'de şapkadan tavşan çıkartacak :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1270 : 08 Mart 2019, 10:57:39 »
Reyiz bence Real'in neler yapabileceğini tam anlamıyla görmek ve oyuncularına göstermek istedi. F4 zamanı kapanı kuracak. Bize asıl ters gelen olan Real karşısında tüm eksikleri hataları görmüş olduk. Finalde karşımıza çıkabilirlerse hesabı kapatırız.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 10:58:01 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1271 : 08 Mart 2019, 11:12:29 »
Olumlu düşüncelere ben de katılıyor ve elbette lider bitirmek istiyorum. Final-four böyle olmayacak... Bu maç evet çok şeyi göstermiştir ama final-four için ölçü alan yanılır.
Hatta dilerim ki, bu gafa Real Madrid düşsün ve bu sayı farkının havasıyla çıksın karşımıza...

Diğer yandan, esas dikkat çekmek istediğim nokta: Sene başı sandığımızın aksine bizim uzun rotasyonumuz Avrupa'nın en iyisi filan değil. Vesely ve Melli dışında final-four kalibresinde uzunumuz yok.
Jofrey dün oynamadı, ona niye haksızlık ediyorum, diyebilirsiniz. Lakin, özellikle Hakeem tarzı ayak hareketlerini izlemeye bayılmama karşın, kendisinden daha iyi uzunlar karşısında takımın bütün
ritmini de bozduğunu gördük bu süreçte... O olsa da, pek bir şey değişmez, ama muhakkak Ahmet'ten faydalı olurdu.

Ekpe Uduh - Ekpe Udoh - Ekpe Udoh...

Bu kadronun üçüncü uzunu olmasını öyle çok isterdim ki...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1272 : 08 Mart 2019, 12:42:36 »
Ekpe allahı var çok büyük oyuncuydu ama şu tavarese karşı o da sıkıntı yaşayabilirdi. Fizik olarak çok büyük ve hareketli kalıyor. Melli yi 5 numara oynatıp f4 finalinde yaptığımız gibi bir çözüm olabilir ama o zaman da vesely gibi biri devre dışı kalıyor.bu herif potaya yakın durduğu sürece içeriden bir şey üretebilmek çok sıkıntı.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Real Madrid 101-86 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #1273 : 08 Mart 2019, 12:56:44 »
Koc elinden gelenin en iyisini yapmadi anlamina gelen bazi yorumlara katilmak cok zor ayrica maglubiyetin hicbir olumlu tarafi yok bizim acimizdan polyanna olmaya gerek yok sadece ders acisindan faydali oldu

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Real Madrid 101-86 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #1274 : 08 Mart 2019, 15:22:18 »
jan'a real maçlarında sakinleştirici vermek lazım.