Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204275 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Real Madrid 101-86 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #1275 : 08 Mart 2019, 17:05:37 »
seneye melli yi de tutup;

ekpe-lauvegne-melli-vesely yapacaksın...

amkoyacaksın ortalıgın...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1276 : 08 Mart 2019, 17:10:16 »
su her macı kazancagız havası nedir allah askına..

bu takım kotu gununde olamaz mı yani..

tavares soyle tavaares boyle..

yahu adam uzun dengemizi bozuyor ama eninde sonunda tavares...cozumu bulunmayacak oyuncu degil...

mesela real buducnosttan fark yedi neredeyse..dunyalaırn sonu degil ki...

cska-barca gibi tkaımlar tavares'i durduruyor zaten..yani yolu var...

bizde hayli hayli yaparız...buducnost bile durdrudu..

boyle karalar baglamak neyin nesidir anlyamıyorum...

sen oyle bir oyun planı hazırlarsın ve mac basında tutturusun ki, tavares oyunda kalamaz...herseyin cozumu var...

lebron'un bile cozumu var anasını satayım...

asırı uclarda yorumlardan da bıkılmadı..

takım kazanınca en iyi 5 bu, kaybedince takım yerlerde...yok real'in takımının tamamı bizde ilk 5 oynarmıs..bizden iyiymis..

vallaha gulup geciyorum...

« Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 17:11:53 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1277 : 08 Mart 2019, 17:20:40 »
En büyük hatâ yine yapılıyor. Şu yenilgi normalleştiriliyor, yapmayın lütfen şunu. Ben bu durumu halı altına süpürülüp görmezden gelinen toza toprağa benzetiyorum. Karşımızdaki takım Milano değil, şampiyonluk yolundaki direkt rakibimiz olan Real Madrid ve adamlar neredeyse dalga geçti bizimle, bizden başka normal gören yoktur bu yenilgiyi.

Tavares'e mâdem çözüm var, 2 yıldır niye üretemiyoruz? 2 yıldır potadan uzak tutmayı beceremedik adamı ve hem hücum hem de savunmada tüm dengemizi bozuyor adam. Provasını bile yapamadık.

Şu yenilgide bir hayır yok arkadaşlar, kendimizi kandırmayalım. Umarım CSKA bunları tokatlar yoksa Real oyun olarak bize aşırı ters geliyor ve baş edemiyoruz.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1278 : 08 Mart 2019, 18:00:31 »
koçun elbette bir çözümü olacaktır tavarese karşı olası bir f4 de ama bizim oyuncuların da en ufak bir kötü durumda adamdan korkmalarından vazgeçmek lazım başta vesely olmak üzere taktikten önce kafada bitiyor işler biraz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1279 : 08 Mart 2019, 22:17:36 »
En büyük hatâ yine yapılıyor. Şu yenilgi normalleştiriliyor, yapmayın lütfen şunu. Ben bu durumu halı altına süpürülüp görmezden gelinen toza toprağa benzetiyorum. Karşımızdaki takım Milano değil, şampiyonluk yolundaki direkt rakibimiz olan Real Madrid ve adamlar neredeyse dalga geçti bizimle, bizden başka normal gören yoktur bu yenilgiyi.

Tavares'e mâdem çözüm var, 2 yıldır niye üretemiyoruz? 2 yıldır potadan uzak tutmayı beceremedik adamı ve hem hücum hem de savunmada tüm dengemizi bozuyor adam. Provasını bile yapamadık.

Şu yenilgide bir hayır yok arkadaşlar, kendimizi kandırmayalım. Umarım CSKA bunları tokatlar yoksa Real oyun olarak bize aşırı ters geliyor ve baş edemiyoruz.

Karşımızdaki takım Milano değil, geçen yılın şampiyonu ve ev sahibi olan Real Madrid. Onun için normal zaten bu tür bir mağlubiyet. Güzel olan da telafisi olan bir maça denk gelmesi...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1280 : 08 Mart 2019, 22:24:52 »
Bazı yorumlardaki karamsarlığın dozu sanki playoff'ta eşleşmişiz de, içeride 2-0 yenilmiş ve 3. maç için Madrid'e gidiyoruz seviyesinde...  :)

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1281 : 08 Mart 2019, 22:45:40 »
En büyük hatâ yine yapılıyor. Şu yenilgi normalleştiriliyor, yapmayın lütfen şunu.

Gayet de normal bir yenilgi, final four'da karşılaşıp yine yenilebiliriz bunda şaşırılacak bir şey olmaz. Real Madrid şampiyon olursa sizce sürpriz olur mu?

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1282 : 08 Mart 2019, 22:50:56 »
Ben çoğu kişinin aksine birinci bitirmeyi istemiyorum, yarı finalde Efes ile oynamaktansa iki olup yarı finalde Real ile oynamayı tercih ederim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1283 : 09 Mart 2019, 01:05:46 »
Ben çoğu kişinin aksine birinci bitirmeyi istemiyorum, yarı finalde Efes ile oynamaktansa iki olup yarı finalde Real ile oynamayı tercih ederim.
Efes'i ters yatırıp düz halledeceğimize dair bahse girerim ama Real için emin konuşamam. Allah aşkına mantıklı olalım tamam Efes dengesiz falan ama Real kim Efes kim? Karşında Larkin Micic falan mı görmek sıkıntı Llull Campazzo falan mı? Ya da Moermann Pleiss Dunston falan mı? Tavares Randolph Reyes Ayon falan mı?
Ama tabi fikrine saygı duyarımmm
« Son Düzenleme: 09 Mart 2019, 01:06:09 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1284 : 09 Mart 2019, 03:40:31 »
Kaybedersek mental üstünlük anlamında kaybımızı olur dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı burada! Sırf insanlar birbirlerini eziklemek için zaman harcıyor bu forumlarda:D Alın size resmen alay etti herifler bizle. Memur kılıklı Laso bile alaycı alaycı sırıtıyordu. Yılların emeği ve devasa FB imajı bir gecede darbe yedi! Maçı kaybederken Vesely ve Kalinic’in surat ifadeleri, psikoloji anlamında neler yaşadıklarını ve olası Madrid eşleşmesinde benzer psikolojiyi yaşayacakları mesajını vermiyor mu??!! F4’de ne yapacağız Madrid karşısında?? Fiziksel sertliğe karşılık veremiyoruz zaten birde işin mental kısmında geriye düştük şimdi de.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1285 : 09 Mart 2019, 03:44:08 »
Efes'i ters yatırıp düz halledeceğimize dair bahse girerim ama Real için emin konuşamam. Allah aşkına mantıklı olalım tamam Efes dengesiz falan ama Real kim Efes kim? Karşında Larkin Micic falan mı görmek sıkıntı Llull Campazzo falan mı? Ya da Moermann Pleiss Dunston falan mı? Tavares Randolph Reyes Ayon falan mı?
Ama tabi fikrine saygı duyarımmm
Efes hakkında nasıl böyle kesin asarız keseriz diyebiliyorsunuz? Bu sezon Toplamda 5 maç yaptık bunlarla ve 3’ünü kaybettik. Ölümüne Efes’ten nefret eden birisi olarak şu anki halimizle F4 oynasak Efes’e karşı yıkıma uğrarız derim. Umarım işler Nisan sonunda rayına oturur tekrardan
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1286 : 09 Mart 2019, 06:06:28 »
Tam kadro olduğumuz maçlarda Efes'i zorlanmadan geçeriz diyordum ki SHANE LARKIN'in Barca maçı performansını gördüm ve ağzım açık kaldı.

NBA'in en iyi kısasını alın gelin ancak bu kadar oynayabilir. Aga adam neler yapmış öyle inanamadım. Skor 82-61'ken blok yapıyor, top çalıyor, Blazic'in belini kırıyor ve herkesi geçip uçarak atıyor turnikeyi. Sâdece bu mu, ribauntlar asistler hem savunmada hem de hücumda inanılmaz performans. Sanırım 4 rakip oyuncunun belini de kırdı yatırarak.

Bobby Brown'ın bize attığı 41 sayıyı da geçerdi ama sonlarda asist kovaladı, gerizekâlı oyuncular en az 3-4 asistini yedi.

Euroleague târihinin bir maçtaki en muhteşem bireysel performansı. Resmen tek başına takım gibi oynayıp Barcelona ile taşak geçmiş. Her maçı böyle oynasa tek başına şampiyon yapar Anadolu Efes'i. Neyse ki bir daha böyle inanılmaz bir oyun görmeyiz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1287 : 09 Mart 2019, 09:12:57 »
Kaybedersek mental üstünlük anlamında kaybımızı olur dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı burada! Sırf insanlar birbirlerini eziklemek için zaman harcıyor bu forumlarda:D Alın size resmen alay etti herifler bizle. Memur kılıklı Laso bile alaycı alaycı sırıtıyordu. Yılların emeği ve devasa FB imajı bir gecede darbe yedi! Maçı kaybederken Vesely ve Kalinic’in surat ifadeleri, psikoloji anlamında neler yaşadıklarını ve olası Madrid eşleşmesinde benzer psikolojiyi yaşayacakları mesajını vermiyor mu??!! F4’de ne yapacağız Madrid karşısında?? Fiziksel sertliğe karşılık veremiyoruz zaten birde işin mental kısmında geriye düştük şimdi de.

Pablo Laso'nun hak etmediği bir şekilde küçümsendiği görüşündeyim. Real Madrid'in koçu bu adam. Sanırım Real Madrid de küçümsenir hale geldi. Yılların emeği bir gecede nasıl darbe yiyor onu da anlamıyorum. Bu takımın hiç mi kötü oynama hakkı yok? Bence bu türden telafisi olan bir maça denk gelmesi sevindirici.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1288 : 09 Mart 2019, 09:16:13 »
Yalnız takımın son 5 yıldaki performansının yan etkileri çok kötü. Obradovic sonrası dönemde yaşanılacak yenilgilerdeki infazları düşünemiyorum...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1289 : 09 Mart 2019, 09:24:04 »
Tam kadro olduğumuz maçlarda Efes'i zorlanmadan geçeriz diyordum ki SHANE LARKIN'in Barca maçı performansını gördüm ve ağzım açık kaldı.
NBA'in en iyi kısasını alın gelin ancak bu kadar oynayabilir. Aga adam neler yapmış öyle inanamadım. Skor 82-61'ken blok yapıyor, top çalıyor, Blazic'in belini kırıyor ve herkesi geçip uçarak atıyor turnikeyi.
Blaziç'in belini kırdı dediğiniz yerde Blaziç post bölgesinde reklama basıp kayıyor. Hani bir crossover var ama o kadar da bel kıran bir şey yok.
Öte yandan (Bobua+Micic+Larkin+Anderson+Doğus) vs. (Kostas+Green+Bobby+Guduric+Sinan) karşılaştırmasını  yaparsak bence durumumuz çok iyi değil.