Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204176 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Kalinic ve Bobby hakikaten çok başka oyuncular. Zorluk göstereceksin, iş zor diyeceksin çıkıp rakibi ağlatacaklar. Elleri dert görmesin çok büyük oyuncular.

Bu arada eğer EL Mike James'i sezon mvp'si seçerse sektirsin gitsin. Vesely EL mvpsidir. Lig liderinin lider oyuncusu olur mvp, veirmlilik puanı ortalaması da gayet iyi orada da ikinci sırada. Play-off yapıp yapmayacağı belli olmayan sirk takımının hokkabazına mvp verirlerse nah gelişir avrupa basketbolu.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Selam
Milano takımının bu sezon çok maçını izledim. Oyuncu yapısını, oyun şablonlarını ve son durumlarını çok iyi biliyorum.
Öncelikle bu maç FB Beko için hedef maç değil. Sloukas-Vesely-Lauvergne yok, Guduric belirsiz. Ama oynar diye düşünüyorum.

Şimdi, Milano'da oyun tamamen Mike James'in elinde. Topu ona veriyorlar ve onun setleriyle oynuyorlar.
Mike James inanılmaz bir oyuncu ve zaten normal sezonun MVP'si olacak. İnanılmaz 3lükler atıyor ve karşısında kim olursa olsun, Larin gibi delerek geçip, çembere gidip bitiriyor. Yani Mike James'i durduramazsınız.

Ama Pianigiani, Mike James'i 2. yarı hiç oyundan almıyor. İşte temposu yüksek ve kısaları etkili olan takımlara karşı, Mike James, 2. devrelerde çok yorgun düşüyor. Eğer FB Beko, Mike James'e baskı yapar ve hücumda üzerine giderse, onu yıpratmayı başırır.

Milano'da Micov zaten katkı veren bir oyuncu. Hücumda ve savunmada iyi işler yapıyor. Pota altında ise bu maçta ben Milano'nun çok avantajlı olduğunu düşünüyorum. Tarczewski çok güçlü bir pivot. Nitekim Omic'te öyle. Ahmet'e göre inanılmaz kuvvetli ve sert bir oyuncu. Vesely'nin olmadığını düşünürsek, Milano pota altında ribauntlarda ve caydırıcılıkta üstünlük kurabilecektir.

4 numarada Kuzmingskas son maçlarda tempo belirleyip role düründü. Yani topu alıp, direk çembere giden rolde ve bu da FB Beko'yu zorlayacak bir durum.

James Nunnaly ve Nedovic ise ideal 5'i tamamlayan parçalar. Onların form durumu da maçın seyrini belirleyecektir.

Milano'nun PO için bu maça çok ihtiyacı var ve FB Beko'nun eksiklikleri göz önüne alınınca, Maçı Milano'nun kazanmasını bekliyorum.
bu yorumda fena halde yanıldı )))
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Milano gerçekten sirk takımı. Taktik antrenman falan yapmıyorlar bence. Ne savunma ne hücum herkes kafasına göre takılıyor. Sinan bile şov yaptı.
8.sıradan gelmesini istemediğim tek takım Baskonia. Gerçi biz kendi ayağımıza sıkmazsak bizi hiçbir takım eleyemez orası ayrı.

Bobby ne zaman bırakmak isterse o zaman bıraksın. Bence forma asma muhabbetinde Vesely'nin önünde. Birisinin formasını asacaksam bu Bobby olur ilk.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Oyumu Kalinic 'ten yana kullandım.  Zira Dixon her zaman oynadığı mevkisinde oynadı.  ilave olarak ta Sloukas olmayınca sorumluluk aldı. Kalinic'in yaptığı bu bakımdan daha anlamlı oluyor.

Güzel bir galibiyetti. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Bu arada ben 1 haftadır masa üstü bilgisayardan siteye giremiyorum. linke tıkladıgımda +18 rus sitesine yönlendiriyor.  Hacklendi diye giriş yapmazken akşam cep telefonumdan deneyince sorunsuz girdim . Şimdi şirkette masa üstünden denedim yine rus sitesi çıkıyor.  ne yapmam konusunda yardımcı olabilecek var mı ?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Son hafta 5-6 takım bizim rakibimiz olmak için mücadele edecek gibi gözüküyor. İlk 4 sıranın bu kadar erken belirlenip ilk 8 için bu kadar takımın mücadele etmesi ile çok ilginç bir sezon oldu gerçekten.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
8. sıradan inşallah Oly gelir, berbat durumdalar. Son 9 euroleague maçında 2 kez kazanabildiler, târihlerinin en kötü dönemindeler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu arada ben 1 haftadır masa üstü bilgisayardan siteye giremiyorum. linke tıkladıgımda +18 rus sitesine yönlendiriyor.  Hacklendi diye giriş yapmazken akşam cep telefonumdan deneyince sorunsuz girdim . Şimdi şirkette masa üstünden denedim yine rus sitesi çıkıyor.  ne yapmam konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
Göz atma geçmişini temizle abi sonra tekrar gir

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Kalinic ve Bobby hakikaten çok başka oyuncular. Zorluk göstereceksin, iş zor diyeceksin çıkıp rakibi ağlatacaklar. Elleri dert görmesin çok büyük oyuncular.

Bu arada eğer EL Mike James'i sezon mvp'si seçerse sektirsin gitsin. Vesely EL mvpsidir. Lig liderinin lider oyuncusu olur mvp, veirmlilik puanı ortalaması da gayet iyi orada da ikinci sırada. Play-off yapıp yapmayacağı belli olmayan sirk takımının hokkabazına mvp verirlerse nah gelişir avrupa basketbolu.
Zamanında, Ekpe varken Hanga'yı DPoY seçen EuroLeague, Mike James'i MVP seçti bile.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
8. sıradan inşallah Oly gelir, berbat durumdalar. Son 9 euroleague maçında 2 kez kazanabildiler, târihlerinin en kötü dönemindeler.
büyük ihtimalle oly ya da baskonia gelecek gibi bence

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
Ve sağlıklı olursak ikisini de süpürürüz. Ama illa tercih edilecekse Oly gelsin isterim ben

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Göz atma geçmişini temizle abi sonra tekrar gir

Yardımcı olması için bilgiişlem sorumlusu arkadaşımızı çağırdım ama ne tuhaftır ki 1 haftadır açılmayan site ilk denemede açıldı ve şu anda bir sorun görünmüyor??

Yine de teşekkürler. Aynı sorun devam ederse aklımda bulunsun.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yardımcı olması için bilgiişlem sorumlusu arkadaşımızı çağırdım ama ne tuhaftır ki 1 haftadır açılmayan site ilk denemede açıldı ve şu anda bir sorun görünmüyor??

Yine de teşekkürler. Aynı sorun devam ederse aklımda bulunsun.
Teknik sorunlar vardı abi
Kemal halletti sağolsun

CanCan

• Ziyaretçi
Ben kesinlikle en başta playoffta Milano'yu isterim, tam bir soytarılar ordusu...

Cemalex

• Ziyaretçi
Zamanında, Ekpe varken Hanga'yı DPoY seçen EuroLeague, Mike James'i MVP seçti bile.

Sanmıyorum. DPOY ödülünde pek çok kez dangalaklık yaptılar ama MVP ödüllerinde genellikle tepe takımların lider oyuncusunu tercih ettiler. Lull Doncic De Colo gibi. Doncic hariç diğer ikisi sayı kralı değildi verimlilikte lider değildi ama onları seçmediler. Vesely lig liderinin lider oyuncusu ve PIR sıralamasında da 3. sırada. Yani çok geride de değil.Mike James'i seçmek gibi bir salaklık yapacaklarını sanmıyorum.