"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zalgirisle mi oynayacağız yani Playoff ta? Gerçekten inanılması zor bir başarı yaptılar yine. Bravo Saras başkana!! Playoff eşleşmesine gelince;bence bizim için olabilecek en kolay rakip zalgiristi potansiyel rakipler arasında. Hayırlısı olsun, sonu kupa olsun inşallah
Baskonia varken Pana'yı neden tercih etsin adamlar.
Baskonia'nın son 3-4 EL maçını izle anlarsın.
Yok artık Zalgiris mi en kolay ? Milano şebekleri varken...
Şaka mı yapıyorsun ciddi misin?Son 4 maçın 3'ünü kaybettiler. Efes deyim yerindeyse maytap geçerek yendi onları. Buna karşın son 8 maçının 7'sini kazanmış, birisini de mucize bir basketle kaybetmiş Pana var.
Deplasmanda Pana ve CSKA'yı ellerinden kaçırdılar.Real'in Zalgiris'e yatmadığını düşünüyor olamazsın. Laso ayan beyan Zalgiris'e yattı. Bunu da herhalde biz Zalgiris ile eşleşelim diye yapmadı ?
Melli'nin maç sonlarında kaçırdığı serbest atışlara bir yenisi daha eklendi. Bu sezon sanırım Khimki deplasmanında bu sebepten bir maç uzatmaya gitmiş ve orada mağlup olmuştuk. Kaybettiğimiz bir başka maçta da yine son dakika kaçan bir serbest atışını hatırlıyorum. Bugün de yine son dakika ve yine ikide bir... Neyse ki, Sloukas bu defa kötü bir sona izin vermedi. Elbette maçın yıldızı Sloukas ve hemen ardından da Datome... Ancak Guduric'in de son bölümleri faydalı oynadığını atlamayalım.
Evet, birisi Khimki maçıydı. Diğeri de -Türkiye liginden bir maç da olabilir- yine son dakikada kaçmıştı. Çünkü o gün de "aynısını Khimki maçında da yapmıştı!" demiş veya düşünmüştüm. Bu üç oldu. Kaçırma hakkı doldu.
Abi Rusya’daki cska maçında 1/2 atmıştı yine son dakikalarda. Türkiye’deki de Banvit deplasmanıydı.