"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maçtan önce gsstorede 10 tlye atkı,bere,eldiven satılacakmış.Bu eldiven berelerde maçtan yarım saat önce parkeye atılacakmış ve köy okullarına yardım olarak gönderilecekmiş.Gayet güzel bir etkinlik madrid maçında biz de yapsak bir hayli atkı bere atılır ve bir çok çocuğu mutlu ederiz.
Yamulmuyorsam buz hokeyi maçında oyuncak ayı atılarak yapılıyordu bu, yamulduysam düzeltirsiniz. Fikri ordan araklamışlar demek.Güzel uygulama ama aynısını yapsak ''bizden çaldınız bu fikri'' der bunlar. Oysa buz hokeyindendi sahaya böyle şeyleri atmak.
Yanılmıyosun abi geçtiğimiz haftalarda buz hokeyinde yapıldı,yine yakın zamanda Feyenoord da bi maçta oyuncak attı.Beşiktaş Van depreminden sonra atkı atmıştı daha bilmediğim bi çok takım yapmıştır abi gsye gelene kadar.Takımlar araklıcaksa böyle şeyler araklasın abi ne onlar araklayarak kötü yapmışlar ne de biz araklarsak kötü yapmış olacağız Üstelik bunu avrupanın en iyi iki basketbol takımı arasındaki maçta yapmak çok güzel geri dönüşlere ve diğer takımlarıda yapmaya iter.Burdaki kulüple iletişime geçebilen abilerden biri ilgilense keşke 😊