"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yamulmuyorsam buz hokeyi maçında oyuncak ayı atılarak yapılıyordu bu, yamulduysam düzeltirsiniz. Fikri ordan araklamışlar demek.Güzel uygulama ama aynısını yapsak ''bizden çaldınız bu fikri'' der bunlar. Oysa buz hokeyindendi sahaya böyle şeyleri atmak.
Maça gideceğim, şahsen zor bir maç olacağını hatta kaybedebileceğimizi düşünüyorum. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam maç seyircisiz oynanmıştı, aradaki büyük güç farkı sabit ama dolu salon, yorgun takımımız ve form yakalamış gs bu maçı zorlaştıracaktır.
Form yakalamış derken?
hocaya dün akşam sordular zaten f4 filan ne düşünüyorsunuz diye pazar günü Derbi maçımız var dedi. Jan Kostas banko bu maçta oynarlar geri kalan 3 isim kim olur benim şahsi fikrim Çene Jofreyy Guduriç olur
Göksenin "kararlı" konuşmuş. "Fenerbahçe Euroleague şampiyonu olsa da fark etmez, Avrupa'nın en iyi seyircisine sahibiz, onların desteği ile falan fişman..." Sabah sabah iyi eğlendim.
2 deplasman üst üste BJK Daçka galibiyeti sonra da içerde 2 galibiyet lig için formda demem için yeterli değil mi