Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 180036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Banvit 83-78 Fenerbahçe Beko | BSL 13.Maç
« Yanıtla #465 : 07 Ocak 2019, 10:37:53 »
bayağı bok gibi oynadık
ilk yarı rezalet hücum ettik ,
ikinci yarı toplaryalım dedik ama olmadı
tabi rakip takımlar için Fenerbahçe'i yenmek ayrı bir motivasyon , banvit misal bundan sonra yenilecek devamlı yenilecek işte arada bizi yenerek hedeflerine ulaştılar
böyle maçlarda euroleaguede daha az süre alan oyuncuların extra oynamaları daha motive olmaları gerekiyor.
illa maç kaybedeceğiz her maçı kazanamayız ama kendi kalibremizde olmayan takımlara böyle yenilmemek daha iyi olur.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #466 : 07 Ocak 2019, 10:44:15 »
Fiziksel sorunumuz yok ama mental bir yorgunluk göze çarpıyor ki bu da son derece doğal. Euroleague gibi bir ligde üst düzey maçlar oynayarak gelip aynı mücadeleyi lig maçlarında da yapmak çok zor. Burada sitem edilecek isimler varsa onlar da bir çok kişinin de bahsettiği gibi Euroleagu'de ciddi süre almayan diğer oyuncular. Özellikle Ahmet, Melih, Green ve Egehan'ın böyle şans maçlarında kendilerini paralamaları lazım.

Hadi uzatmaya kadar olan bölüme bir şey demiyorum ama o kadar mücadele vererek uzatmaya taşınan bir maçı kaybetmemeliydik. Bizim gibi tecrübeli ve kaliteli bir takımın en azından yeni bir fırsat olan 5 dakikayı daha farklı geçeceğini düşünmüştüm ama olmadı. Olsun, önemli değil. Ara sıra böyle sonuçlar olsun ki enerji boşalması yaşasınlar. Sürekli galibiyet te bir yere kadar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #467 : 07 Ocak 2019, 10:46:16 »
abi ben ilk cumlene katilamayacagim.... Telafisi olmayan maclar Final 4 maclari gerisini sallamam.... Ha ozellikle lig icin soyluyorum; sakatlik olmasin yeter gerisi bir gr umrumda olmaz....

48 saatte bir mac yapiyorlar bu kadari kadi kizinda da var .... canlari sagolsun...

Ağbi katılamayacağım yazmışsın ama aynı şeyi söylüyoruz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #468 : 07 Ocak 2019, 10:59:48 »
Ağbi katılamayacağım yazmışsın ama aynı şeyi söylüyoruz.

abi sabah uykusuz kafa telafisi olmayan okumusum ... Affola
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #469 : 07 Ocak 2019, 12:51:54 »
Böyle mağlubiyetler bence hayırlı oluyor bizim için. Böyle tokatlar yiyelim ki ayaklarımız yere bassın, takım ve camia içi elektrik artsın. Biraz elektrik iyidir   8)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #470 : 07 Ocak 2019, 20:15:55 »
abi yapma gözünü seveyim ya
Jan hayvan gibi kaç maçtır oynuyor Khmki ve Zalgiris maçı var ..
yani dinlendirilmesi doğal değil mi

yani bu takım hiç maç kaybetmesin mi diyorsun

ahaha ya sen Guduriç dinlendirildi diye isyanm mı ettin ben mi yanlış görüyorum :) :)
bak sen hayat neler getiriyor insana
çok keyiflendim ya şu anda

Ya sayın cem agrak benim dedigim ligde bazı deplasmanlar var, gs,bjk,tofaş,banvit başta bu deplasmanlarda tassagina oynayamazsın,bu takımlar küme düşme hattında bile olsa ciddi bir kadro ile ciddi oynaman lazım. Gs 5 kişi ile yendi bizi daha önce. Geri kalan bir sürü boktan maç var. Onlarda dinlendir asları.
Gudurice gelince kim formda ise o oynamalı, bu sinan dahi olsa farketmez.
Kaybettiğimiz maçlarda zerre kadar uzulmemeler,  hic umurunda olmamalar  nasıl bisi onu da çözemedim. Kaybedilen bir maçtan sonra bir insan nasıl üzülmez çözemiyorum. Son derece önemsiyordum ben bu maçı, liderlik giderse görürüm ben bu uzulmeyenleri

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #471 : 07 Ocak 2019, 20:51:42 »
efs,gjk ve ts maçları dışında sitimde değil lig. ts sittirdi kaçtı, diğerleri de aynı akıbete uğrar inşaxl.
ama efs ve gjkya alınan yenilgilerde ben kimseye hak hukuk helal etmem, bunlar can düşmanımız, bulduun yerde bafiliceksin baarta baarta, acımıcaksın, oturamıcaklar kıçlarının üstüne haftalarca, bahane mahane anlamam, larç olamam.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #472 : 07 Ocak 2019, 21:13:03 »
Ya sayın cem agrak benim dedigim ligde bazı deplasmanlar var, gs,bjk,tofaş,banvit başta bu deplasmanlarda tassagina oynayamazsın,bu takımlar küme düşme hattında bile olsa ciddi bir kadro ile ciddi oynaman lazım. Gs 5 kişi ile yendi bizi daha önce. Geri kalan bir sürü boktan maç var. Onlarda dinlendir asları.
Gudurice gelince kim formda ise o oynamalı, bu sinan dahi olsa farketmez.
Kaybettiğimiz maçlarda zerre kadar uzulmemeler,  hic umurunda olmamalar  nasıl bisi onu da çözemedim. Kaybedilen bir maçtan sonra bir insan nasıl üzülmez çözemiyorum. Son derece önemsiyordum ben bu maçı, liderlik giderse görürüm ben bu uzulmeyenleri
Baba üzülmek kadar doğal birşey olabşlir mi
Ama ben realist adamım bir takım her oynadığı maçı kazanamaz.
Liderlik de giderse ben yine buradayım.
Ama sen yaşlı adamsın kafa Old shoool hak veriyorum sana
Baba takvim çok sıkışık kısmına denk geldi. Jansız da yenerdik olmadı kötü günümüze denk geldik.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #473 : 07 Ocak 2019, 21:22:57 »
Sen statükocu bir adamsın Cem Ağrak, bu noktada gerçekçi olan İlhan abidir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #474 : 07 Ocak 2019, 21:24:56 »
Bir takım bütün maçları kazanacak diye bir şey yok. Ki söz konusu sporda beraberlik diye bir sonuç da yok. Bu platformda daha önce de yazdım şimdi de yazacağım. Son 4 yıldaki Fenerbahçe erkek basketbol şubesini oluşturan kadro belki de kulüp tarihinin kaybedeceği ve kazanması gerektiği maçların seçimini doğru yapabilen tek takımı. Dikkat ederseniz Obradovic yönetiminde olmasına rağmen 5 yıl önceki kadroyu katmıyorum bunun içine. O kadro da final four a kalmasına rağmen bu yeteneğe sahip değildi ve Koç tarafından da lağvedildi zaten. Bahsettiğim yeteneğe sahip olmayan en önemli örneklerden birisini de Galatasaray a Avrupa şampiyonluğunu kaybeden kadın basketbol şubesi oluşturur. Galatasaray ı sezon içinde 4 kez yenersin ama kaybettiğin maçla ezeli rakibine Avrupa şampiyonluğunu verirsin. Onun için Banvit e ya da Galatasaray a normal sezonda mağlup olunulması ki ikincisi euroleague ikili maç haftasına denk geldi sakatlık verilmemesi hasebiyle de gram üzmedi beni. Eşleşirsin play off ta yatırırsın 3 0 a 4 0 a bu kadar basit. Bu takım bütün maçlarını kazansa - ki öyle bir dünya yok- sanırım niye 20 30 sayı fark atmadı diye eleştirilecek. Kulüp genelinde bir çok sorun var iken doya doya yaşanması gereken şu takımın problem edilmesini de ben anlayamıyorum maalesef...

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #475 : 07 Ocak 2019, 21:26:52 »
Her maçı kazanmak isteyenlere saygı duyuyorum, ama şahsen lig maçları play offlara kadar ...imde değil. Lider olup olmamak da dert değil. Ev sahibi avantajı olmadan da alırız ligi. Önemli olan EL.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #476 : 07 Ocak 2019, 21:42:10 »
Sen statükocu bir adamsın Cem Ağrak, bu noktada gerçekçi olan İlhan abidir.
Ooo Kemal
, ilhan abine mi güveniyon

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #477 : 07 Ocak 2019, 21:55:21 »
İlhan abi, Hakan abiyle beraber bu forumun en eyyamsız adamdır benim gözümde. Maalesef zaman zaman ben de eyyam yapıyorum ve bunu kabul ediyorum. Ertan abiyle samimiyetimiz ilerlesin onu da statükocu ilan edebilirim :D

İlhan abinin genel anlamda demek istediğini şöyle algılamadım, eğer yanlışım varsa kendisi düzeltir;

Bu tip kayıpları çok önemsemiyoruz ama playoff zamanı geldiğinde, diyelim ki biz 2, Anadolu Efes 1 oldu işte o zaman final serisinde kartlar yeniden dağıtılabilir. Ergin Ataman'ın bize karşı ne kadar ciddi hazırlandığını ve nasıl bilendiğini biliyoruz. Efes ev sahibi avantajını alırsa ne kadar taraftarı var demeyin. Orayı Galatasaraylısı doldurur yine bir şekilde taraftar bazında üstünlüğü eline alır.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #478 : 07 Ocak 2019, 23:10:53 »
Yerel kupaları ve derbileri çok önemseyen biriyim ve G.Saray maçından sonra "derbilerin telafisi olmaz" yazmıştım.Sen rövanşta 30 fark atsan da play-offta süpürüp şampiyon olsan da o maç kaybedilmiş bir maç olarak derbi istatistiklerine girdi ve geri gelmeyecek fakat Banvit maçı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tam "telafisi olan maç" tabirine örnek.Bu maçı kazanmayı da çok istedim elbet ve son dakikaları heyecandan ayakta izledim ama bir derbi değil sonuçta ve G.Saray maçı kadar üzmedi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #479 : 07 Ocak 2019, 23:27:17 »
Yerel kupaları ve derbileri çok önemseyen biriyim ve G.Saray maçından sonra "derbilerin telafisi olmaz" yazmıştım.Sen rövanşta 30 fark atsan da play-offta süpürüp şampiyon olsan da o maç kaybedilmiş bir maç olarak derbi istatistiklerine girdi ve geri gelmeyecek fakat Banvit maçı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tam "telafisi olan maç" tabirine örnek.Bu maçı kazanmayı da çok istedim elbet ve son dakikaları heyecandan ayakta izledim ama bir derbi değil sonuçta ve G.Saray maçı kadar üzmedi.

Ağbi üzülmek, üzülmemek konusunda herkes serbest. Saygı duyarım. Birisi bir haftada oynamış 3 maç ki Kızılyıldız maçları İstanbul'da ve zaten havlu atmışlar, diğeri oynamış 4 maç ki biri CSKA gibi hem fiziksel hem de mental anlamda yıpratan bir maç diğeri de 48 saat geçmeden Karadağ'da oynanan bir maç. Dön İstanbul'a çık Galatasaray maçına. Bu işin yolculuğu var iklim değişikliği var. Bir de Amerikalıları bir kısmı el üzerinden olmak üzere 9 da 7 üçlük sokmuş. Yenildik, istatistikte de yerini aldı. Olaya büyük hedefler bağlamında bakacak olursan ki istatistiklerde euroleague şampiyonu olarak yer almak var sonunda sakatlık vermemişsin, herhangi bir organizasyondan elenmemişsin. Yukarıda da yazdım; istatistiklerde yer alan Fenerbahçe kadın basketbol takımının Galatasaray'ı 4 kez yenmesi mi daha çok göze batar yoksa Fenerbahçe'yi finalde yenerek Avrupa şampiyonu olan Galatasaray kadın basketbol takımının o seneki bir galibiyeti mi tarihe geçer? Anlatmaya çalıştığım mevzu bu. Üzülmekte, sinirlenmekte özgürsünüz, saygı duyarım sadece...