Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179043 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga224

Ynt: Türk Telekom 83-80 Fenerbahçe Beko | Play-off Çeyrek Final 2.Maç
« Yanıtla #840 : 27 Mayıs 2019, 01:20:17 »
sloukas daha büyük sıçtı bence onun savunmasında son üçlüklerinde kostas var savunmasıda bırakıp içeri yardıma gidiyor sloukas

Bitime 2 dakika var. Campbel, sağ dip çizgiden, sol köşeye topsuz koşu yapıyor, Boby adamı takip bile etmiyor. Adam 2metre bomboş kalarak üçlüğü attı, Boby hala gelecek adama.

Sonra son 1 dakika kala, Kalinic ya da Guduric topu çalacak sol çizgide, yav sen o mesafeden nereye o topa yetişeceksin. Gitti adamı bıraktı, landesgerg pası verdi Campbell'e. Sol çizgide bomboş üçlük attı adam. skor oldu 84-80

Boby'nin hataları geri dönülemez noktaya getirdi.

Birde Melih'in 19 sayısı vardı 3. çeyrek sonunda.
4. çeyrek çıkmadan oynadı ama 1 tane bile şut kullanmadı.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2019, 01:22:25 Gönderen: Tolga224 »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #841 : 27 Mayıs 2019, 01:38:05 »
Salondaydım. Önce kendi psikolojim ile başlayayım. Maç içerisinde çok karmaşık duygular hissettim. Aman aman bir galibiyet beklentim yoktu. Sahada yer alan kadronun temsil ettiği son dört yıllık ruhun miadının dolduğunu hissettiğim anda çok canım acıdı. Öte yandan son beş yılda yaşanılanların gururu var idi. Sesim çıktığınca bağırdım, çağırdım. Maç bitince de ellerim patlayıncaya kadar alkışladım, yenilgi falan umrumda değildi zaten.
Çok güzel anlatmışsınız. Her şeyin bir sonu var. Bu takımda dönüşmeli ve dönüşecek. Ama bu, takımın bizlere yaşattıklarını değersiz kılmaz.

OAKA'dan 2-0 dönen, Real'i playoff deplasmanda yenen, bize ilkleri yaşatan bu takım unutulmaz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #842 : 27 Mayıs 2019, 08:33:53 »
Bakıyorum, hemen birileri bu takımın miadını doldurmuş. Durum bir sakin olun ya.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #843 : 27 Mayıs 2019, 08:53:43 »
Bakıyorum, hemen birileri bu takımın miadını doldurmuş. Durum bir sakin olun ya.

Hocam çok sakinim, hatta genel olarak forumdaki en sakin kişilerden biriyim. Kesinlikle galibiyet mağlubiyet odaklı olarak yazmıyorum yorumlarımı. Ama ortada görünen bir gerçek var. Özellikle yerli rotasyonunda köklü bir revizyon şart. Yabancı rotasyonunda da atletik özellikleri öne çıkan oyuncular gerekli. Gerek Avrupa da gerek yerel ligde sopa yemeye başladık resmen. Kalinic örneğinden gideyim, kesinlikle gönderilsin falan anlamında yazmıyorum, dün 4 koca senenin yorgunluğunu gördüm hem fiziken hem mental olarak. Yaptığı seçimler Obradovic i de çıldırttı. Yanlış yorumlamıyor isem soyunma odasını gösterdiğini gördüm Kalinic e benchte. Yorgunluk anlamında miadını doldurmuş bir enerji söz konusu. Ana çatıyı bozmadan kan değişikliği lazım. Daha dinç yazları turnuva oynamayacak olan 2 Amerikalı 1 ve 5 oynayan. Solomon vakıasından sonra Amerikalılara gayet mesafeli duran birisi olarak yazıyorum bunları...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #844 : 27 Mayıs 2019, 17:05:12 »
Hocam çok sakinim, hatta genel olarak forumdaki en sakin kişilerden biriyim. Kesinlikle galibiyet mağlubiyet odaklı olarak yazmıyorum yorumlarımı. Ama ortada görünen bir gerçek var. Özellikle yerli rotasyonunda köklü bir revizyon şart. Yabancı rotasyonunda da atletik özellikleri öne çıkan oyuncular gerekli. Gerek Avrupa da gerek yerel ligde sopa yemeye başladık resmen. Kalinic örneğinden gideyim, kesinlikle gönderilsin falan anlamında yazmıyorum, dün 4 koca senenin yorgunluğunu gördüm hem fiziken hem mental olarak. Yaptığı seçimler Obradovic i de çıldırttı. Yanlış yorumlamıyor isem soyunma odasını gösterdiğini gördüm Kalinic e benchte. Yorgunluk anlamında miadını doldurmuş bir enerji söz konusu. Ana çatıyı bozmadan kan değişikliği lazım. Daha dinç yazları turnuva oynamayacak olan 2 Amerikalı 1 ve 5 oynayan. Solomon vakıasından sonra Amerikalılara gayet mesafeli duran birisi olarak yazıyorum bunları...
Sorun takımda karar verici oyuncu olmaması. Kalinic o role soyununca patlıyor tabi. Hep söylenir, Obradovic'in setleri oyuncuları olduğundan iyi gösteriyor diye, Doğruluk payı var. Maalesef sistem sakatlıklar nedeniyle sekteye uğrayınca görüntü bu.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe Beko 92-59 Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #845 : 27 Mayıs 2019, 17:07:24 »
Çarşamba, 20.45
Maçtan sonraki sevinme şekillerini görünce iyice bilendim.(Gabriel'in teknik faul almasına sebep olan hareketi yapmış tüm takım) Hocaları da "şartlar eşit olunca kazanabiliyormuşuz demek ki" şeklindeki açıklamasıyla "ilk maçı hakemle kazandınız" demeye getirmiş.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 00:06:38 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #846 : 27 Mayıs 2019, 17:09:13 »
Serinin uzaması belki de hayırlı olacak turu geçersek, diğer turlar ne kadar geç başlarsa sakatların yetişme ihtimali de artıyor.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #847 : 27 Mayıs 2019, 17:32:20 »
Böyle çapını bilmeyenlere haddini bildirmek lazım.Normal şartlarda  haydi haydi  %5 şansı olduğunu bile bile efeleniyor.

Vesely ve Datome'nin son durumları hakkında bilgimiz var mı?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #848 : 27 Mayıs 2019, 23:21:48 »
Bu takımın esas oğlanları Vesely ve Datome'dir (Bobby yaşından ötürü emekli oldu o rolden). Diğerleri yan rollerdir. Artık bunun tam olarak anlaşıldığını düşünüyorum. Umarım onlarsız daha fazla maç oynamayız. Hele ikisi de olmadı mı durum böylesine facia...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #849 : 28 Mayıs 2019, 10:41:33 »
vesely datome green yokmuş bu maçta da

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #850 : 28 Mayıs 2019, 11:28:57 »
hoppala..isin sakası kalmadı hala vesely ve datome yok..
bu saglık ekibi cidden yetti artık..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #851 : 28 Mayıs 2019, 11:46:40 »
hoppala..isin sakası kalmadı hala vesely ve datome yok..
bu saglık ekibi cidden yetti artık..

Sağlık ekibi ile ilgisini anlayamadım. Sakat adamlara tedavi diye gelişine döner tekme mi atıyorlar?  Aduket mi çekiyorlar? Bilmediğimden soruyorum :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #852 : 28 Mayıs 2019, 12:00:05 »
datome ve green için sağlık ekibinin yapacağı bir şey yok ama en azından vesely nin durumunda f4 3.maçında oynatılmasını engelleyebilirlerdi madem sakatlığın tam iyileşmediği belliydi. Uyduruk bir maç risk almaya ne gerek vardı ?

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #853 : 28 Mayıs 2019, 12:04:47 »
Vesely f4 dönemi öncesi şubatta ameliyat olduğu menisküs sorunundan değil kalça sakatlığı sebebiyle problem yaşadı o sakatlıkla onun tedavisiini tamamlayıp f4 e gitti. F4te ise 3.lük maçında diz sakatlığı yaşayıp kenara geldi yani f4 öncesi ysşadığı kalça sakatlığında nükseden bişey yoktu farklı bölgeden sakatlandı. Birbirinden bağımsız durumlar. Sağlık ekibi sevilir sevilmez begenilir begenilmez ama ne kalinic ne datome ne vesely ne green hiç birine yapacak bişey yoktu. Joffrey durumunda ise bir sürü dedikodu dönüyo hangisi doğru bilinmiyo,

daha bugun 1saat önce fbtv  de +40programında ilker üçer ki kendisi şubede iletişimden sorumlu kişi, o yine şubenin stratejisini paylaştı. Şube yönetimi gizlilik bilgi paylaşmama prensibini kabul ediyo, taraftarın tepkisiini anlıyorum ama bu alınmış bi karar dedi. Bilgisizlikten ben de rahatsızım ama burda illa bi günah keçisi arıyosanız kendinize bu bilgi paylaşımını engelleyen şube yönetimidir yani başta koç ve gm, onlar bilgi paylaşımını engellediği için sağlık ekibi oyuncuların süreci durumu hakkında bilgi paylaşamıyo,

burda herkes spor sağlık bilimcisi olduğu için hemen sağlık ekibi topa tutuluyo ama zaten sağlık ekibi konuşulduğu gibi kötü ya da yetersiz olsa siz sanıyo musunuz koç ya da gherardini onu kulupte tutsun, iş ciddiyeti profesyonellik konusunda belki olabilecek en sert prensipli insanlar bunlar, anında gerekeni yaparlardı...
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2019, 13:00:07 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #854 : 28 Mayıs 2019, 12:54:36 »
Bir hekim olarak şunu söyleyebilirim, tıbbi görüntüleme sistemlerinin bu kadar gelişmiş olduğu bir dönemde sportif sakatlanmalarda yanlış teşhis ve yanlış tedavi yaklaşımı olması çok küçük bir olasılık. Böyle bir şey olsa bile bir arkadaşımızın dile getirdiği gibi Obradoviç'in bu konuda önlem almaması zaten mümkün değil bence...