Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179393 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe Beko - Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #870 : 29 Mayıs 2019, 23:08:04 »
tam istediğim gibi maç oldu, kalinic de tek eliyle halletti işi :D
tofaş sert ama bize daha uygun bir takım, daha rahat geçeriz.
ne Türksünüz ne telekomsunuz ortadoğulu hırsızlar, defolun gidin la bu ülkeden.

Çevrimdışı Ozancan.17

• Üye
  • Yer: Canakkale
Ynt: Fenerbahçe Beko - Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #871 : 29 Mayıs 2019, 23:10:05 »
Telekom koçu ve Gabriel taraftara elleriyle sakin olun diye hareketler yapıyor.Ankara da ortami gerecek hareketler yaparken hakeme sallarken neredeydi sakinliginiz...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko 92-59 Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #872 : 30 Mayıs 2019, 00:11:27 »
Maçın yıldızı Kalinic
Sinan'ın oyunda olduğu 18 dakikada 37 fark yapmışız.Sinan da muazzam oynadı.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #873 : 30 Mayıs 2019, 00:35:18 »
İlk maçta takım kafaca hiç sahada olmayınca taraftar olarak bizim bir reaksiyon gösterebilmek için bişeye takmamız gerekiyordu.
Yıllarca aynı hareketi yapan Gabriel'i hedef belirledik.
Seri boyunca onu odak noktası yapıp özellikle bizim sahadaki maçlarda moralman bitirdik.
Lakin asıl takılmamız gereken Redding soytarısını es geçtik.
Bunun yanında küçük ergin olmak yolunda ilerleyen çapsız telekom koçunun "eşit şartlar altında oynanınca kazanabileceğimizi biliyorduk" sözü ve Gabriel motivasyonu maçı dolayısıyla seriyi getirdi.
Bu maçta sıfatına tükürdüğüm, sözüm ona "Fenerbahçe taraftarı" Ender yavşağının hareketlerine ayar oldum.
Allahın yampirisi siz maçı kazandıktan sonra elleri kaldırınca bişey yok Kalina yapınca mı olay oluyor?
Bizim benche gidip dayılanıyorsun?

Bu arada Gigi ve Vesely takımla çalışmalara başlamış.
Tofaş serisinde oynayarak ritim bulmaya başlamaları çok önemli.
Sonrası biracı ipnelerle göreceğimiz bir hesap var.
...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #874 : 30 Mayıs 2019, 00:45:04 »
Datome ve Vesely gelsin artık şu Efes ten intikamımızı alalım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe Beko 102-68 Tofaş | Play-off Yarı Final 1.Maç
« Yanıtla #875 : 30 Mayıs 2019, 01:30:00 »
Cumartesi, 18.00
Bunlarla sahamızda yaptığımız son 15 maçın tamamını kazandık.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2019, 11:57:35 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #876 : 30 Mayıs 2019, 09:39:31 »
Dünkü maçın sonunda çıkan olayların görüntüsünü yeni gördüm.
Doğru kelimeyi bulamıyorum, FB takımlarının nasıl "naif" olduğunun diyeceğim bir örneği olmuş.
Adamlar resmen kendi sahamızda, bizim bench'i basmış.
Tamam zaten kazanmışız, olaylar bize zarar verir, ama futbolda sürekli dayak yedik, burada ezilmeyelim bari.
Gözlerim Antic+Vesely aradı.
Seyirciye de helal olsun, iyi tepki vermiş.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe Beko - Tofaş | Play-off Yarı Final 1.Maç
« Yanıtla #877 : 30 Mayıs 2019, 10:28:08 »
O saatte plaj voleybol maçımız var. Fbtv veya Tivibu tekrar izleyeceğim mecburen.  :-\

Telekom maçı gösterdi ki kendimizi maça verdiğimizde ne kadar eksiğimiz olsa da çok sorun olmuyor. Uzun süredir devam eden sorun ve motivasyonsuzluğun geride kaldığını ve kafaca tekrar basketbola döndüğümüzü hissediyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #878 : 30 Mayıs 2019, 12:03:55 »
Sinan dün inanılmaz katkı verdi. Driplingleri, savunmadaki gayreti, hücum ribaundları....
Kalinic ve sinanın birlikte atladığı top bence maçın özetiydi. Dün gerçekten çok istekli ve konsantre oynadık. Böyle olunca da telekomun karşımızda tutunması mümkün değildi.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #879 : 30 Mayıs 2019, 12:16:59 »
Sinan dün inanılmaz katkı verdi. Driplingleri, savunmadaki gayreti, hücum ribaundları....
Kalinic ve sinanın birlikte atladığı top bence maçın özetiydi. Dün gerçekten çok istekli ve konsantre oynadık. Böyle olunca da telekomun karşımızda tutunması mümkün değildi.

Pek muhterem(!!?..) koç Burak bilmem ne görmüştür eşit şartlarda oynanınca ne olduğunu... :)

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #880 : 30 Mayıs 2019, 12:29:15 »
Tofaşta travis trice takıma sezon ortasında katıldı ve çok dikkat çekici bi performans ortaya koyuyo. Yaklaşık 13sayı 3ribaund 6asistlik ortalama tutturmuş eğer internetteki iststistik verileri yanlış değilse. Birkaç maçını da tv de izledim, sosyal medyada oyuncu benzetmeleri kıyaslamaları yapılırken atanamamış xxxx veya fakirin xxx i gibi tabirler kullanılır. Ben de bu adam için larkin benzeri bi oyuncu olduğunu düşünüyorum yani atanamamış larkin ya da fakirin larkini. Son 2yılda tofaş önemli guardları parlatıp sınıf atlattı. Önce micic sonra henry sanırım şimdi de trice. Muhtemelen seneye o da bi üst kademeye geçiş yapacaktır.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 12:29:50 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #881 : 30 Mayıs 2019, 13:00:09 »
Tofaşta travis trice takıma sezon ortasında katıldı ve çok dikkat çekici bi performans ortaya koyuyo. Yaklaşık 13sayı 3ribaund 6asistlik ortalama tutturmuş eğer internetteki iststistik verileri yanlış değilse. Birkaç maçını da tv de izledim, sosyal medyada oyuncu benzetmeleri kıyaslamaları yapılırken atanamamış xxxx veya fakirin xxx i gibi tabirler kullanılır. Ben de bu adam için larkin benzeri bi oyuncu olduğunu düşünüyorum yani atanamamış larkin ya da fakirin larkini. Son 2yılda tofaş önemli guardları parlatıp sınıf atlattı. Önce micic sonra henry sanırım şimdi de trice. Muhtemelen seneye o da bi üst kademeye geçiş yapacaktır.

Aklıma Ribery için Anelkanın bonusu diyen Ömer Çavuşoğlu geldi, ve Galatasaray maçı öncesinde "Benim adım Ömer, Bu Fener Cimboma gömer" demesi...
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 13:00:28 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #882 : 30 Mayıs 2019, 14:03:46 »
Beklentilerin aksine rahat bir seri olacağını düşünüyorum. Tofaş'ın, Ülker Arena'da maç kazanma ihtimaliyle, Barış Hersek'in finallerin MVP'si olma ihtimali aynı.

Sağlıklı bir Jan Vesely'le seri çok net 3-0 biterdi ama en kötü 3-1'le geçeriz. Zira Vesely'i durdurabilecek herhangi bir savunma mekanizmaları yok. Yine de bana göre serinin kilidi Marko Guduric olur. Bu noktada Hakan abiyi selamlıyorum. Final Four nedeniyle çok tepki çektiğinin farkındayım ama Tofaş'a en çok arıza çıkartacak isim Guduric olur. Ona savunmada karşılık verebilecek bir oyuncuları mevcut değil rotasyonda. Ki her serinin dinamikleri farklı olsa da, Beşiktaş serisinde Robin Benzing'in bitiremediği birçok şutu Nicolo Melli çok rahat bitirir. Melli'ye gelecek ekstra her savunma önemli de şut performansını yukarı çeken Nikola Kalinic'e yarar.

Tofaş kadrosunda genel olarak salonu gerecek bir oyuncu yok. Obradovic kinini her yerde kusan Barış Ermiş dışında. Onu da Sarı Tribün'ün öncü isimlerinden Cem Ağrak'a havale ediyoruz. Ki kendisi İspanya sokaklarında harcadığı enerjiyi keşke tribünde harcasaydı ama yine de sevdiğimiz bir abimizdir, kıyamıyoruz..

Bu arada daha önce çok yazdım ama yine tekrar edeyim. Tofaş'taki Mert Konuk'u da hafızalarınıza iyi kazıyın. Bu çocuk ilerde Türk basketbolunun en az 10 yıllık şutör ihtiyacını karşılar. Gönül ister ki Fenerbahçe forması altında bu ihtiyacı karşılasın. Orhun Ene biraz risk alabilen, radikal bir koç olsaydı çok net patlama sezonunu yaşardı. Partizan'da yetişseydi yeni Bogdan Bogdanovic diye dillere dolanırdı. Bu da iki ülke arasındaki gençlere değer verme anlayışının sonucu işte. Seneye bu sayfalarda çok daha fazla konuşuruz bu çocuğu.

Son olarak sizleri bu güzel şarkıyla başbaşa bırakıyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=7EvEclSVwYo

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #883 : 30 Mayıs 2019, 19:21:49 »
Pek muhterem(!!?..) koç Burak bilmem ne görmüştür eşit şartlarda oynanınca ne olduğunu... :)
Eşit şartlarda, eşit konsantrasyonda oynadığımızda eksik kadro olmamıza rağmen bölgesel amatör lig takımından farkları kalmadı karşımızda.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #884 : 30 Mayıs 2019, 23:37:09 »
Bu eski vasat oyuncu Murat Konuk'un oğlu mu Kemal?