Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179784 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe 80-72 Pınar Karşıyaka | BSL 8.Maç
« Yanıtla #225 : 05 Aralık 2018, 09:51:35 »
dşkkat edin her sene ksk maclarınd asakaltık cıkıyor neredeyse...

vesely'de bir ksk macaıanda asil tendonunu zorlamıstı...

ben sadece ugursuzluga baglamıyorum bunu ksk maclarına ozel..

bize karsı coks ert oynuyorlar..oyunu biraz cırkınlestiriyorlar..

dun bir ara melli de sakatlanıyordu...sut atan adamın altına ayagını cok sokuyorlar...direkt burkulma sebebi..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #226 : 05 Aralık 2018, 10:41:22 »
Istanbulda yasamiyorum ama kombinelerin sadece eurolig maclarini ve play oflari kapsamasi diger maclara uygun fiyatli bilet satilmasi, salona ulasima yardimci olunmasi yada daha radikal olacak ama kombine sahiplerinin mactan belli bir sure oncesinde yerlerini rezerve ettirip rezerve edilmeywn yerlerin satisa sunulmasi gibi uygulamalar dusunulebilir

Bende İstanbulda değilim, olduğum zamanlarda da işyerim kozyatağında olmasına rağmen sadece 2-3 maça gidebilmiştim.
Ataşehir her ne kadar merkezi gibi olsa da salonun bulunduğu bölge, ulaşımı kolay bir yer değil. E5 e, metroya otobüs varmı bilmiyorum, yürümesi kolay değil, mesafe uzun. kendi araçlarıyla gelenler için otopark sıkıntısı var. 1-2 kere spor yakındaki salonun otoparkında valeye bırakıp arabayı yıkattırmıştım, 1 kere de sokaklardan birinde bulduğum çok da güvenli olmayan bir yere.  Öğrencilik dönemlerinde bile efes ve ülkerin maçlarına her yerden abdi ipekçiye servisler olurken bizim maçlara gitmek için otobüzlerde tramvaylarda debelenip dururduk. çok değil, 40-50 tane araç ayarlansa maç çıkışlarında metroya vs götürecek o bile büyük katkı sağlar, yollardaki, park yerlerindeki yoğunluğu azaltır.
Maddi olarak gücüm çok yetmiyordu. Zaten zamanımın çoğunu şehir dışında, sahalarda geçirdiğim için ancak ailemle beraber gidebileceğim bir organizasyon olabiliyordu baske maçları ve 3 kişi için bugünkü fiyatlardan bilet, o bölgede yemek, ulaşım vs hepsini üstüste koyunca ciddi bir bütçe ayırmak gerekiyordu. Bugün resmi enflasyonun %25, en yüksek yapılan zammın 8-10 olduğu bir ülkede hala kolay değil bu rakamları karşılamak.
Lig maçlarını ayrı değerlendirmek de bir çözüm olabilir. ekimde ligler başlıyor, nisan sonuna kadar sürüyor. ortalama 15 lig, 15 el, 5-10 civarı da plaoff maçı dersek 40 a yakın maç yapıyor. tatil döenlerini de çıkartırsak 5-6 günde bir maç demek. evli, çocuklu bir kişinin bu kadar sık maça gitmesi kolay değil.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #227 : 05 Aralık 2018, 10:44:05 »
Maçın oyuncusu tercihimi Kaliniç'ten yana kullandım. Ama Dixon ve Jefrey de (Skor kısmında)  iyiydi. KSK'daki şu Mısırlı oyuncu sanırım neredeyse her maçta double double yapmış. Uzaktan baksan bir şeye benzemiyor ama ama sürekli oyunun içerisinde.  Bu oyuncu hakkında yorum yapabilecek arkadaşlarımız var mı?
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #228 : 05 Aralık 2018, 13:01:20 »
Maçın oyuncusu tercihimi Kaliniç'ten yana kullandım. Ama Dixon ve Jefrey de (Skor kısmında)  iyiydi. KSK'daki şu Mısırlı oyuncu sanırım neredeyse her maçta double double yapmış. Uzaktan baksan bir şeye benzemiyor ama ama sürekli oyunun içerisinde.  Bu oyuncu hakkında yorum yapabilecek arkadaşlarımız var mı?
O seviyelerin oyuncusu abi

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #229 : 05 Aralık 2018, 16:34:48 »

Guduric ve Ahmet için açıklama yapılmadı, ciddi bir problemleri yok diyebilir miyiz?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #230 : 05 Aralık 2018, 17:15:33 »
dşkkat edin her sene ksk maclarınd asakaltık cıkıyor neredeyse...

vesely'de bir ksk macaıanda asil tendonunu zorlamıstı...

ben sadece ugursuzluga baglamıyorum bunu ksk maclarına ozel..

bize karsı coks ert oynuyorlar..oyunu biraz cırkınlestiriyorlar..

dun bir ara melli de sakatlanıyordu...sut atan adamın altına ayagını cok sokuyorlar...direkt burkulma sebebi..

Size katılmıyorum! Önce bir Kadrolara bakalım.

2016-2017 sezonu KSK Kadrosu: Muhammed Baygül, J'Covan Brown, Görkem Doğan, Michael Green, Erdi Gülaslan, Egemen Güven, Alp Karahan, Josh Owens, Brent Petway, Mateusz Ponitka, Soner Şentürk, DaJuan Summers Koç: Nenad Markoviç.

2017-2018 sezonu KSK KAdrosu: Dominic Waters, Berk Uğurlu, Scott Wood, Alp Karahan, DJ Kennedy, Erdi Gülaslan, Dustin Hogue, Metin Türen, Mert Celep, Jarrod Jones, Egemen Güven, Görkem Doğan, Marko Banic, Bryon Allen. Koç:Aleksander Trifunovic.

2018-2019 sezunu KSK Kadrosu: Erving Walker, Berk Uğurlu, Sek Henry, Tayfun Erülkü, Deividas Gailius, Erdi Gülaslan, Antonio Campbell, İlkan Karaman, Assem Marei, Egemen Güven, Arca tülüoğlu, Berke Aygündüz, Kameron Chatman. Koç: Özhan Çıvgın.

Daha önceki senelere bakma gereği bile duymuyorum, alakasız kadrolar var çünkü (Egemen Güven var sadece). 2016-2018 arası ortak, Egemen, Erdi, Alp ve Görkem var, yani 4 adam. Adam dediğime bakmayın 94-98 doğumlu çocuk - genç karışık. 2017-2019 arası ortak Egemen ve Berk var yani sadece 2 adam. Her sene takımın tamamına yakınını değiştiren, her sene başka koçla çalışan bir takımın fikri, sert oynayarak bizi sakatlamak olamaz. Hatırlayanlarınız vardır, 2010 da İlkan Karamanı gs nin elinden aldığımız zamandan beri ksk ile kurulan iyi ilişkiler var. Çıkıp da yöneticilerin "Kırın bu Fenerlilerin ellerini ayaklarını" da demeyeceklerine göre, bu maçta yaşanan sakatlıkların geçmişle bir bağı olmadığı gibi, gelecekle de bir bağı olmayacak.

Biz artık bir Avrupa markasıyız. Oyuncular bize karşı varını yoğunu ortaya koyarak, tabiki kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Yakın geçmişe bakarsak; Nasıl ki, Bobby ve Barış parlayarak bize ksk dan geldi, ve hatta Can Altıntığ da ksk dan geldi bize, bu örnekler tüm oyuncuları etkiler, motive eder. Herkes, Fenerbahçe ile Euroleague de boy göstermek peşinde...

Bir de diğer taraftan bakın! Eğer biz maçta işi sıkı tutsaydık, daha ilk çeyrekte ksk oyuncularına "siz bu maçı kazanamazsınız kardeşim" anlamına gelen bir fark yapsaydık, o zaman bu oyuncular maça o kadar asılır mıydı acaba!!?? Hakem eyyamına, çirkef oyuncuya, taraftarın uyuklamasına, hepsinde çoğumuzla hem fikirim... Ama, bazı oyuncularımız da en az taraftarımız kadar maç seçiyor işte.

Onun için, ZOC önce iğneyi kendisine (Oyunculara), sonra çuvaldızı taraftara batırsın derim!! (Haddim olmayarak koç' a da maç sonrasında taraftar için açıklamalarından ötürü yanıt vereyim dedim :) )

PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #231 : 05 Aralık 2018, 17:17:25 »
Guduric ve Ahmet için açıklama yapılmadı, ciddi bir problemleri yok diyebilir miyiz?
Guduriç kesin oynayamaz panathinakos maçında

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #232 : 05 Aralık 2018, 17:39:28 »

Yani hep double double a yakın bir oyuncu?

Valla bize karşı bile zorlanmadan yapabiliyorsa alalım şunu :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #233 : 05 Aralık 2018, 18:11:16 »

Abi istatistik hele böyle takımlardaki oyuncular için mini etek gibidir 😎

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #234 : 05 Aralık 2018, 21:33:09 »
Abi istatistik hele böyle takımlardaki oyuncular için mini etek gibidir 😎
Dixon, Higgins, Gill, Birch vs. istisnalar olabiliyor

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #235 : 06 Aralık 2018, 02:24:22 »

1,5 ay önceki İBB lig maçını izlemiştim. Onda da zorlanmadan 20+ sayı 15+ ribaund yapmıştı çakma Noah.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #236 : 06 Aralık 2018, 09:24:31 »
Dixon, Higgins, Gill, Birch vs. istisnalar olabiliyor
Mutlaka istisnalar olacaktır
Birch bu oyuncuların daha altında bence
Ama diğer  3 isim güzel ilerleme gösterdiler
Zaten Dixon şampiyon yaptı ve Mvp oldu
O hepsinin önünde

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
İstanbul BBSK 86-103 Fenerbahçe | BSL 9.Maç
« Yanıtla #237 : 08 Aralık 2018, 17:04:11 »
Pazar, 20.00
Bunlarla yaptığımız 9 resmi maçın tamamını kazandık.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2018, 21:34:17 Gönderen: kenz »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: İstanbul BBSK - Fenerbahçe | BSL 9.Maç
« Yanıtla #238 : 08 Aralık 2018, 17:51:34 »
Hoca maç nerde

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Ynt: İstanbul BBSK - Fenerbahçe | BSL 9.Maç
« Yanıtla #239 : 08 Aralık 2018, 17:54:35 »
Bizim mincev de bunlarda kiralık oynuyor yanlışım yoksa