Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 180611 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Galatasaray - Fenerbahçe Beko | BSL 11.Maç
« Yanıtla #345 : 23 Aralık 2018, 17:43:27 »
Boyle kucuk takimlari ciddiye niye aliyorsunuz. Basletbolda ezeli rekabet falan yok. Rakip bahceshir turk telekom ayarinda takim. Sen avrupanim zirvesime cikmissin ligim de avrupanin da en iyi takimisin.

Real mi bu mac mi sorusuna bu mac diyenin de vizyonuna tukururum. Rakip ezeli rakip falan degil rakip cucuk. Hala vizyon atlayamadiniz. Takim rakibini sallamiyor sllananacak bir rakip de degiller.  Icerde atarsin 30 farki basar gecersin. Takim zorlu bir mac trafiginde sallamadi maci. Cok anormal gormuyorum rakip de balli olunca kazandilar.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #346 : 23 Aralık 2018, 17:45:35 »
Forumundan sosyal medyasına koçundan oyuncusuna bu maçı küçültebildiği kadar küçülttü şimdi bunu anlayamayacak şikayet edebilecek bi özne olduğunu düşünmüyorum. Maçtan önce kaybedeceğimize dair daha kesin cümleler kuracaktım ama herkes vurup geçeceğimizden o kadar emindi ki şüpheye düştüm sadece kaybedebileceğimizi düşünüyorum yazabildim. Gs Avrupa için belki çok dar ama bu lig için o kadar da kötü bi kadroya sahip değil koçları da iyi bir koç

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #347 : 23 Aralık 2018, 17:48:36 »
Cücük diyorsunuz da maç bitti biteli 3 telefon geldi bana. Nasıl soktuk nasıl koyduk muhabbeti yapıp taşak geçiyor şu an adamlar.

Derbi kardeşim bu. Rakibin durumu ne olursa olsun derbi. Cücük dediğiniz takıma yeniliyoruz burda.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #348 : 23 Aralık 2018, 17:49:44 »
Baskette ezeli rekabet yok ne demek, cidden anlamıyorum. Galatasaray bizim ayarımızda bir takım kursa ve biz onların durumunda olsak ve kazansak; aynısını der miydik? Senelerce UEFA kazanan takımı Alisamiyen'de yenmekle gurur duymadık mı? Eğer kadro durumlarına göre derbi var veya yok ise bu sene futbolda da derbi yok; biz küme düşme potasındayız, onlar şampiyonluğa oynuyor. Derbilerin kadro gücüne göre kıymet kazandığı ne zaman görülmüş. Biz ya Fenerbahçelilik ruhunu yitirdik, ya başka bir hâl yaşıyoruz... Galatasaray'a yenildiği için bir taraftarın canı acımıyor ise cidden başka bir izah bulamıyorum. Bu demek değildir ki, takıma sövelim, bugüne kadar başardıklarını unutalım... Asla değil... Ama Vesely'i ayrı tutuyorum, ayıp etiller. Bugün ayıp ettiler. Galatasaray'ı hayatım boyunca tebrik etmedim, bugün de etmiyorum. Ama tebriği hak ettikleri bir gün varsa o da bugündür. Savaştılar ve kazandılar.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #349 : 23 Aralık 2018, 17:50:45 »
Boyle kucuk takimlari ciddiye niye aliyorsunuz. Basletbolda ezeli rekabet falan yok. Rakip bahceshir turk telekom ayarinda takim. Sen avrupanim zirvesime cikmissin ligim de avrupanin da en iyi takimisin.

Real mi bu mac mi sorusuna bu mac diyenin de vizyonuna tukururum. Rakip ezeli rakip falan degil rakip cucuk. Hala vizyon atlayamadiniz. Takim rakibini sallamiyor sllananacak bir rakip de degiller.  Icerde atarsin 30 farki basar gecersin. Takim zorlu bir mac trafiginde sallamadi maci. Cok anormal gormuyorum rakip de balli olunca kazandilar.

Oyuncunun falan başarıya doymasını havaya girmesini falan anlıyorum da taraftarınkini anlayamıyorum böyle böyle oyuncudan önce maç seçen taraftarımız oldu

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #350 : 23 Aralık 2018, 17:54:22 »
Baskette ezeli rekabet yok ne demek, cidden anlamıyorum. Galatasaray bizim ayarımızda bir takım kursa ve biz onların durumunda olsak ve kazansak; aynısını der miydik? Senelerce UEFA kazanan takımı Alisamiyen'de yenmekle gurur duymadık mı? Eğer kadro durumlarına göre derbi var veya yok ise bu sene futbolda da derbi yok; biz küme düşme potasındayız, onlar şampiyonluğa oynuyor. Derbilerin kadro gücüne göre kıymet kazandığı ne zaman görülmüş. Biz ya Fenerbahçelilik ruhunu yitirdik, ya başka bir hâl yaşıyoruz... Galatasaray'a yenildiği için bir taraftarın canı acımıyor ise cidden başka bir izah bulamıyorum. Bu demek değildir ki, takıma sövelim, bugüne kadar başardıklarını unutalım... Asla değil... Ama Vesely'i ayrı tutuyorum, ayıp etiller. Bugün ayıp ettiler. Galatasaray'ı hayatım boyunca tebrik etmedim, bugün de etmiyorum. Ama tebriği hak ettikleri bir gün varsa o da bugündür. Savaştılar ve kazandılar.

aynen öyle....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #351 : 23 Aralık 2018, 17:55:09 »
Şunu da belirtmek zorundayım ki: Galatasaray'a kaybeden herhangi bir Fenerbahçe şubesini her Fenerbahçe taraftarı haddi muhafaza kaygısıyla dilediğince eleştirebilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Bu Fenerbahçeli olmanın gereğidir. Galatasaray'a kaybetmek Fenerbahçe taraftarının canını yakar. Bu onun olmazsa olmaz tanımlarından birisidir. Dolayısı ile bu takımın bugüne kadar yaşattığı sevinçleri unutmadan ve bu takımdan beklentilerin neler olduğunu gözardı etmeden bu mağlubiyeti eleştirmek, bu mağlubiyete üzülmek taraftarlık gereğidir, yerine göre Fenerbahçe'ye karşı borçtur.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #352 : 23 Aralık 2018, 17:57:02 »
Şunu da belirtmek zorundayım ki: Galatasaray'a kaybeden herhangi bir Fenerbahçe şubesini her Fenerbahçe taraftarı haddi muhafaza kaygısıyla dilediğince eleştirebilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Bu Fenerbahçeli olmanın gereğidir. Galatasaray'a kaybetmek Fenerbahçe taraftarının canını yakar. Bu onun olmazsa olmaz tanımlarından birisidir. Dolayısı ile bu takımın bugüne kadar yaşattığı sevinçleri unutmadan ve bu takımdan beklentilerin neler olduğunu gözardı etmeden bu mağlubiyeti eleştirmek, bu mağlubiyete üzülmek taraftarlık gereğidir, yerine göre Fenerbahçe'ye karşı borçtur.

Abi sen çok güzel bir adamsın ( şahsen tanımıyorum bile) yazdıklarına sadece AYNEN demekten başka eklenecek bir şey olmuyor.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #353 : 23 Aralık 2018, 18:01:18 »
Konu play off'un hemen öncesindeki bir normal sezon maçı değilse 'o maç ciddi, bu maç değil' gibi bir yaklaşım doğru olamaz. Tabi ki rakibin gücüne göre ciddiyet değişir ama Efes maçı önemli, Afyon maçı önemsiz diye bir şey yok. Ayrıca mesele adamların basketboldaki gücü de değil, ezeli rekabet denen şey kulüpler arasında. Futbol, basketbol, voleybol vb. her derbinin ayrı bir önemi var, bir tarafın o branşta güçsüz olması veya kötü bir sezon veya sezonlar geçirmesi bunu değiştirmez.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #354 : 23 Aralık 2018, 18:12:12 »
Biz Avrupa'nın zirvesindeki şu anki durumumuzda "çok iyi" bir kadro olduğumuz değiliz. Evet "iyi" bir kadroyuz, ama asıl başarı sebebimiz "çok iyi" bir takım olmamız.
Zaaf ve defolarımız var (en barizi kısa savunması). Her maç takımca rakibe göre daha çok savaşarak, onların defolarını kullanarak ve Obra'nın yetenekleriyle ayakta kalıyoruz.
Bu maç defolarımız daha çok nüksetti, iyi savaşamadık ve kaybettik. Önümüze bakalım.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #355 : 23 Aralık 2018, 18:57:27 »

Ezik avuntusundan ibaret bunlar. Evet basketbolda rekabet yok.Real Madris ile Osasuna kadar fark var arada. Ezeli rekabet olsa zaten su macin 20 farktan asagi bitme ihtimali yok. Sallamadik, sana gore hata olabilir ama bence mahsuru yok. Yenilgi hakkimizi baska takimlara karsi kullanacagimiza bu cucuklere karsi kullanalim. Simdi Real macini kazanma ihtimalimiz artti. Bizim kalibremizdeki bir takim icin onemli olan EL.

3 tane arayan 6sli arkadasi olan kisi de 7 mac sonra ilk kez kazandiklarini hatirlatsin ve sevinmelerime hak versin. Kalibresi capi belli cucuk gibi bir takimlari varken dalga gececek yuzleri varsa gecsinler.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #356 : 23 Aralık 2018, 19:05:48 »
Rakip güçsüzmüş bilmemneymiş bu laflar ayrıca sinir bozucu.
Bu sezon için bu ayıp  yeter.Sen git önüne geleni devir, içerde  en çok kazanman icap eden maçı kaybet.
Bunun affedilir, mazur görülür bir yanı yok.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #357 : 23 Aralık 2018, 19:07:52 »

Nokta.

Şu adama! şu tiviti attırmayacaksın:
https://twitter.com/61goksenin/status/1076854375082090496

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #358 : 23 Aralık 2018, 19:18:51 »
Takımın maç kaybetmesini anlıyorum da taraftarın bir derbi maçı önemsememesini anlayamıyorum.Tofaş'a, Buducnost'a yenilsek zerre lafım olmazdı.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #359 : 23 Aralık 2018, 19:50:40 »
Göksenin denen bir kabzımalın +30 dakika oynadığı maçı kaybetmenin açıklaması olamaz...