Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 180546 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Galatasaray - Fenerbahçe Beko | BSL 11.Maç
« Yanıtla #375 : 24 Aralık 2018, 11:26:46 »
Cem Ağrak her zaman olduğu gibi statükocu bir yaklaşımla olayları ele alıyor. Elinde daha büyük bir güç olsa ilk gözaltına alacağı kişiler de yaşına başına bakmadan Hakan abi olur, İlhan abi olur...

Beni de muhtemelen idam eder...

İnsanların eleştirdiği konu (en azından mantıklı insanların, trolleri ayrı yere koyuyorum) derbi kavramının bu kadar önemsiz hale getirilmesidir. Bugün biz bu takımla bu kadar gurur duyuyorsak, bunda ezeli rakibimizi bu alanda ezmenin verdiği haz da var, bunu inkar etmeyelim bence. Yoksa Galatasaray'ı hep yeneceğiz diye bir kural yok. Böyle bir şeyin imkanı da yok, mutlaka bir yerde kaybedecektik ve mutlaka bir yerde onlara yenilecektik.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #376 : 24 Aralık 2018, 11:32:49 »
Cem Ağrak her zaman olduğu gibi statükocu bir yaklaşımla olayları ele alıyor. Elinde daha büyük bir güç olsa ilk gözaltına alacağı kişiler de yaşına başına bakmadan Hakan abi olur, İlhan abi olur...

Beni de muhtemelen idam eder...

İnsanların eleştirdiği konu (en azından mantıklı insanların, trolleri ayrı yere koyuyorum) derbi kavramının bu kadar önemsiz hale getirilmesidir. Bugün biz bu takımla bu kadar gurur duyuyorsak, bunda ezeli rakibimizi bu alanda ezmenin verdiği haz da var, bunu inkar etmeyelim bence. Yoksa Galatasaray'ı hep yeneceğiz diye bir kural yok. Böyle bir şeyin imkanı da yok, mutlaka bir yerde kaybedecektik ve mutlaka bir yerde onlara yenilecektik.

yiğit bulut senin eline su dökemez Kemal Erdem
tarih çok gördü ama senin gibisini görmedi..

biz sevdiklerimize asla zarar vermeyiz , laf ederiz ama kıllarına da zarar gelirse kendimizi siper ederiz
senin gibi götümüz başımız da oynamaz.

derbi kavramı filan önemsiz diye bir şey yok , lafları götünden anlama

derbi maçı kaybettik diye bu takıma siktir diyen varsa ben de onların hepsine siktir diyorum

buyur beni de at forumdan

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #377 : 24 Aralık 2018, 11:41:58 »
Bugün neden bu kadar sinirlisin ve neden her lafımı cımbızlıyorsun Sayın Ağrak?

Şaka bir yana, forum ortamı içinde takıma 'siktir' çeken birini görmediğim için öyle dedim. Öyle biri olacağını da sanmıyorum forum içinde ki genel anlamda aile ortamı olduğu aşikar. Zaman zaman dozajımız artıp, biraz sertleşsek de, ki sen seversin böyle şeyleri :D

Dün mesela 9 galibiyet 2 mağlubiyetle maça çıksaydık ve öyle kaybetseydik ben açıkçası bu kadar iç burkacağını sanmıyorum o mağlubiyetin. Yenilgisiz ve çok formda gelip, nispeten ruhsuz bir halle oynanan bir maça eleştiri getiriyor bence insanlar. Yoksa şu takımın hakkını yiyeni Allah çarpar.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2018, 11:42:19 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #378 : 24 Aralık 2018, 12:41:51 »
Bugün neden bu kadar sinirlisin ve neden her lafımı cımbızlıyorsun Sayın Ağrak?

Şaka bir yana, forum ortamı içinde takıma 'siktir' çeken birini görmediğim için öyle dedim. Öyle biri olacağını da sanmıyorum forum içinde ki genel anlamda aile ortamı olduğu aşikar. Zaman zaman dozajımız artıp, biraz sertleşsek de, ki sen seversin böyle şeyleri :D

Dün mesela 9 galibiyet 2 mağlubiyetle maça çıksaydık ve öyle kaybetseydik ben açıkçası bu kadar iç burkacağını sanmıyorum o mağlubiyetin. Yenilgisiz ve çok formda gelip, nispeten ruhsuz bir halle oynanan bir maça eleştiri getiriyor bence insanlar. Yoksa şu takımın hakkını yiyeni Allah çarpar.
Metin ve Müjdat babayı aldılar canım sıkkın Kemal..

Yav eleştirir herkes lafımız yok
Edilen lafları görmüyon mu amk hele twitterda filan
İyi gün taraftarı Fenerbahçe işte bu net
Her zaman söylerim bundan da geri durmayacağım.

Çapımız da takımın hocanın bayağı gerisinde
Sen de çap var mı Kemal erdem

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #379 : 24 Aralık 2018, 12:58:13 »
Twitter'ı artık ciddiye almıyorum ben. Eski havasını kaybetti, tamamen trolleme üzerine kurulu bir alan haline geldi. Oradaki çoğu kişinin sezon başı neler yazıp çizdiğini, takım seri yapınca da nasıl 180 derece çark ettiklerini görüyoruz.

Gerçi dayanamamış ve yine son cümlende bana laf sokmuşsun ama olsun, canın sağolsun, ben seni yine de seviyorum..
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2018, 13:11:05 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #380 : 24 Aralık 2018, 13:15:04 »
Twitter'ı artık ciddiye almıyorum ben. Eski havasını kaybetti, tamamen trolleme üzerine kurulu bir alan haline geldi. Oradaki çoğu kişinin sezon başı neler yazıp çizdiğini, takım seri yapınca da nasıl 180 derece çark ettiklerini görüyoruz.

Gerçi dayanamamış ve yine son cümlende bana laf sokmuşsun ama olsun, canın sağolsun, ben seni yine de seviyorum..
Ben de seni çok seviyorum Kemal erdem
Keşke Kemal adının hakkını tam olarak verebilsen ama neyse

Daha çok foruma gireceksen ben sana daha çok küfür edeyim

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #382 : 24 Aralık 2018, 16:06:34 »
Durumları bu

http://basketdergisi.com/m/mustafa-cengiz-bin-atli-o-gun-dev-gibi-bir-orduyu-yendik.html

Bunların başkanı zekâ özürlü. Ezelî rakibini yendiğinde bu lafları kullanırsan, rakibinin senden çok çok daha iyi olduğunu kabul etmiş olursun. ''Tarihî gâlibiyet'' laflarını yeni duydum. Tekmil cihan bizim daha iyi olduğumuzu zâten ama başkan olarak bunu onaylar tarzda konuşursan mantıklı taraftarların sana küfreder.

Bunlar futbolda Kadıköyde bizi yenmeyi başarsa ertesi günü resmi tâtil ilân eder. Ezikliğin bu kadarı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #383 : 25 Aralık 2018, 01:17:43 »
Euroleage kazanmanın normal olduğu, gs ye yenilmemizin tarihi bir an olduğu dönemdeyiz.. Cengiz'in açıklamaları neydi öyle..

20 yıllık tarihlerinde böyle bir ana tanıklık etmişler mi hiç? kaç bin kişiydi :D

Bin atlı çocuklar gibi şenmişler ağbi... Tam anasını belledikleri ülkeler içindeki adaletsizlik, eşitsizlik, vahşet ve benzeri şeyleri hamaset yapmak suretiyle kapatmak isteyen cunta liderleri gibi...

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #384 : 25 Aralık 2018, 07:29:21 »
Yenilgi nedeniyle tabi ki üzüldük. Ancak bu takımın ve obra reisin sonsuz kredisi var. Sezon sonu biz çift kupayı kaldırdığımız da onlar bunları kimse konuşmuyor olacak. GS liler sevinmekte haklı avrupanın en iyi takımını yendiler. Avrupada hangi takın olsa bizi yendiğinde şampiyon olmuş gibi sevinir.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #385 : 25 Aralık 2018, 09:20:40 »
Durumları bu

http://basketdergisi.com/m/mustafa-cengiz-bin-atli-o-gun-dev-gibi-bir-orduyu-yendik.html

Şu yazıyı okuyup da üzülen var mıdır acaba? Real Madrid'i yenen 3. lig takımı edasında sevinmeleri basketbolda ezeli rekabet diye bir şey olmadığının kanıtı. Ezeli rakibini yenince normal bir sevinç yaşarsın bunlar hayallerinin ötesinde tarihi bir an olarak niteliyor. Yani aslında kendilerini küçültürken seni yüceltiyorlar. Haksız da değiller cücük halleriyle avrupanın en iyi takımını yendiler.

İşin güzel tarafı şu biz bugün de avrupanın en iyi takımıyız onların bu sezon kurtarma kurtarma galibiyeti geride kaldı, geçti gitti.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #386 : 25 Aralık 2018, 09:48:09 »
Şu takımı yenmiş olsak bu maçın forumdaki sayfa sayısı max 2 yada 3 olurdu.

Rövanş maçını ve sene sonu şampiyonluğu alırız.

Sağlık olsun. Artık Real Madrid maçına odaklanmak lazım.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #387 : 25 Aralık 2018, 16:45:54 »
Fenerbahçe-Galatasaray / Güncel Seriler 
Futbol:25-14(11 beraberlik)   
Erkek Basketbol:10-2     
Kadın Basketbol:13-1     
Erkek Voleybol:17-8     
Kadın Voleybol:44-5

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #388 : 25 Aralık 2018, 16:53:47 »
cok onemsiyor millet sunlara verdigimzi su macı..hele su donemde..

cska-real arası olmasa (ve cıft mac haftası sonrası) beliki onemserdim biraz daha...
yahu gelecekler gene arenaya +25-30 a yatacaklar...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe Beko 91-61 Darüşşafaka Tekfen | BSL 12.Maç
« Yanıtla #389 : 28 Aralık 2018, 23:12:31 »
Pazar, 15.15
64 maçlık serimizin devamı için...
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2018, 17:02:45 Gönderen: kenz »